Kaktüs ve succulent böyle giderse ev dar gelecek yakındaNe cicegi bedis yeni kaptuslermi geldi yoksam
Bencede saatlerce oturuyorum baslarinda bazen dinlendiriyo beni ....Olsun toprak cicek bocek iyidir
Motive olmamız gerek evvvvet yoksa ne olur takımın halii?karatay nasıldı ki kuzum?ben yulafi denemedim hiç öyün olarak.bir gün deniycem yemeye bir şey bulamadığımda...Günaydın bugun erken uyandim tee sabah yatmistim kargo geldi iyi oldu boylece uyku saatlerini duzeltirim bu gece erken uyuyup erken uyanmak işe yariyor hele bende bunye alışık degil...
Damlasu afferim canım sana motive ediyorsun beni ve tabi aydasu ...
Ben karataya baslamistimda yumurtayla aram yok hatta kahvaltiyla aram yok ben eskisi gibi mi takılsam mutfaktan kaciyorum suan o derece aldim elime bi şise soda iyi böyle hiç kahvalti ad sim yok
Eskisi söyle sabah yulaf süt müsli süt tarzinda gec uyaniyorum 2 ögün yetiyor akşam düşük kalorili bi menü günde 1.5 saat kadar spor
Sporsa şöyle 45 dakika kadar yuruyus sonra diger aletlerde birer set yapiyordum
Oh oh mis.uzun ömürlü olsunlar ve sana şans getirsinler...Kaktüs ve succulent böyle giderse ev dar gelecek yakında
Bencede saatlerce oturuyorum baslarinda bazen dinlendiriyo beni ....
İnternet paketim paketim bitti bittiyor dahada çok var guncllenmesine bu kötü oldu
Gelecekler inş. Bi kafa dinlesinler önce sonra çaresine bakıcazsporu kızım uyanında yapıcıım
ya su kosu bandını baska odaya tasımam lazım kız uyanıkken cok durmuyo park yatakta
o uyurken usulca baska odada yaparsam 1 saatı tamamlarım super olur
o ıslere gırıseyım en yakın zamanda
bı de su twıst ı yapıyım oh oh gıtsın kılolar
masum nerde?
cıkolata gelcek demı?
Amanin bilirim o bolkonun halini benimde tum gunumu alir doktugumde topraklari ... Bugun hava sicak burda . Dun kapaliydi ..Gelecekler inş. Bi kafa dinlesinler önce sonra çaresine bakıcaz
Damlanur yulaf süt yedimşimdilik
Aydasu karatay bencede çok saglikli kitabı okudum az kaldı okuduktan sonra dahada emin oldum ama yumurta işte
yumurta beni benden alıyor inan
ekmek şeker olmadan yaşaniyor
aksam yemekleri lezzetli ve
porsiyon sınırı yok hızlida
verdirdi ama bakalim havalar
serinleyince belki yumurta daha
katlanilir hale geli
Ve sen bildigin gibi devam et
taki tıkakana kadar baktin o
zaman degisiklik yaparsın spor
yaptiktan sonra pek duraklama
olmuyor ama ufaklik uyurken
yapmak mantıklı
Ben ortalıgı fena dagittim
saksilari doktum balkona piştim
hic oturmadım daha bi gayret
temizleyim sonrada yemek
pişirmece akşama ne yapsak
pöfsss
Amanin bilirim o bolkonun halini benimde tum gunumu alir doktugumde topraklari ... Bugun hava sicak burda . Dun kapaliydi ..
Disarda islerim vardi sizede soz verdim diye yurudum 45 dk kadar ... Ekmegim yoktu epeyden beridir onuda aldim . Diger hazirlari sevmiyorum o firinin tambugday ekmegi guzel oluyor .
Yemek saati belli olanlara cok imreniyorum. Duzeniniz bozulmasin insallah .kutahya toprakla oynamak ıyı gelmıstır mıs gıbı kokuyordur...
