Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ekmek ciss ama ben ekmeksiz yapamam kiiii...o zaman bem 2 öyünlü monti yapmış olayım : ))))
Damla kiz montidede zaten tek sabah ekmek var aksam ogununde yok ... Doyarsin canim ya ...1tb. Yiyecegine 2 tb . Yemek ye . Salataydi yogurttu derken doyarsin .. Zeten ekmekvw gl emdeksi dusuk beslendinmi acikilmiyor ...

Bide benim anlamadigim sen niye ek yollar ariyorsun ki simdiye kadar nasil verdiysen ayni yolu izlesenya canim benim..ara verfogin icin tekrar basladigonda gene dider az sabirli olman yeterliki ...

Ok o zaman ablam haklısın.ben karatayı,montiyi bırakıyorum ya da bırakmıyorum onlardan da faydalanarak şu 2kiloyu vermeye çalışıyorum.hem sana bir şey deyimmi.tartı galiba 60dan iniyor ya.hem de kabzlık çekmeme rağmen.2güne 1.200falan gitmiş.belki de daha fazla...demekki doğru yoldayımmm..

annem babam ben toplamışız bayaga tabı 6 yarım lıtrelık kavanoz cıktı.annem cok seker koymadı oyle orta sekerlı oldu.
bende cok severım kuşburnu yapınca hemen 1 cay kasıgı tadına baktım hemen

dünki menüm:

sabah
1 dilim ekmek
yarım domates

ara yok yapamadm ypgunluıktan

ogle

yaprak sarması kucuk 10 tane yoğurt

ara 1 elma

aksam
3 kasık fasulye
1 kasık patates salatası
3 dolma
1/2 dılım ekmek

ara sekersız 2 kupa cay azıcık pestıl

spor 25 dk

aeben doktor bana normal ekmek verdı aslında kepek dedı ama kansızım b12 ım dusuk dıyınce beyaz ekmek dedı.
dukan dıyetınde yulaf kepegı var bende almıştım bıraz yulaf kemegınden ekmek yapsam nasıl olur ormal ekmek yerıne?
(fırın olmadığından tost makınesınde deneme yapıcam)

E="aeben, post: 36904974, member: 80890"]Bir daha geri almamak uzere vericez insallah hasgul ...
Kendi adima burdan uzak olmazsam bir nevi koruyorum 6.7 senedir buralardayim ( takimlarda olmasamda ) eslada eski kiloma donmedim , buralarin cok faudasi var gercekden ....
Hasgulum dr falan varmi kdndi bildigin gibimi diyet yapiyorsun ?
Yolun uzun sane tavsiyem tum
gidalardan alarak diyet yapman simdi bu kiloda eger karbonitrati kesersen evet ilk basta hizli verirsin ama bir sure sonra durur kisitliycagin bisi kalmaz elinde .. Helede yagi kesmen dogru degil bence ...[/QUOTE]
Dogru söylüyorsun canim ben zaten zor verenlerdenim bir müddet karbonhidrat ve yağa devam etmeliyim azda olsa hatta yürüyüşümu yarim saate indireyim kili vermem durunca tekrar bi saate çıkarım canım doktora gittim fakat dedigim gibi kendi diyetimi uyguluyirum ama uymaya çalışacağım insallah :)

canım bence menün iyi deyil ya.sabah az olmuş,öylen 10sarma çok olmuş,akşam yine çok yemişsin..pestil de ne bilmiyorum ama tatlı bir şeydir her halde.

Dogru söylüyorsun canim ben zaten zor verenlerdenim bir müddet karbonhidrat ve yağa devam etmeliyim azda olsa hatta yürüyüşümu yarim saate indireyim kili vermem durunca tekrar bi saate çıkarım canım doktora gittim fakat dedigim gibi kendi diyetimi uyguluyirum ama uymaya çalışacağım insallah :)[/QUOTE]
Canım sen menülerini yazmıyorsun ki ama.sen yaz biz de sana yardımcı oluruz..

Hasgul ve sky kizlar tekrar hos geldiniz ,
Tatlislar katilimi cogaltin bak deneme haftasindasiniz ama bizlerden az burdasiniz . İnanin burda olmak insani frenler :)
Takimda herkes birbirine yazmali sadece bizim yazip yada size cevap yazmamizi bekleyin . Biebirinize yazin kaynasin .. Tum menuler yoruma acik .. Birbirimizin yanlislarini bulmaliyizki diyetde dogru yolu bulalim ...o yuzden bizim yorumlarimizi bu yonde degerlendirin .
Her aksam yediklerinizin rapoorunu vermeyide unutmayin

Canım sen menülerini yazmıyorsun ki ama.sen yaz biz de sana yardımcı oluruz..[/QUOTE]
He anladim canim bugün sabah biõrkac dilim domates ve salatalik ( toplam dortbeş dilim) ve kibrit kutusu kadar peynir bi bardak sekersiz cay
ara dört tane ciğköfte baska bisey yok
arada yarim paket dort bes tane kadar susamli biskivu aksamada insallah yagsiz salata yicem

canım benim salata sebze yerken kendini frenleme,bol bol ye...o biskuviler de olmamış.diyet yaparken o bisküvilere uer yok hem ilk başlarda hiç yok...sadece çiğ köfteyle de yemek olmaz,yanına salata yoğurt şart...

