Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menü güzel spor güzel...aferin sana.sıkıntılıysan da gel kuzum.ben seve seve dinlerim seni,dertleşiriz ne güzel..
Yok tatlım karatay okumadım hiç.ama söylediyini bilmiyodum.herkes 6da sonra yeme derdi ama nedenini demezdi.teşekkür ederim ablam...o zaman karatay da metobolizma hızı yemeden asılıdır falan yom.hani acıkmadan yemek gerekir ya metobolizma durmasın diye...
Damlam yulafi hic yemedinmi kiz :)) benim kahvalti icin favorimdir oldukcada tok tutar . He alistiniz meyveli sekerli muslilere yavan gelir yulaf tabi hehe ....
yoook yemişdim.kızıma da yediririm.fakat az şekerli yapardım kızıma.şimdi şekersiz çok yavan geldi evet.

Haslanmis yumurta bile beni tok tutmaya yetiyor gercekten. Proteinli seyler tok tutuyor kizlar. Protein agirlikli beslenmeye calismistim evdeyken ama simdi okul icin sehir degistirecegim. Yine makarnalar falan karbonhidrat hep.
Yine coklu alintiyi beceremedim geliyorum durun

Senin menüler güzel tatlım.kesin gülecek yüzün eminim ben...ayrıca mantıöın da güzelmiş haaa...

damla daha cok gelmeyi en cok ben istiyom da kizim yurumeye baslayali 1 ay oldu evde saniye oturamiyorum
senin kiz uslu mu

İyi geceler

Yeni arkadasım hoş geldin basarilar dilerim ben 29 yasimda 12 yillik evliyim 97 den 74 kiloya gelmiş hedefi 70 yada 67 olan bi vatandaşım yarismaya diyarbakırdan katiliyorum

Damla bugun gelemedim hep aklima geldiniz n fırcelar yedim acaba diyerekten suclarimi sayayım dahada kiz

Aydasu Allah gönlüne ferahlık versin sarkın ilk zamanları hep oluyor olur zor bir imtihan gurbet farklı bi yaşam sosyalleş canım eve kapatma kendini sakın menune diyecek yok imreniyorum inan senmi sormustun yulafı eti lifalif ismi yeni finlikli meyveli versiyonuda çıkti o nesfitler bana tatli geliyor seker dolu onlar yulaf tokntutuyor benden baska pek seven cikmiyor ama ben bayilirim sirf onla yasayabilirim

Gec kalktim kork kork nereye kadar girdim mufaga cikamadim temizledim yemek yaptim sofradan kalkamadan misafirlerim geldi arkadas bebeleri birakti sonra o geldi yeni gittiler vs vs.

Yaa yemek yemeyi sevmeyen şişko olurmu ya gordunuz iste kaç gündür bugunde aksam yemegine kadar tek lokma yok yemekte bikac kasik corba birer kofte mantar biber izgara yedim ha 2 kahve var kilo aliyorum sanki benim biraz yemem lazim spor bi acilaydi hem uykum duzene girecek hem acıkirim böle işte benden haberler

İyi geceler gece kuslari fargant hadi kuto gececide sen neyapiyin bu satte bakim yat hadi uyu ...
Benmi ne yapiyorum enisteniz yokya uykuda yok (

Bedis hakkatkiz senin yemen lazim bak kilo alacaksin yoksa ....

Evet eti lilalif ben sutle seviyorum,
Su an migdem yapisti resmen 8 sattir migdeye bisi girmedi gerci bedisin ackalma saatine bakarsak benimki fehhhh :))))

Meto hizi falan eskilerde kaldi damlam... Tamam siık yersen 2saatte bir ic organlarin calisir ama kilo vermek icin ic organlarinmi calismasi lazim yagi yakacak hormonlarinmi ??????? Hemde sık yemek hazim ve saglik acisindan cok sakincali surekli insulin ureten pankreas bir sure sonra alt ust oluyor ondan sonrada insulin direnci iste seker hastasi oluyoruz allah muhafaza ...

Benim yatmam lazim alisik deyilim bu saatlerde uyanikn olmaya ...

Yarin lapa yapmayi dusunuyorum 1 gunluk artik 66 lari gormem gerek tabi yarin evde durursam :))
Lapa ne demeyin pirinclapasi diyeti 1 gunluk detosk ...

damla daha cok gelmeyi en cok ben istiyom da kizim yurumeye baslayali 1 ay oldu evde saniye oturamiyorum
senin kiz uslu mu
Ah ah en zor o zamanları ve daha devam edicek yaaa.benim kızım da ancak benimle oyna diyor,bu zamanları çok zor.bi akıllansa bi rahata eresek...vallaha ben bazen elimi kaldırıp da yukarıda yazıyorum mesajları falan tel.e ulaşmasın diye...
Aynen canım.1az daha böyle devam edersen kilo alırsın kuzum,hem de takım kurallarına da aykırı bu,doöru düzgün bir menü yok...bugün senden düzgün bir menü bekliyorum canım...lütfennnn....
Hmmm...senin yöntemin farklı ablam ya..öyreniceklerim var senden daha..
Benim yatmam lazim alisik deyilim bu saatlerde uyanikn olmaya ...

Yarin lapa yapmayi dusunuyorum 1 gunluk artik 66 lari gormem gerek tabi yarin evde durursam :))
Lapa ne demeyin pirinclapasi diyeti 1 gunluk detosk ...
ben de ayran detoksu yaptım bir kere çok iyi geldi bana...sana da başarılar...

Günaydın canlarım,kuzularım...kütoooom yatmadın mı sen daha yoksa uyandın mı kız?

Evet dunki boreklerden tatlidan sonra dune nazaran 300 gr vermisim :))67 yim bu sabah. Masallah diyim , insallah bugunde isi siıkı tutar 66 li rakamlari gorurum ...

Evet dunki boreklerden tatlidan sonra dune nazaran 300 gr vermisim :))67 yim bu sabah. Masallah diyim , insallah bugunde isi siıkı tutar 66 li rakamlari gorurum ...
Hmmm...güzel o zaman ablam.ben de bu akşam 6dan sonra sadece su içiyorummmmm....yarın 50li rakamları görmek istiyorummmm...

Bugün okula gidicem kayıt yenileme falan alışık degılimya evden çıkmaya heyecan yaptım galiba uyku tutmadı bölümüm açıldiysa yüzyüze egitimlerr başlayacak çok komik zamaninda agla zırla izin vermediler annem şimdi soruyor millete anlatıyor falan bilmeyenler için 28 imde ortaokul 29 umda lise okuyorumda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…