Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yedin bitirdin paketi he.
Ne yap ne et gel . biz sensiz sen bizsiz olmaz !

Motive olmamız gerek evvvvet yoksa ne olur takımın halii?karatay nasıldı ki kuzum?ben yulafi denemedim hiç öyün olarak.bir gün deniycem yemeye bir şey bulamadığımda...
Kaktüs ve succulent böyle giderse ev dar gelecek yakında
Oh oh mis.uzun ömürlü olsunlar ve sana şans getirsinler...
Bencede saatlerce oturuyorum baslarinda bazen dinlendiriyo beni ....
İnternet paketim paketim bitti bittiyor dahada çok var guncllenmesine bu kötü oldu

anaaam tam da toplanmıştık burada...ne oldu böyle.hemen hallet de gel...

Ooof yaaa iki arkadaş yazmış katılmak isteyenlere ama geç kaldımmmm...1ci takım kapmış...

selamlar yenıden...

aeben ablam cok haklısın herkesın bunyesı farklı, sen ıyıles de duzene koyarsın esıne de gecmıs olsun...

damla cok mu geldı yaw sıze yedıklerım
bu arada evet canım ben menumu ara ogunume kadar sabahtan planlayıp yazıyorum kızım uyudugunda, eger menude degısıklık olursa kendımden alıntı yapıp bıldırıyorum...
Bır menu belırlemezsem sapıtıyorum sonra...
Bugun mesela yazdıklarımı harfıyen uyguladım bı aksam yemegım kaldı o kadar...
Yarının menusu bıle bellı bende

Kutahya kendını hangı dıyette rahat hıssedeceksen onu yap canım
bak hala aklım da mantıgım da saglıklısı da karatay dıyor ama vucudumu tanıyorum 6 ogunle kılo verıyor bende bu yolu sectım napıyım hos senın fazla kılon kalmadı artık ay ne guzel bız de gorelım o gunlerı ınsallah yıne yenıden...

sporu kızım uyanında yapıcıım
ya su kosu bandını baska odaya tasımam lazım kız uyanıkken cok durmuyo park yatakta
o uyurken usulca baska odada yaparsam 1 saatı tamamlarım super olur
o ıslere gırıseyım en yakın zamanda
bı de su twıst ı yapıyım oh oh gıtsın kılolar

masum nerde?
cıkolata gelcek demı?

Gelecekler inş. Bi kafa dinlesinler önce sonra çaresine bakıcaz

Damlanur yulaf süt yedim şimdilik

Aydasu karatay bencede çok saglikli kitabı okudum az kaldı okuduktan sonra dahada emin oldum ama yumurta işte yumurta beni benden alıyor inan ekmek şeker olmadan yaşaniyor aksam yemekleri lezzetli ve porsiyon sınırı yok hızlida verdirdi ama bakalim havalar serinleyince belki yumurta daha katlanilir hale gelir

Ve sen bildigin gibi devam et taki tıkakana kadar baktin o zaman degisiklik yaparsın spor yaptiktan sonra pek duraklama olmuyor ama ufaklik uyurken yapmak mantıklı

Ben ortalıgı fena dagittim saksilari doktum balkona piştim hic oturmadım daha bi gayret temizleyim sonrada yemek pişirmece akşama ne yapsak pöfsss

Tekrar selam hatunlar ...

Aydasu banum cocuklari 1. Sififa kaydolduya ikizler onlarla sanirim..
Cukulamda son okudugumda hastaydi , kendisi takimdan ayrildi , ama izinli yazdim ben onlari ne vakit istetlerse donerler karar kendilerinin ..

Aydasu canim senin menu hazirligi iyiymis ben
ayarlasamda bazan ayarladihimi
canim cekmez baska bisi yerim . O yuzden gun sona ermeden tam menum olusmaz .

Amanin bilirim o bolkonun halini benimde tum gunumu alir doktugumde topraklari ... Bugun hava sicak burda . Dun kapaliydi ..

