Bazan anlamsiz artilar oluyor nazlim takilma :)yanlız sporun etkisindenmi bilmiyorum benim kilo eksiye geçeceğine artıya geçmiş
Damlananur nice yaşlara hayatım.Sağ olasın ablam...inşallah.benim için edilecek en büyük dua huzur ablsm,içimde huzura ihtiyacım var : (((
tevecim demekki sıkı rakibem olcaksınDamlananur nice yaşlara hayatım.
Aebencım hıç zorlanmadım ac uyumaktan ki Ege gece uyumafı hep sıçrayarsk uyandı.
Bırazdan kahvaltı yapacsğım.
Oğlen ixin gunletınızde akşamı es gecmeniz yurruyus yapmanız artıları engellet.ben gun sonrası evde tepiniyor ya da yuruyuş yapıyordum.
elifim seni tanıdıgımdan bu yana senin böyle adepte olarak diyet yaptıgını görmedim desemgünaydınlar hatta tünaydınlar. kalk kahvaltı yap, çocuklarla ilgilen, etrafı topla, ütü yap, çamaşırları katla yerleştir derken şimdi oturdum bitki çayımı içiyorum
dün akşam yemeğin yanına 1,5 bardak ayran içtim yazmamışım onu da söyliyim
yemekten sonra da hiçbişey yemedim yani 18:30dan sonra
3 lt belki daha fazla içine limon dilimleri koyduğum sudan içtim gün boyu
ooo süpersın maşsllah Abenimtevecim demekki sıkı rakibem olcaksınAMAAAAA bende boş durmadım 2 sene sonra ilk pilatesimi yaptım efenim duş alıp çıkıcam .akşama görüşürüz inşallah
cancazım senin kaç bebe var ve kaç yaşındalar yazdıysan kaçırdım kusuruma bakma
RDamlam kolay gelsin
Tevem kiz 4 erkekle allah kolaylik versin sana .. Canum benimde 3 tane 19 ve 15 yaslarinda kizlarim birde 14 dubde oglusum var . Rabbim cumlemizin evladini korusun ...
Seninki 14 seneden sonra zor olur . Gercekden zorlanirsin . Ben cocuklari cok srviyorum esim istede 4. De yapacamda
İstemiyo . İlerde oisman olacakda ne yaparsin iste ...
Bir genc bir ergen birde bebwginle sana kolayliklar vede bolll sabirlar diliyorum . Simdi bizim takimdaki kizlar anlamazlar hepsinin bebeleri daha kucuk . Ama sen ne dedigimi anlarsin .:)
Aynen kütahyacım gideceğimiz yere ilk defa tanışmaya gidecektik kalabalık şimdi diyet yapıyorun diyemezdim insanlara neyse gitmedikGunaydın
Damlanur yeni yasin hayirliolsun canım
Nazlim sporun ilk gunleribende fazlaca artı cıkıyorumuzulme sen o yemeyle o sporla alırsanda artik snin motebolizmayı odunla kovala mak lazım
Aydasuuuuu oyy böcekler ilk gelince dürdü beni duvarlar puantiyei sanki mutfakta dolaplar tabak canak 1000 defaindir yika sil kaldir uyurken tependeler 6 ay etkili macun ilaçgecirdi bzde elektirik anahtarlarinafalan sıkıyorlarya tane kalmıyor vaktinden once yeniletin bu yaz basi basladı hemen ilaclatma geckalinca
Teve dun iyiydi dimi bugunde guzel birperformans bekliyorum senden
Elif aebenim haklı maşAllah. Sana ne düzenli ne iyi gidiyorsun
Seummu evde ye eden git ordada tadimlik ye canimbisiy olmazbzı yerlerde gercekten yemiycem diyemiyosun
Diyetteyim deyince tavsiyeler zayiflayinca yüzün çirkin olmuşlar azcık ye kurtul kısacası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?