Evet canım bence de takıma gelmemek için yazmamak için bir çok bir çok bahane ola bilir ama bene tek sebebi motivasyon düşüklüyüdür.ben eski takımda da hep söylerdim birisi 1kaç gün bahenelerle topiğe gelmezse 1kaç gün sonra izne ayrılırdı.ben şuna inanıyorum diyelim ki birinin işi çok çalışıyor peki akşam yatağına girdiyinde topiye gelib raporunu yazmak için ayiracak 5dakikası yokmu?var tabiki.sadece istemiyor.şimdi sen koruma sürecindesin,birinin çocuğu okula başladı,birinin dişi bir kaç gün önce çekildi,kuto 1öyün beslendi söylermisin takımın sonuçları ne olucak canım?sonuçta beni buraya kaptan yardımcısı olarak gönderdiler ve takımı toparlamak gerek.yeni arkadaşlar çağırmayı düşünüyorum.umarım sizin için problem olmaz kuzular.tabi yenilerinde motivasyonu umarım yerinde olur bari onların sonuçları takımı toparlar...Damlacim edebiliriz tabiki .. Yani ilk takimi yeniden actigimizda hep eski arkadaslar vardi , yani senelerdir birbirini taniyan .. Sonra yaprak dokumu oldu , vs vs iste .
Simdide kizlar kendini toplasin diyoruz ama bence bunlar bahane cogumuz icin , bu konuda ustume duseni yaptigima inaniyorum, bundan sobradinida atkadaslarim bilir kimseyode zorla takima sokup yaziflayin diyemem yani zorla olcak bisi degil ...
Bijomu bekliyorum gelsin duruma bakalim , yeni uyede cagiririz gerekirse ...
Bana gelince su an diyet yaptigim soylenemez simdilik kilomu korumak yetiyor , ama boyle devam etmiycem tabi 1,2hafta daha boyleyim ..
Aydasu canim bugun yoksun ...
Bedis misafirler gittimi ?
ama böyle olmaz ki kuzum.1öyün ve lahmacun.çol çok kötü...lütfen kemdini topla ve kendine 2ay kadar 1süre belirle ve şu 7kiloyu da ver gitsin.sonra rahat rahat korursun kilonu...İyi geceler kızlar ben geldim ama kimse yok tabi :)
Bugun pek anlatacak bisey yok gec kallktim tek ogun yedim oda lahmacun yarim porsiyon baskada bisey yok yarin spor salonunu araticam bakalim ne zaman aciliyor 1 2 aylik işim kaldi 4 bilemedim 7 kilo daha verdimmi benden tamamdir ama kis boyu sporu birakmayi dusunmuyorum eski hatama dusup koruma yapmadan pes etmek yok bu sefer ...
Super canım.sen bu kadar yiyerek zayıflıyorsan afferim senin metobolizmayaaa...Gunaydınlar dun aksam gelemedım yorgunluktan bayılmısım valla yatakta..
aeben ablam sen cok az mı yıyorsun bana mı ole gelıyor, bı lokma sankı doyuyon mu ablam...
kutahya kız ben senın gıbı az yesem kose basında yıgılı bulurlar benı...
Ben dunku menumu ve bugunku menumu yazayım kızım uyurken
Pazartesı
Sabah
1 haslanmıs yumurta
2 dılım ekmek
beyaz peynır
5 zeytın
domates salatalık
kozlenmıs bıber
Ara
2 gun kurusu kayısı
2 cevız
Ogle
Haşlanmıs tavuk
2 dılım ekmek
1 kase yogurt
domates
Ara
1 bardak sut
Aksam
Yarım kase mercımek corbası
1 tabak etlı kuru bamya yemegı
yogurt
salata
Spor
Bantta 5 km hızla 35 dakıka yuruyus
Sen böyle menülerini önceden yazıyosun da peki aynen burdakı gini yiyosun kuzum?günün insana ne getireceyi bilinmezki...yine de güzel menün..Gunun menusune gelınce...
