Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydınlar hepimiz için hayırlı bir gün olsun İNŞALLAH

dünkü menüm

sabah
2 dilim ekmek
domates
salatalık
beyaz peynir

öğlen
1 kase bezelye çorbası
1 kase cacık

akşam
2 adet salatalık
2 küçük dilim tam buğday ekmeği

spor olarak 20 dk yürüyüş, 20 dk bisiklet,5 dk eliptik bisiklet 45 dk kadarda mekik bacak ,yan çalışmaca

aydasum okula yeni başlamadı yahu lisesi uzak servis ilkgun yokda onu götürmüştüm .... benim çoçuklar büyük canım 19. 16 .14 yaşındalar biri ünversitede biri 10 sınıfta küçük oglanda 8 e gidiyor ablaları ...

öylen aşçıyamı kaldın nazlım evdenmi getirdin?.
akşamda ekmek senin tarzın değil pek .. yinede güzel menü afiyet olsun ....
sporunda harika olmuş

öylen aşçıyamı kaldın nazlım evdenmi getirdin?.
akşamda ekmek senin tarzın değil pek .. yinede güzel menü afiyet olsun ....
sporunda harika olmuş

ablacığım günaydın . öğlen aşçıya kaldım malesef bu hafta hiç evde olamadım yemek falanda yapamadım malesef evet akşamları ekmek yemek hiç bana göre değil ama mecburen yedim yiyecek bişey yoktu yanımda bu hafta biraz ağır aksak bu şekilde devam eder sanırım ama haftaya bütün yemekler evden olacak

farkettim zaten nazlım . olsun bu hafta böyle

okula dogru yollardayim. dun cok yogundum giremedim. donuste yuruyecegim insallah min 1 saat..
herkes iyidir umarim. donuste gecmisi okurum.

Evet ablam ya.sık o güzel dişlerini sen...
Akşam az olmuş bence canım...yanına peynir yoğurt falan yeseydin baari..
Düzelicek kuzum zamanla.hem ben bezelye çorbasında bir sorun görmüyorum.sadece miktar önemli...
okula dogru yollardayim. dun cok yogundum giremedim. donuste yuruyecegim insallah min 1 saat..
herkes iyidir umarim. donuste gecmisi okurum.
Evet kaptanım.işlerini hall et de gel.seninle bir türlü tanışamadık yav...

Hasgül,sky87 ,seummu nerde yahu.galibaonlar bu hafta listeye girmek istemiyor.hasgülü hiç göremiyorum.diyerleri geliyor arada...

bezelye çorbasının miktarı azdı ama ben monti yapmaya alışık olduğumdan bezelye konserve ,çorbanın içinde un var .bide yanlış hatırlamıyorsam bezelye yasaklar arasındaydı .neyse şu bir kaç günü atlatayım sonrasında evden yemek getirmeye devam

selam tekrardan ...
bugun içim burkuk anlamsızca, ayda falan bişi mi varya ,onca yapılacak şey var elim ayagım bir türlü kalkmıyor

sen telafi edersin nazlım

bijom yürüyüşe başlamışsım ne güzel devamını dilerim ..

damlacım takım hali böyle oluyor işte herkesin katılımını saglamak zor oluyor . yeni üyelerde nerde bilmemeki

Hmm.ben montiye benzeyen karatayla daha şimdi tanışıyorum sağolsun sweetin verdiyi linkden daha bir az okudum ama ne kadar da farklı düşünceler varmış...ara olmazmış.benim bildiyim arasız olmazdı...garip...çok şükür ben kurtuldum kilolaran.inşallah siz de kurtulursunuz çabucak...
aha ablam ah.şu karatay kafamı iyice karıştırdı yahu.ben de iki öyün beslene bilirim aslında.saat 11de kahvaltı 5 de ana yemek gibi...bir de 2gün ayran detoksu yapayım diyorum..bu konuda ne diyeceksin?

damlam nedir bu acelen zaten hedfindesin verecegin 2 kilo ...
karatay iyidir öyle geç yiyorsan 2 ögün tabiki mantıklı .. ben 6 da kalkıyorum mesela 2 ögünle ayakda duramam ....
ayran aşı gibi detokslar ya yeni kilo almışsındır yada takılmışsındır bu durumlarda iyi gelir ....karar senin ama onca kiloyu vermiş biririsi kilo vermek için çok fazla yol denememeli . bak sonra yoyo(al ver ,al ver )olursun oda iyi olmaz .kasma kendini akısına bırak ....

damlacım saglık bulmak istiyorsan hazmetmek çok önemli . ben akşam ne güzel erken yemegimi yemiştim .. gece yaptıgım kaçamak azda olsa beni nasıl rahatsız etti, migdem kaynadı durdu gece boyu ... o zaman vucud işte o sindiremedigi için hem saglık bozuluyor hemde kilo artıyor .....

kızlar yeni üyelerimiz nerdesiniz ? hasgül, sky , fargant, seum???????

Ne bileyim ya bıktım.şu 2kilodan takıldılar gitmiyorlar ki yahu.ama bu ikiöyün çok mantıklı geldi bana.yarından auran detoksunu yapmazsam bunu yapıcam inşallah.ama iki gündür yağ kullanmadığım için kabzlık var...o konuda çok haklı...
ama kaçamağın da güzeli geceler yapılıyor ama ablam.ya bi ben şu iki kilodan kurtulsam korumasını biliyorum da

Evet kızlar.şimdi ben zeytinyağlı,yumurtalı,domatesli taze fasulye yemeyi yemek istiyorum.yanında yoğurt,salata,1dilim ekmekle ne kadar yeye bilirum.mesela benim bildiyim 5kaşıktı en fazla...ama karatayda limit yok galiba....
bir de kızlar şunu öyrendim ki ben acıkmasak da gebermesek de 4saat sonra leptin salgılanıyormuş...ama yemeyi acıkmadan yemeliyiz ki saldırmayalım yemeye...şimdi ben böyle anladım.daha azcık okudum ama..

Bir de karatayda ekmek yasakmış yerine ceviz,badem,fımdık yenicekmiş.ama burda onlar pahalı olduğu için ben onları her daim kullanamam.onun için gün içinde 3 4 dilim siyah ekmek yiyorum.

Bir de karatayda ekmek yasakmış yerine ceviz,badem,fımdık yenicekmiş.ama burda onlar pahalı olduğu için ben onları her daim kullanamam.onun için gün içinde 3 4 dilim siyah ekmek yiyorum.
Damla karatayda esmerde olsa ekmek cis . Fasulyeni 5 yerine 10 kasikye ama ekmek yeme ... Kuruyemis yemesende olur senin oealarda o imkan yoksa . Hemde cig olacak zaten kuru yemis ...

Damla karatayda esmerde olsa ekmek cis . Fasulyeni 5 yerine 10 kasikye ama ekmek yeme ... Kuruyemis yemesende olur senin oealarda o imkan yoksa . Hemde cig olacak zaten kuru yemis ...
Ekmek ciss ama ben ekmeksiz yapamam kiiii...o zaman bem 2 öyünlü monti yapmış olayım : ))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…