Kiz tobede tabiki ulastim ben 58 kusurle mezun oldum bikere hih . Yillarcada 62 kiloyu korudum gecen sene tatilletde tozuttum 1 senedir hafiffff kiloyum bir kerem hahayyyy ...İlahi ablam o zaman 2008 kalsın.sen kaç yıldırr hiç hedefine ulaşmadın mı?inşallah seni ben mezun edicem canım yavrummm...
Ay canım ablam ya o kadar güldüm ki...pehhh.hehhh..Kiz tobede tabiki ulastim ben 58 kusurle mezun oldum bikere hih . Yillarcada 62 kiloyu korudum gecen sene tatilletde tozuttum 1 senedir hafiffff kiloyum bir kerem hahayyyy ...
Evet burdan gitmedim gitsrm bende eski halile donerdim ama 7 senedir hic eski halime donmedim bikerem pehhh
Bizim takımla mı zayıflamak istiyorsun canım.büyük memnuniyetle kabul ederim.tam senin gibi yeni kanlara ihtiyacımız var.hoş geldin o zaman.şimdi ben daha yeni kaptan oldum 3gündür .bilhisayarım bozuk olduğu için kuralları güncelleyemedim ama sen katılımını iyi tut,menüne,sporuna suyuna dikkat et gerisini öyrenirsin zamanla.bi de seni tanımamız için.2sayfa falan geride bi tablo koymuştum o tablodakı bilgileri girersen sevinirim...
30Kızlar lütfen hepiniz aşağıdakı tablodakı bilgilerinizi yazarmısınız... Eki Görüntüle 1249800
Zaten emzirmen senin için büyük artı canım.verirsiiiin.zamanla spora bile zaman ayırıcan...biz seni öyle bir gaza getiricez ki benim gibi çocuğu uyutup spor yapıcaksın...hoşbulduk :) hayırlı olsun senin kaptanlığında
spor konusunda malesef bişey yapma imkanım yok biri 2 yaşında biri 2,5 aylık 2 oğlum var ancak evde onlarla ilgileniyorum. emzirdiğim için de çok sıkı diyetler falan yapamam ama zaten öyle bir isteğimde yok aslında. biraz karbonhidratlardan uzak kalarak bol su ve emzirmenin etkisiyle vermeyi umuyorum
tabloya hemen bakıyorum
He soyle hizaya gel . Sen gelirken ben donuyordum Bikerem hehe ....Ay canım ablam ya o kadar güldüm ki...pehhh.hehhh..Anladım o zaman.2014 mayıs olsun...tatlişkomm..
Ayyy desene ben kaptanların kaptanıyım....ooooh ne güzelmişşşş..He soyle hizaya gel . Sen gelirken ben donuyordum Bikerem hehe ....
He olsun bakem ...
Damlam elif nazli gibi bedis gebi eski 6. Takimdan . Bircogumuz kaptanlik yaptik yani :) . Ama ben senin kaptanligini pek tuttum gazla bizi hehe .....
Simarma hemen bakimmm daha dun bir bugun ikiii ...Ayyy desene ben kaptanların kaptanıyım....ooooh ne güzelmişşşş..
hedef 60 inşallahEki Görüntüle 1250082 Bu da tablomun son hali....Aydasu ve Bijo kaldı...
Yok ablam ya şaka yaptımmm...kaptanlara kaptanlık yapmak daha zordur yaa...ama siz bana yardımcı olursunuz ne güzel...Simarma hemen bakimmm daha dun bir bugun ikiii ...
Bu gidişle ablam fıstık olacak fıstıııkkk...Menum ...
Sabah
Biberli domatesli omlet .
Az peynir ..
Oylen .
15 -20 zeytin
1avuc leblebi ..
Aksam 17:00
Bol Yesil salata, az yufka ..
Cok az leblep ...
Spor yok oluyorum yorgunluktan hala kendime gekemedim kalksam domatesler var menenen yapicam ....
Tasarruf ampulleri şu üzeri sütlü beyaz olanlarsa beni de aynen öyle uykulu yapıyor.bi tek salonda var o da uykulu yapıyor beni gözlerim kapanıyor istemsiz..Kızlar bu arada bugün ampullerimi değiştirdim benim bütün odalarda tasarruf ampulü vardı. Klasik ampuller 0 radyasyon yayıyormuş tasarrıf ampulleri ise 10-20 cm yakınlıkta olunca ciltte kızarıklık yapacak kadar çok fazla. Uzmanlar kesinlikle çocuk odalarında kullanılmaması gerektiğini söylüyor. Yetişkinlerde de sinirleri uyarıp yorgunluk ve sinirliliğe sebep oluyormuş
İyi geceler canim benim yat dinlenKızlar ben 25dakika daha spor yaptım banyomu yaptım ve geldimmm....ama kimsecikler kalmamış.benim de uykum var ve bi de şu kuralları güncellesem super olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?