Kızlar aeben abla çok haklı.eyer takıma latıklmak istiyorsanız yani listeye girmeue onay kazanmak istiyorsanız herşeyden önce bol paylaşımda bulunun,bir birinize fikir bildirin...

amanınnn yine kimsecikler yok.ben menümü yazayım.
sabah 1dilim ekmek,peynir,15 adet üzüm

öylen 2yumurtadan lor peynirli omlet,salata,2dilim ekmek

akşam yumurtalı fasulye yemeyi,yoğurt,salata,1dilim ekmek

3litreden fazla su,15+15+15 spor.
vallaha yarım saat pilates yapıyorum böyle terlemiyorum,adete her yerimden su akıyor bu haraketlerle...hepinize de tavsiye derim...

Evet kaptanım.işlerini hall et de gel.seninle bir türlü tanışamadık yav...
geldim burdayim ben kendimi tanitmistim ama tabi gerisini okuyamadim. yav hakat cok telasli geciyo bu gunlerim aliskin da degilim hep boyle mi olacak ki

bijom yürüyüşe başlamışsım ne güzel devamını dilerim
aebencim basladim evet bugun oglen okul donusu ve aksam almaya giderken yurudum. hava bozana kadar da boyle yapicam almicam arabayi.. ama cok yoruldum cokkk heralde yurumemekten ya da kac gunun yorgunlugu.
senin cocuklar da baslamistir okullarina. hayirli ugurlu olsun allah zihinlerine aciklik versin..

kaptanım kralicem buda bir takımınız oldugunu unutmayın
niye unutalim aebenim. obur tarafta da yazisamiyoruz herkeste bir yogunluk bu ara..

sabah: 2 yumurta, yulaf kepekli krep, diyet sokella
oglen: tavuk gogus izgara, yogurt
aksam: yemedim canim istemedi acikirsam yogurt yerim
bir suru de su
1 saatten biraz fazla yuruyus (yehaa kendimlen gurur duyuyorum)

yarindan sonraki gun atak evresi bitiyor. artik sebzeli menulerim de olur yazarim. yarin da ekmek yaparim belki insallah yani..

herkese mutlu geceler :)

Kızlar üç gündür misafirim var annemler geldi dün gece gittiler. Annem senede bir kere geliyor valla takıma alınmamak pahasına annem evime misafir olunca diyet yapamam O yüzden dünkü menümü de yazmıyorum (biraz da utançtan valla)
Birde bana yardım edin de şu abur cuburu bi halledeyim ya hep onlar yakıyor beni bi kahveyi çayı tek içemiyorum

Geleyim bugünkü menüme
Sabah
Bir dilim ekmek
Bir dilim peynir çeyrek domates
Yarım yumurta
Bir bardak çay

Öğlen
Yarım patlıcan karnıyarık

Arada misafir geldi muhabbet ederken kendimi kaybetmişim
4 tane kurabiye
Bir avuç çekirdek
Bir fincan kahve
3-4 tane peynirli çubuk
1 bardak kola
Akşam
Bir tabak orman kebabı
Az önce de ufak bir parça çikolata yedim çok minik ama
20 dk hızlı tempo yürüyüş
1 lt su

Ben farkediyorum da su içmeyince abır cubura yükleniyorum yarın çok dikkat edicem şimdi suyuma biraz limon sıkayım da 1 lt daha su içeyim yatana kadar

Ayy birde öğlen arasında bir elmayla yarım armut yarım muz yedim yine misafir vardı ya artık kendimi soyutlayacağım insanlardan yoksa hiç kilo veremeyeceğim

kızlar yeni üyelerimiz nerdesiniz ? hasgül, sky , fargant, seum???????
Burdayımmmm ama geç burda benim bebeğim var ya canım birde misafirim vardı dün gece gittiler birde kış hazırlıkları inan daha toparlanamadım oğlumu uyuturken yazıyorum mesajları

İyi geceler. Raporumu veri kacayim yarin ayrintili gorusuruz . Aksamlari cok yazamiyorum ...

Sabah .
Hs. Yumurta . Domtis .
Peynir . Az yulaf sut , 1 erik yemistim bunlardan once ...

Oyleyin
Madimak , yogurt ,yufka .

Aksam
Malesef makarna uzum ...

Bugunde ac yatamadim makarnanin eseri.
1 erik ve 3-5 finduk..

Spor yok malesef ama ev isi yaptim baya bide markete ciktim .. Yok canim bunkar damlanin pilatesinin yerini tutarmi tuttttmazzzzzz ..... yuru damlam kim tutar seni ...
Ayrica bijom sporunda gozden kacacak gibi degil bacim masallah :))

Seum afiyet olsun yarin toparlarsin okis ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…