Yumurta yerıne yerlı muz da yenebılıyor canım sanırım oyle hatırlıyorum... evet ben sımdılık tıkanana kadar boyle devam...
aeben ablam anladım
ıkızlerı oldugunu unutmusum allah kolaylık versın..
evet ben hazırlıyom ıyı oluyo
esım de hep aynı saate gelıyo
duzenlı oluyor yemek saatlerı ve
sukur kı erken
en gec altıda yemıs
oluyoruz
Bende söz verdimmiydi yaparim dedim amaoo super sporlar yapılmıs ...
Ben ekmegımı kendım yapıyorum annemden Allah razı olsun ekmek yapma makınesı verdı bana doguda lazım olur karda kısta cıkamazsın hep dıye
sımdı kızıma da aıleme de ıcıme sınen ekmegı yedırıyom
Ayyy benimde aynı dert alta üstü iki kisiyiz bizde pek denk gelemiyoruz tels kse ayni şeyleri yemiyoruz benimki güya 8/5 pehhh nerdeeeYemek saati belli olanlara cok imreniyorum. Duzeniniz bozulmasin insallah .
esimin gelis saati ac yada tok geldcegi hic belli
olmaz , cocuklar desen hepsi ayri saatte gelir okuldan , genelde sofraya hepbirlikte hafta sonlari ancak oturuyoruz .
E ne güzel işte demekki düzenli beslenen bi kadınsın hayatım...selamlar yenıden...
aeben ablam cok haklısın herkesın bunyesı farklı, sen ıyıles de duzene koyarsın esıne de gecmıs olsun...
damla cok mu geldı yaw sıze yedıklerım
bu arada evet canım ben menumu ara ogunume kadar sabahtan planlayıp yazıyorum kızım uyudugunda, eger menude degısıklık olursa kendımden alıntı yapıp bıldırıyorum...
Bır menu belırlemezsem sapıtıyorum sonra...
Bugun mesela yazdıklarımı harfıyen uyguladım bı aksam yemegım kaldı o kadar...
Yarının menusu bıle bellı bende
Kutahya kendını hangı dıyette rahat hıssedeceksen onu yap canım
bak hala aklım da mantıgım da saglıklısı da karatay dıyor ama vucudumu tanıyorum 6 ogunle kılo verıyor bende bu yolu sectım napıyım hos senın fazla kılon kalmadı artık ay ne guzel bız de gorelım o gunlerı ınsallah yıne yenıden...
yulaflı süt iyiymiş bakalım günün geri kalanını ne yiyceksinnn...Gelecekler inş. Bi kafa dinlesinler önce sonra çaresine bakıcaz
Damlanur yulaf süt yedimşimdilik
Aydasu karatay bencede çok saglikli kitabı okudum az kaldı okuduktan sonra dahada emin oldum ama yumurta işte yumurta beni benden alıyor inan ekmek şeker olmadan yaşaniyor aksam yemekleri lezzetli ve porsiyon sınırı yok hızlida verdirdi ama bakalim havalar serinleyince belki yumurta daha katlanilir hale gelir
Ve sen bildigin gibi devam et taki tıkakana kadar baktin o zaman degisiklik yaparsın spor yaptiktan sonra pek duraklama olmuyor ama ufaklik uyurken yapmak mantıklı
Ben ortalıgı fena dagittim saksilari doktum balkona piştim hic oturmadım daha bi gayret temizleyim sonrada yemek pişirmece akşama ne yapsak pöfsss
affferim sana...yürüyüş iyidir,güzeldir...Amanin bilirim o bolkonun halini benimde tum gunumu alir doktugumde topraklari ... Bugun hava sicak burda . Dun kapaliydi ..
Disarda islerim vardi sizede soz verdim diye yurudum 45 dk kadar ... Ekmegim yoktu epeyden beridir onuda aldim . Diger hazirlari sevmiyorum o firinin tambugday ekmegi guzel oluyor .
Ne güzel işte...ben üşenirim ya.eskiden çok hamaratdım ben.ama sağolsun kaynanatör beni herşeyden soğuttu.ve şimdi sadece yemeyi yapıyorum o da mecburiyetten...oo super sporlar yapılmıs ...
Ben ekmegımı kendım yapıyorum annemden Allah razı olsun ekmek yapma makınesı verdı bana doguda lazım olur karda kısta cıkamazsın hep dıye
sımdı kızıma da aıleme de ıcıme sınen ekmegı yedırıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?