Sabah
2 dılım ekmek
domates salatalık kozlenmıs bıber
5 zeytın
beyaz peynır
Ara
kucuk kase specıal k
Öğle
2 dılım ekmek
5 zeytın
beyaz peynır
menemen
Ara
2 kuru kayısı
2 cevız
Aksam
Yarım kase mercımek corba
Etlı bamya
yogurt
salata
Spor : Bugun 40 dakıka yapıcam ınsallah
Menulerım ıkı gun genelde aynı, kızımla vakıt gecırmek ıcın genelde ıkı gunluk yapıyorum cunku...
Evet canım ben de ilk etaplarda az yememe taraftarıyım.ne zaman ki vücudun bu yeme şekline uyucak ve duracak kilo verme o zaman 1tık daha azaltarak gidecek o kilolar.baştan az yenilince sonra iyi olmuyor,metobolizmayı hızlandırmak zor oluyor...Aydasu canim aslinda oyle 2 lokmayla doyacak bir tip degilim ama bugunlerde hastalikdan oyle oluyor icim ezilince 2lokma yetiyor ...
Senin memulerin cok guzel ama ben o secilde yersem kilo alirim sende bilirsin kilo verme ve diyet isi kisinin bunyesi kilosu ne zamandir diyet yaptigiyle ilgili degisiklikler gosterir . Senin ilk etap icin izledigin yol cok iyi devam et .
Evet canım takipteyim,imkan olunca çağırıcam hemen. ..Damlacim haklisin ne diyim ozelikle bahaneler konusunda , yeni uye bencede cagirmalisin yeni kan yeni can her zaman iyidir ...
aferin canımaaaa...çok güzel olmuş çok...günün devamında da böyle güzel olur inşallah...Bugun guzel bir kahvaltiyla basladim birazda sizin enerjinizle tesekkkurler kizlar ...
Kahvaltim 10:30
Yumurta, semizotu, maydonoz ,salatalik, domates ve z, yagla salatam ... Ceviz vede zeytin ...
Evet kuzum bir yerden başlamak gerek.evde de yürüyüş yapa bilirsin aslında.hani leslie var ya biliyorsundur kesin o benim yürüyüş arkadaşımdı kışın...aslında onunla yürüyünce daha hızlı yürüyorum...dışarida kızımla pusetiyle olmuyor öyle...Bugun yuruyusede gitmeyi dunuyorum henuz tam iyilesmedim ama . Esimde hasta baya, evde yatiyor , yarinda yurtdisine cikmasi lazim biraz toparlansa bari ...
evet ya keşke herkes sorununu hall etse de dönse...şöyle güzelce kaynatıp sayfaları ileriletsek ne iyu olurdu...Mersam hosgeldin ..
Bijomda dun evine dondu ada tez zamanda grlir insallah . Ah kaliste su girememe sorununu cozse .
hoş buldum canım.sen de hoş geldin...Damlanur hoş geldin arkadaşim. Ben sorunsuz girebildim. Daha sık burda olurum artik.
Plates konusunda vede diger sporlar konusunda ilk once dusuk duzeyden baslanmali bence ilk gunden platesin zorunu yapmak dogru degil . 3-4 yil arada versem plates yaptim ama ara verince bile zor olanindan plates plus yapmiyorum kolayindan basliyorum .ben şöyle düşünüyorum spor konusunda.ilk başlarda spor olarak sadece yürüyüş yapılmalı.zor sporlara gerek yok çünki vücut çok kalori kaybetmeye alışıyor sonra yapmadığında hemen kilo alıyorsun.fakat yürüyüş bu konuda super.hem kalori yakıyorsun hem de bıraktığında kilo alma gibi bir sorunun
olmuyor. ammmma taaaki
benim gibi sarkmalarla
yüzleşinceye kadar.ben ebru
şallının skeany jeans
egzersizlerini yapmaya başladım
dünden,çok zor bacaklarım çok
ağrıdı.belki bugün normal pilates
yaparım.sen ne diyorsun bu
konuda canım?zoru yapıp da
bıkmak istemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?