Evet canım başarmışsın alıntıyı,ama galiba azcık yanlışlık olmuş.o da düzelir...olsun tatlım okumanın yaşımı olur,önemli olan okumak...20sinde ya 30da ne fark eder...Bugün okula gidicem kayıt yenileme falan alışık degılimya evden çıkmaya heyecan yaptım galiba uyku tutmadı bölümüm açıldiysa yüzyüze egitimlerr başlayacak çok komik zamaninda agla zırla izin vermediler annem şimdi soruyor millete anlatıyor falan bilmeyenler için 28 imde ortaokul 29 umda lise okuyorumda :)
Ne doktoru ablacım?umarım ciddi bir şeyin yoktur...İyi bari hayirmis kutom :))
Kizlar sabah Lapa yedim ama bugun benum dr kontrolum vardi birde tahlil vermem gerek o yuzden normal beslenmem lazim ya puff. Dr ne diycek bakalim lapa duruma gore degisebilir yani ..
**7. TAKIM 377. ETAP***
aeben ( 67,5 // / %)
mersa ( 89,3/// % )
mustang ( 77 // /% )
masumm ( 68// /%)kendi isteği
ayrılmak istiyor
aydasu (88/ / / %)
kutahya( 74/ / /%)
7.TAKIM ORTALAMASI:%[/B
Damlacim bunlar takim ici meseleler puskuute sormana gerek yok diye biliyorum ... Kendisi takim icine karismaz ...Ayyy kızlar bu hafta ilk defa liste yapıcam.çok heyecanlıyım.şimdi benim listeye giriyomuyum acaba?bi püsküüte sorup geleyim.
Ayyy evet yaa sen söyleyince hatirladım yaaa...hemen düzelticem...
Damlacim bobreklerimde kalici bi hastaligim var simdilik rutin insallah ilerlemez, ama kesin bir tedavisi yok . Sadece ilerlemesin diye takip adiyoruz . Sukur simdilik duraganda gorunuyor ....
Cancazim listeyi getirmissin lakin yanlis kilolari b irakmissin . Bu kilolar onceki haftanin kilolari . Gecen haftanin kilolatini baz alacaksin yanlis olmus . Ben gecen hafta 67.2 dum . Listedeki ilk kiloyu degil 2. Kilo baz alinacak :)
Öyle mi?hani kaptanlık için deneme süresindeyim ya ondan sordum.fark etmezse o zaman oylamaya koyalım.sizin için bir sorun yoksa bende listede olmak istiyorum.Damlacim bunlar takim ici meseleler puskuute sormana gerek yok diye biliyorum ... Kendisi takim icine karismaz ...
Bu hevesinle tabiki girersin takimada listeyede . Tekrar hosgeldin ..
allahım sağlık versin ablacım.sen kontrollerini aksatma...Tahlil isine onumuzdeki haftaya attirdim doktoruma ..
Ama kizlarimla disari cikicam indirimlere bir bakalim . Lapa srkteye ugraya bilir . Aksam ac yatmayi planliyorum bakalim ..
E şimdi ben de ondan sordum ya püsküüte.şimdi benim bu durumda yarın 7.takımın listesinde olmam doğru olurmu diye?bakalım ne cevap vericek.Damlacim sen normal bir uye degilsin,
Bizim takimda kaptan yardimcisi olursun,simdilik kaptanimiz var gelir yarina insallah , kaptanlik icin denemen ayri . Bastada konusmustuk ya ister bizim takimda kaptan yardimcisi kalirsin , ister bu isleri cozunce baska zor durumdaki bir takima gecersin , bu paylasimda konusulur ..
Sahsim adina takimiza hos geldin , diger kizlarinda fikirlerini al ona gore karar alinir yazarsin listeye .
Anladım galibaTakimdan takima gecilebilir damla:) transfer kapilari acik yani heheh .
afiyet bal şeker olsun kuzum...Ben geldim okul işi tamam cigkofte. Ayran aldım buyrun gelin yiyelim
Teşekkürler kütooom...Ol damla ol takımda ol :)
Kallisim merhaba merhabaaa sesime gellllll benim düzeldi siteye giriş çıkışlar
Evet canım ya.gece ne yapıcam ben seni kız?uyuduktan sonra geliyon.ama yok önemli olan raporunu verdin,bi de benim bu listeye girmek konusunda fikrini yazsan super olur yani...selam kızlar...
Kızım uyandı ayyyy menuyu yazayım gecmıse gece doneyım...
Sabah
2 dılım ekmek
5 zeytın
domates salatalık
beyaz peynır
1 sahanda yumurta
Ara
1 bardak sut
2 kuru kayısı
Öğle
3/4 sımıt
yarım tabak yumurtalı taze fasulye kavurması
2 kasık yogurt
Aksam
2 dılım ekmek
1 koz patlıcandan karnıyarık
yarım kase yogurt
Spor
60 dakıka kosu bandında 5 km hızla yuruyus + 1,5 saat bebek arabasıyla dolastık market falan....
Opuyorum sımdı gece gelcem
Ah gece gelme gunduz geeeeeellll
demı damla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?