Tamam o zaman kuzum ben 06.2013diye girerim tarihi.bir de ben şu kuralları hazırladım?onu ilk sayfaya püsküüt taşıyacak dimi?yoksa ilk sayfanın yetkisi bana mı verilecek.bu konuları anlamıyorum bir az.ondan ilk başlarda tamamen yeni 15.takım istiyodum ki herşeyini ben yapılandırayım.çünki artık yaşadıöım sürece buradayım.başka türlü koruyamam ki...İyi geceler canim benim yat dinlen
Benim baslama zamani karisik 97 gecen yaz bu degil sicaktan gitti. Biraz 90 falan oldum kisin diyet spor 82 hastalandim bi biraktim aylarca sadece 2 kilo aldim 84 le ramazandan iki ay once falan buraya basladim ole iste sen cik cikabilirsen isin icinden
Buğun leblebi aşkı yaşamissin aebenim yufkaya dayanamiyosun sennn sokma eve bende olsam yerim özledimMenum ...
Sabah
Biberli domatesli omlet .
Az peynir ..
Oylen .
15 -20 zeytin
1avuc leblebi ..
Aksam 17:00
Bol Yesil salata, az yufka ..
Cok az leblep ...
Spor yok oluyorum yorgunluktan hala kendime gekemedim kalksam domatesler var menenen yapicam ....
Müthişsin kütommm...cumayı deyerlendirmemiz için sadece 3gün kaldı.belki de sıkarsan güzelce 2haftaya mezunsun canım benim ha qayret.ama ben eminim sonra hedefini çekiceksin yine...Menum sabah karatay kahvaltisi
Aksam ayran corbasi bugdayli ,tavuk sebze firin salata
Su yeterli spor 45 dakika regl oldum agrim gecerse gece bi set daha spor yapabilirim
Leblebi fena deyilki canım benim bildiyin.en uygun atıştırmalık.yufka da zaten ekmek yememiş kız az yufkayla ne olucak ya.hem de saat 5de.. olur olur...Buğun leblebi aşkı yaşamissin aebenim yufkaya dayanamiyosun sennn sokma eve bende olsam yerim özledim
İlk sayfayi sen guncelleyemessin yetki konusu hic duymadim oyle bisiy yok galiba en olmadi sık sık paylasirsinTamam o zaman kuzum ben 06.2013diye girerim tarihi.bir de ben şu kuralları hazırladım?onu ilk sayfaya püsküüt taşıyacak dimi?yoksa ilk sayfanın yetkisi bana mı verilecek.bu konuları anlamıyorum bir az.ondan ilk başlarda tamamen yeni 15.takım istiyodum ki herşeyini ben yapılandırayım.çünki artık yaşadıöım sürece buradayım.başka türlü koruyamam ki...
Bugun leplebiyi bir komsum getirdi tazecikti yoksa aklima gelez . Yufkayida dun yaptik gozlemelerle, cok degil kurban icin etle yiyelim diye .. 5-6 evede getirdim sulayip tezecik mis gibi hadi yeme dimi kutom :)Buğun leblebi aşkı yaşamissin aebenim yufkaya dayanamiyosun sennn sokma eve bende olsam yerim özledim
Ben yıllar önce hamilelik topiyinde yazışdığımda öyle bir şey olmuşdu yanlış hatırlamıyorsam ilk sayfa yetkisini ona vermişdiler sonradan..İlk sayfayi sen guncelleyemessin yetki konusu hic duymadim oyle bisiy yok galiba en olmadi sık sık paylasirsin
Leblebi fena deyilki canım benim bildiyin.en uygun atıştırmalık.yufka da zaten ekmek yememiş kız az yufkayla ne olucak ya.hem de saat 5de.. olur olur...
Aynen oyle yufka bani hem sisiriyor hemde fena tok tutuyor kutom . Aslinda bugun yemeyecektim ama yesil salatayla dayanamiyorum ..fena demedim zaten leblebiye iki ogundde yemis ya ondan yufka onu şişirir biliyomda söyledim
yufka mayaszya sert oturuyor mideye insulin firliyordur illakide mayasiz hamur dokunur bizede hazmi zor tokluk hissettiriyorAynen oyle yufka bani hem sisiriyor hemde fena tok tutuyor kutom . Aslinda bugun yemeyecektim ama yesil salatayla dayanamiyorum ..
Bedis yufka beyaz un aslinda aciktirmasi lazim degilmi kartay hocaya gore ama neden ben her yediginde saatlerce tok oluyorum bi fikrin varmi ? 5.5 saat olmus ben hala yeni yemis gibiyim ..
Yaw neyle spor yPıyorsunuz benim spor aletim yok sizin hep spor aletleriyle miMenum sabah karatay kahvaltisi
Su yeterli spor 45 dakika regl oldum agrim gecerse gece bi set daha spor yapabilirim
Seum canim ben karatay yapmiyorum . , nohut yani leblebiAeben abla ben de karatayda leblebi yasak diye okumuştum yanlış hatırlamıyorsam. Aman aslında insan herşeyden yiyecek ama dikkatli sadece abur cubur paketli gıdalardan uzak duracak... Bence
Tranbolina bir ara bende kafayi takmistim bedis . Nasil etkisi varmi . Cok etkili diye duymustum .Seummu benim bisikletim ve trambolinim var evde
Yaw neyle spor yPıyorsunuz benim spor aletim yok sizin hep spor aletleriyle miMenum sabah karatay kahvaltisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?