Hoşgeldin benelse diğer arkadaşlar seni başka gruptan tanıyor galiba ben maalesef tanımıyordum memnun oldum hoşgeldin tekrardan. Sağlıklı kilo vermeler...günaydınlar hatta tünaydınlar. kalk kahvaltı yap, çocuklarla ilgilen, etrafı topla, ütü yap, çamaşırları katla yerleştir derken şimdi oturdum bitki çayımı içiyorum
dün akşam yemeğin yanına 1,5 bardak ayran içtim yazmamışım onu da söyliyim
yemekten sonra da hiçbişey yemedim yani 18:30dan sonra
3 lt belki daha fazla içine limon dilimleri koyduğum sudan içtim gün boyu
Maşallah menü de sporda süper darısı başıma :) gerçekten doydun mu bunlarla tüm güngünaydınlar herkese nasılsınız bugünkü menümüde yazayım ama evden yemek getiremedim bugünlük bu şekilde idare edicem artık
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
domates+salatalık
beyaz peynir
öğlen
2 adet haşlanmış yumurta
salatalık
ayran
ara
1 adet elma
akşam
1 avuç çiğ fındık
1 kutu süt
dün spor olarakta 40 dk koşu bandında yürüyüş, 20 dk bisiklet çevrme sonrasında kol bacak sırt çalışmaca
sağol canım doydum canım çok şükür . şuanda fındığımı ve sütümü afiyetle yiyiyorum . bunlardan sonra akşam sudan başka bişey tüketmek yokMaşallah menü de sporda süper darısı başıma :) gerçekten doydun mu bunlarla tüm gün
Ğördüm aydasum karataya baslamissin hayirli olsun olacakta inş. İse yariyor bocukler doguda meshur canimya malesef neyseki caresi var bizim arkadas tayinde esyalarla goturmus gittigi yerde apartmani sarmislarselamlar oy yorgunum da yorgunum
reglin ilk gunu agir geciyor bi de odalari icime sinsin diye elimde bezle sildim mutfak halisini yikadim
alisverise ciktik kizimla yagmura yakalandik markette esir kaldik
aeben ablam ozledim sizi
tam duzene girsin evim takimda senlenmisken daha guzel gelcem iyi olcak
kutahyam sizdede mi vardi bocuk
du bakalim kurtulduk ins
ben manyagim temizlik konusunda obsesife bagladim daginik ama titiz bi manyak iste hehe
kutom gordun mu bilmiyom karataya gecis yaptim ben
motive et beni
alla beni pulla beni
sen butun kilolarini karataylami verdin
ne kadar zamanda ne.kadar verdin
yeni gelen arkadaslarla henuz tanisamadik hepiniz hosgeldiniz
bende eski degilim burda
uygun bir zamanda daha detayli tanisiriz ama kisaca bahsedeyim kendimden
28 yasinda 3 yillil evli 14 aylik bir kiz annesiyim
60 kilo ile evlenip basindan turlu sagliksiz gebelik kurtajla falan sonuclanan pskolojisi bozulan gurbette olan bebesi uyumadikca sinirden yemek yiyen caresiz bir anneciktim sonuc olarak 90laro gormus bir gariban...
oy uzuldum valla anlatirken bile kendime
gecen sene kizim.kucuktu emiyordu.elim ayagim bagliydi bu sene buyuduk daha rahatiz elhamdulillah
boyle iste
hedefim mayis haziran ayina kadar tekrar 59 kiloyu gormek insallah
izne o tarihte gidicez herkesi sok edicem Allah in izniyle
gene dustu benim cene
menu bildireyim ben en iyisi
sabah
klasik karatay kahvaltisi
aksam
domates corba
diyet musakka
yogurt
salata
dun fazla yapmisim yemegi iki gundur ayni menu
iyi oldu bugun rahatim
he bu arada damlacim dogum gunun kutlu olsun nice senelere
İyi olmuş canım laf aramızda yeni tanışmalar beni gerer zor gelir zorla tanisirim bi kasılma bi kasilma sonra kanka olurumda ilk adım öldürür beniAynen kütahyacım gideceğimiz yere ilk defa tanışmaya gidecektik kalabalık şimdi diyet yapıyorun diyemezdim insanlara neyse gitmedik
Afiyet olsun nazlım tez zamanda hedefe ulaş inş yeterli gayreti hakkıyla gösteriyorsunsağol canım doydum canım çok şükür . şuanda fındığımı ve sütümü afiyetle yiyiyorum . bunlardan sonra akşam sudan başka bişey tüketmek yok
Kolaygelsin bijom .kuto ne az yiyosun kız manken mi olucan başıma
nazcım senin menülerini de çok begeniyorum
aebencim kursun başlamış ne güzel ben de gitsem baksam kendime bir kurs harika olacak aslında
ben de dukana devam. bugün sebze protein günümdü az önce yağsız musakka yedim. temizliğim de az kaldı.. en uyuz olduğum bölüme geldim yazlık kışlık ayarlaması
kaçamaksız günleeer..
Elif kocis hala pastane isindemi ???seummu ve aydasu hoşbuldum teşekkürler
bende kendimi tanıtayım o zaman. 30 yaşındayım 2 yaşında ve 2,5 aylık olmak üzere iki oğlum var Allah'a şükür
Elif kocis hala pastane isindemi ???
Bu iyi haber az cekmedin pogacalardan :)))
evet ablam hala orda ama inanki 5 sene boyunca o kadar bıkmışım ki pasta kurabiye görmekten şu 1 senedir çok çok nadirdir ondan eve bişey getirmesini istemem. şimdi o benden kek, börek istiyorev hamurişlerini özlemiş adam
günaydınlar herkese nasılsınız bugünkü menümüde yazayım ama evden yemek getiremedim bugünlük bu şekilde idare edicem artık
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
domates+salatalık
beyaz peynir
öğlen
2 adet haşlanmış yumurta
salatalık
ayran
ara
1 adet elma
akşam
1 avuç çiğ fındık
1 kutu süt
dün spor olarakta 40 dk koşu bandında yürüyüş, 20 dk bisiklet çevrme sonrasında kol bacak sırt çalışmaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?