Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hoşgeldin benelse diğer arkadaşlar seni başka gruptan tanıyor galiba ben maalesef tanımıyordum memnun oldum hoşgeldin tekrardan. Sağlıklı kilo vermeler...

Maşallah menü de sporda süper darısı başıma :) gerçekten doydun mu bunlarla tüm gün

selamlar oy yorgunum da yorgunum

reglin ilk gunu agir geciyor bi de odalari icime sinsin diye elimde bezle sildim mutfak halisini yikadim
alisverise ciktik kizimla yagmura yakalandik markette esir kaldik

aeben ablam ozledim sizi
tam duzene girsin evim takimda senlenmisken daha guzel gelcem iyi olcak

kutahyam sizdede mi vardi bocuk
du bakalim kurtulduk ins
ben manyagim temizlik konusunda obsesife bagladim daginik ama titiz bi manyak iste hehe
kutom gordun mu bilmiyom karataya gecis yaptim ben
motive et beni
alla beni pulla beni

sen butun kilolarini karataylami verdin
ne kadar zamanda ne.kadar verdin

yeni gelen arkadaslarla henuz tanisamadik hepiniz hosgeldiniz
bende eski degilim burda
uygun bir zamanda daha detayli tanisiriz ama kisaca bahsedeyim kendimden
28 yasinda 3 yillil evli 14 aylik bir kiz annesiyim
60 kilo ile evlenip basindan turlu sagliksiz gebelik kurtajla falan sonuclanan pskolojisi bozulan gurbette olan bebesi uyumadikca sinirden yemek yiyen caresiz bir anneciktim sonuc olarak 90laro gormus bir gariban...
oy uzuldum valla anlatirken bile kendime
gecen sene kizim.kucuktu emiyordu.elim ayagim bagliydi bu sene buyuduk daha rahatiz elhamdulillah

boyle iste
hedefim mayis haziran ayina kadar tekrar 59 kiloyu gormek insallah
izne o tarihte gidicez herkesi sok edicem Allah in izniyle

gene dustu benim cene
menu bildireyim ben en iyisi

sabah
klasik karatay kahvaltisi

aksam
domates corba
diyet musakka
yogurt
salata

dun fazla yapmisim yemegi iki gundur ayni menu
iyi oldu bugun rahatim

he bu arada damlacim dogum gunun kutlu olsun nice senelere

Ğördüm aydasum karataya baslamissin hayirli olsun olacakta inş. İse yariyor bocukler doguda meshur canimya malesef neyseki caresi var bizim arkadas tayinde esyalarla goturmus gittigi yerde apartmani sarmislar fena cogaliyor burada yagmur vardi bugun serinledim şükür bikaç gündür klimayı kapattık aydasu ruh sagligin için biran önce arkadaş edin canım ben uyardım geçen taşınma yerleşme bitince bi deprosyon geliyorki sorma çok fena yalnizda kaldinmi kuruyor kuruyor patlıyorsun sonra

Ben karataya yeni gectim canim 97 90 falan sıcaktan verdim sonra spor salonu sıkı diyet 82 1 ay surunduren bir griple kisin gecen sene biraktim herseyi aylarca sadece 2 kilo almisim vee 84 le buraya basladim senle yakin zamanda ramaandan once iste 75 oldum ramazan memleket derken 80 le döndüm bugün itibariyle 72 iyi gidiyor karataya uyup spora devam edersek hic sıkintı yok hedefim 75 ti 70 yaptım simdide 67 de gözum var ama hiç olmadım hatirlamiyorum ilkolda falan heralde bi dugun telasi 70 olmustum kisa sure 73 78 arasiydim bekarkende 13 yasimda 88 dim hatta 6 kiloya yakın dogmusum ben benim suçum yok

İzine gisince harika oluyor zayiflayip gitmek abim yengem beni tanimadi carsida ısıklarda bulusuyoduk onlar arabayı degistirmis ben zayifladim zor bulustuk tepkiker iyiydi guzeldi ama bazi kıskanclarda cikiyor birisi dediki gecen sene iyiydin cok almissin insan gecen sene 90 dim simdi 75 denmiyo tabi en çok bi amcamız var ( eşimin ) boyle resmiyiz genelde dayanamadı utanarak çok kilo kaybetmissin sen dedi zaten lojmanda yaz yaklasinca diyet moduna gecer herkez bu sebepten

Aynen kütahyacım gideceğimiz yere ilk defa tanışmaya gidecektik kalabalık şimdi diyet yapıyorun diyemezdim insanlara neyse gitmedik
İyi olmuş canım laf aramızda yeni tanışmalar beni gerer zor gelir zorla tanisirim bi kasılma bi kasilma sonra kanka olurumda ilk adım öldürür beni

