Kızlar takıma yeni üye çağırdım...inşallah gelir de, azmiyle gelir...
hoş geldin tatlım.sen artık 7.takımla birliktesin,şimdi yapman gereken şey bize bir az kendinden bahs etmen.Yaşın,kilon,boyun,hedefin nedir?Merhaba arkadaslar!
Bana su basvuru formu icin yardimci olabilir misiniz? Kime gonderecegiz bu basvuru formunu? :)
Bir an once zayiflamak ve saglikli bir insan olmak icin sabirsizlaniyorum. :)
hoş geldin tatlım.sen artık 7.takımla birliktesin,şimdi yapman gereken şey bize bir az kendinden bahs etmen.Yaşın,kilon,boyun,hedefin nedir?
evet canım.aramıza hoş geldin o zaman.mesajından gerçekten zayıflamak istediyin aydın şekilde gözüküyor.şimdi ilk sayfada takım kurallarımz var onları okuyorsun tatlım,eyer onları kabul edersen senin için 2haftalık deneme süreci başlıyor.Tabi eyer katılım iyi olursa kızlarda beyenirse 1haftada ola bilir...19 yasindayim. Universite ogrencisiyim ve etrafimdaki tum arkadaslarim gercekten zayif. Ben aralarinda kendimi kotu hissediyorum. Sirf bu yuzden bu yaz kilo vermek istedim ama isin ciddiyetinin farkinda degildim. Aynaya baktigimda vucudumda bir suru catlak vardi. Sagliksiz oldugumu dusunmeye basladim. Beslenme seklimin gercekten kotu oldugunu biliyordum, catlaklar da ispati oldu.
Boyum 163 kilom az once olctum 62.5 kg. Inanmak istemedim. Zaten popom, gobegim ve goguslerim asiri yagli ve sarkik, catlaklar da var tabi. Giydigim hicbir sey yakismiyor. Kiyafet alisverisi falan yapmam lazim mesela. Sirf kiloluyum diye alisverise gitmek istemiyorum, surekli erteliyorum. Gercekten mutsuzum.
Hedefim 55 kilo olmak. Tabi karin kasi da yapmak istiyorum. Yaklasik 1 aydir karin kasi yapmis kadinlari inceliyorum, neler yapmislar arastiriyorum. Kendimce uygulamaya baslayacagim her seyi.
Sizlere cok tesekkur ediyorum beni takiminiza aldiginiz icin. Gercekten motivasyona ihtiyacim vardi. Sayenizde bu kilolari oyle bir verecegim ki. :)
takım kuralları var ya tatlım...Damla ilk sayfada ne var kiz bende bakayim .... Biz birkac ay once actik takimi yani kapaliydi bu takim ..
Vay okudum ben bile tisttim ha o kurallardan hehe ..
Fergant canim gunluk paylasim ve kilo verme istegi ,cumalarida sabah kilo bildirimi , arkadaslara uyum , simdilik
bunlar uy yeter ..
Yok damla masum aktif uyeydi .kızlar masumm özelden mesaj atmış.takımdan ayrılmak istiyor...eski üyemiydi kendisi?
Hosgeldin fargant ..
Tam kizimin yasindasin vede boyunda . Kizim 53 kilo . Evet bi 10 kilon var vermen gereken yasin kucuk cabuk
verirsin.
Gazan mubarek olsun deneme surende :)
Tabi canım herkesin kendi kararı.ben istersen izinli yazayım dedim ama tamamen ayrılmak istiyormuş.sen hep diyosun ya takım eski üyelerden oluşuyor ondan sordum ben de acaba eski üyemi diye.neden ayrılsın ki durduk yerde.üzüldüm şimdi. ..kendisine takımda kalması için yardımcı olmak istedim ama istemedi...her halde artık zayıflamak istemiyor...Yok damla masum aktif uyeydi .
Butur konulara artik yorum yapmak istemiyorum burasi kilo vermek icin takim , kimsenin ayrilmasini istemem ,herkesin hur karari artik bisi demiyorum , arada kalmak hos deyil kendi adima . Hepiniz arkadasimsiniz ne diyim bilemiyorum artik ..
aferin sana kuzum.daha şimdiden başladın paylaşımlara.olur canım.sen bizim menülerimize bak,sana örnek olur.benim yaptığım diyete göre makarna yemekde 1sorun yok,sadece düzgün pişirmelisin ve miktarını belirlemelisin,zaten herşeyi doğru pişirirsen bir zararı olmaz.zamanla öyreniceksin herşeyi...Çok teşekkür ederim. :)
Pazar günü okuduğum şehre yerleşeceğim. O yüzden pazartesiye kadar ciddi bir şekilde başlayamayacağım; ama beslenmeme dikkat etmeye başlıyorum yavaş yavaş.
Bir ara karbonhidratı azaltarak ve saat 6'dan sonra yemek yemeyerek 5 kilo kadar vermiştim. O taktiği uygulamayı düşünüyorum. Okul başladığında maalesef makarna tarzı şeyler yemem gerekecek; ama her sabah koşu yaparak aldığım kalorileri yakabilirim.
Ayrıca sizlerin işimize yarayabilecek mobil uygulamalar buldum.
Passion4profession'ın karın kası/göğüs ve bacak egzersizleri var. Telefonlarımıza bunları indirerek daha şekilli vücuda sahip olabiliriz!
Videoya göre egzersizleri yapıyorsun her biri maksimum 10 dakika kadar. 2 günde 1 yapılmalıymış 1 egzersiz. Günde 10 dakika ayırıp birini yapabiliriz bence! :) :)
İyi akşamlar kızlarrrr...ne olmuş yine gelen giden olmamış...ben acayip.şekilde tatlı istiyorum hem de fena...3gündür böyle.sonunda dayanamadım 2tane biskuvi yedim...aslında hiç tatlı sevmem ama son 3gündür böyle.aeben belki senin bir fikrin vardır ablacım?
Genelde tatli ostegi karbonhidrati azaltince olur birde regl oncesi , sende hangisi var .. Meyve yiyormusun en azindan gunde 1 porsiyon meyve yemelsin .. Tarcinli sut iyi gelebilir dene derim , birde meyveli tarcinli yogurt ( kendiİyi akşamlar kızlarrrr...ne olmuş yine gelen giden olmamış...ben acayip.şekilde tatlı istiyorum hem de fena...3gündür böyle.sonunda dayanamadım 2tane biskuvi yedim...aslında hiç tatlı sevmem ama son 3gündür böyle.aeben belki senin bir fikrin vardır ablacım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?