Disarda islerim vardi sizede soz verdim diye yurudum 45 dk kadar ... Ekmegim yoktu epeyden beridir onuda aldim . Diger hazirlari sevmiyorum o firinin tambugday ekmegi guzel oluyor .

kutahya toprakla oynamak ıyı gelmıstır mıs gıbı kokuyordur...
Yumurta yerıne yerlı muz da yenebılıyor canım sanırım oyle hatırlıyorum... evet ben sımdılık tıkanana kadar boyle devam...

aeben ablam anladım
ıkızlerı oldugunu unutmusum allah kolaylık versın...
evet ben hazırlıyom ıyı oluyo esım de hep aynı saate gelıyo duzenlı oluyor yemek saatlerı ve sukur kı erken
en gec altıda yemıs oluyoruz

oo super sporlar yapılmıs ...

Ben ekmegımı kendım yapıyorum annemden Allah razı olsun ekmek yapma makınesı verdı bana doguda lazım olur karda kısta cıkamazsın hep dıye
sımdı kızıma da aıleme de ıcıme sınen ekmegı yedırıyom

Yemek saati belli olanlara cok imreniyorum. Duzeniniz bozulmasin insallah .
esimin gelis saati ac yada tok geldcegi hic belli
olmaz , cocuklar desen hepsi ayri saatte gelir okuldan , genelde sofraya hepbirlikte hafta sonlari ancak oturuyoruz .

Bende söz verdimmiydi yaparim dedim ama gece artik biz senle takımın şark bülbülleriyiz bitsede gitsek dimiiii

Yemek saati belli olanlara cok imreniyorum. Duzeniniz bozulmasin insallah .
esimin gelis saati ac yada tok geldcegi hic belli
olmaz , cocuklar desen hepsi ayri saatte gelir okuldan , genelde sofraya hepbirlikte hafta sonlari ancak oturuyoruz .
Ayyy benimde aynı dert alta üstü iki kisiyiz bizde pek denk gelemiyoruz tels kse ayni şeyleri yemiyoruz benimki güya 8/5 pehhh nerdeee

aynen kutahya ama bızım daha cok var ya 3 yıl daha 2 ayı gıttı
sızın ne kadar kaldı
esın polıs mı senın de sormustum daha once galıba aama balık yemeye yemeye hafıza kalmadı :)

Eveeet ben de dışarıdaydım.yarım saat yürüyüşümü yaptım sonra ben oturdum kıxım kalorisini yaktı,eve geldik ,kızımın banyosu derken uyumaya bıraktım ve gün benim için şimdi başlıyorrr.uyusun bir kaç işim var onları gall edip sporumu yapıp banyomu yapıp yeşil çayımı içim kocamla keyof yaparım herhalde.b6gün kaynanatör yok.o olmayınca ben ne yapacağımı şaşırıyorum sevimçten.mesela o olmayınca spor yapmazdım asla dinlenirdim ama şimdi başka bi kararlıyım.menümü de yazayım ne olur ne olmaz...

sabah salata(benim meşhur salatam) ,2dilim ekmek

Ara yüzüm

öylen 2dilim ekmek(bu arada ekmeklerim çok ince ve küçük),3fırında köfte,salata,pul bib.ki yoğurt

Ara yok

Akşam(17.30) 3köfte,salata,naneli yoğurt,2dilim ekmek

Ara domates,yarım dilim Ekmek,yeşil çay olur bi de

su daha 2.5litree 3 olur kesin,spor 30dakika yürüyüş,bi de 30dakika pilates yapıcam...

şimdi gelelim size.bakalım ne kaynatmışınız.

E ne güzel işte demekki düzenli beslenen bi kadınsın hayatım...
yulaflı süt iyiymiş bakalım günün geri kalanını ne yiyceksinnn...
affferim sana...yürüyüş iyidir,güzeldir...
Ne güzel işte...ben üşenirim ya.eskiden çok hamaratdım ben.ama sağolsun kaynanatör beni herşeyden soğuttu.ve şimdi sadece yemeyi yapıyorum o da mecburiyetten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…