Allah sıkıntılarını tez zamanda gidersin zamanla ögrenirsin hic üzülme huzuru elde etmeyi yada olani kadarıyla yasamayi hepimiz gectik bu yollardan ama nasihat yasarken işe yaramiyor bi acımak bi silkelenmek lazım büyumek olgunlasmak için hayat bi sınav dünyada amacımız belli saptıgımızda bizi uyandıran dünyayı acılaştıran Allah a hamdolsun üzme kendime derdin her ne ise dua ederiz sana

sağol canım doydum canım çok şükür . şuanda fındığımı ve sütümü afiyetle yiyiyorum . bunlardan sonra akşam sudan başka bişey tüketmek yok
Afiyet olsun nazlım tez zamanda hedefe ulaş inş yeterli gayreti hakkıyla gösteriyorsun

Ben arkadaslarla sabahlamaya gidiyorum cigkofte partimiz var ben yogurucam aksam yemiyorum ondan yerim ayranla pasta pogaca yapiyo kizlar onlari pas gecmeyi planliyorum bakalım yarın bakarız duruma haber veririm

Akşam yemeğimi altıda ancak yiyebildim vee kapanış :)

Kütahyacım sorunlar bitmiyor dediğin gibi onlarla yaşamaya alışılıyor. Alışıyorum sanırım aslında alışmak da istemiyorum ama...

İyi aksamlar kizcezler ...

Bedis baneda gonder cigkofteeeeee. Acimmmmm ...

Damlam simdi dogingununde egleniyormusun kis ?

Aydam temizlige satmissin bugunlerde tabi ilaclama oluncada mecburi ....

Kizlar elif ( benelse) bizim eski 6. Takimdan arkadasimiz 6-7 senelik .. Aslinda nazli, kuto,elif ben eski 6. Takimdan arkadasiz yillandik iyce :) bijomda o donemden 5. Takimdan ...

7. Takim kapaliydi biz actirdik cok
olmadi 3-4 ay ancak oldu .

Hepbirlikte 7. Takimda tekrar zayifliycaz insallah ...

Seum hayat seni karamsar yapmis daha dogrusu es cazin seni karamsar yapmis . Canim evliligin ilk yillarinda olur boyle seyler rabbim yuvana huzur doldursun insallah ....

Seum menun guzel olmus afiyet olsun ..
Ekmektercihin tam bugday olsun kepek ekmek beyaz un ...

Bende menu verem ..

Sabah
2dl tambugday ekmek .
Peynir , domates.
salatalik. Zeytin ..

Oyleyin
2 erik . 4 ceviz .

16:30
Misafirlikte
Biber dolmasi .
Havuc salatasi .
1minik tatli .
Yr. Dl. Kek ..
Yogurt .

Sabah 45 dk. Plates .
Aksam pazar gezmasi ve gezmeye yurudum cok spor sayilmaz ama ikindi yediklerim erimistir simdiye kadar insallah . Cunki acimmmm su saat itibari ile ...

seummu ve aydasu hoşbuldum teşekkürler

bende kendimi tanıtayım o zaman. 30 yaşındayım 2 yaşında ve 2,5 aylık olmak üzere iki oğlum var Allah'a şükür

Kolaygelsin bijom .
Senin diyet tarzina hayranim karar verdinmi bitti gitti masallah ....

Elif kocis hala pastane isindemi ???

evet ablam hala orda ama inanki 5 sene boyunca o kadar bıkmışım ki pasta kurabiye görmekten şu 1 senedir çok çok nadirdir ondan eve bişey getirmesini istemem. şimdi o benden kek, börek istiyor ev hamurişlerini özlemiş adam

Bu iyi haber az cekmedin pogacalardan :)))
Menulerin ve saglikli beslenmen icin bir kere daha tebrikler ...

menümü yazayım bende ama bugün biraz kötü akşam sünnet mevlüdüne gittim de

9:00 zeytinyağlı zeytin, peynir,domates,salatalık,maydanoz, 3 dl tam buğday ekm.,çay

11:00 2 dl şeftali ,bitki çayı

12:00 orta türk kahvesi (komşuda içtim orta yapmış bişey demedim)

14:00 salata (zerdeçallı tavuk, peynir, marul, domates, salatalık, yeşillik ), 1 brd şekersiz vişne suyu

16:00 1 avuç fındık, 4-5 küçük tuzlu kurabiye (mevlütte bişey yemiyim diye atmıştım aslında ağzıma)

18:00 4-5 kaşık tavuklu pilav, ayran

2 lt limon dilimleri ilave edilmiş su

nazlım hiç bişey yemiyosun sen gerçekten seni görünce kendimi obur hissediyorum vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…