Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yahu yeme gece gece şu keki.biz ağzımıza meyve dahi koymuyoruz sen kek yiyosin tevecim.olmaz canımcım olmaz...
cnm akşam yrmeği çok az yedım.1 kalın dlim ekmeğin çeğreğini yedım gece de acıktım haliyle karsı koyamadım.pişmanım hakim amca pardon hatlar karoştı hıhıhı menum
Dabah
Az prynır.3 zrytın.1 dilim ekmek.1 yumurta.yarım mınık sosıs mınıcık.çok az domates.
Oğlem
Bır dılim borek.bır kursbıye.çay.
Akşam
Bırazdan hazırlıcam
Bugun tempolu yurudum.

Tamam insallah teve haftaya yarisiyoruz seninle .

Kızlar merhaba
Bugün hiç uğrayamadım malum bayram yaklaşıyor temizlik yaptım akşamüstü de ikindi çayına davetliydim sonra da eşimle dışarıya çıktık anlayacağınıZ bu günkü menüm rezalet. Ama çok uzun zamandır görmediğim bir arkadaşım gelmişti oraya davet ettiler eşimle de tam toparlanma aşamasındayız itiraz edemedim hatta çok ta memnun oldum :)

Sabah
Biber haşladım iki kaşık zeytinyağı ve suyla üzerine sarımsaklı yoğurt iki dilim kepek ekmeği

Öğlen
Bir tabak barbunya
Bir dilim kavun

Ara
Bir fincan sütlü kahve
Bir tuzlu bir tatlı kurabiye
Hindistan cevizli top 1 tane(misafirlikte)

Akşam
3 dilim pizza
Bir bardak ayran

Su 2 litre
Spor ev işi+ 15-20 dk yürüyüş

aman Allah im neler olmus burda
kizlar hakkinizi helal edin nolur iki gundur gelemiyorum evi ilaclattik cok bocek vardi
dun butun gun sokaklardaydik aksam gec geldik
bugunde sabah altidan beri mutfak dilaplarini siliyorum butun tabak canak hepsi yikandi ilac ustune sikilmis
kucuk bebegim var biliyorsunuz onn sagligi icin yorgunluktan gebersemde devam ettim temizlige kafami kaldirmadan
daha simdi uyuttum ve inanin gecmisi okucak goz kalmadi bende
yerlesene kadar menu paylasayim idare edin beni olur mu

bu hafta regl olucam siskinim ama diyete devam
daha dogrusu ben gene radikal bir kararla iki gundur karatay beslnmesine gextim hayirlisi bakalim

bugunku menum
sabah karatay kahvaltisi
aksam domates corba diyet musakka yogurt salata

bu hafta spor yapmicam isler yetsmez yksa
ay yazarken uyucam simdi
opuyorum hepinizi

Kızlar işimi biyirdum bugünlük fakat aç yatamadım onun tadı bunun tuzu derken tokum yani.şimdi uyuycam inşallah.aydasum gelmiş.çok merak ettik seni kuzum keşke haber verseydin canım ya...yeterki iyi ol canımmm...
seumum menün tahmin edersin ki felaket...3dilim hem de 1 deyil 2deyil 3müş... hayyyy...
neyse canlarım uyuyayım artık..iyi geceler hepinize...

Csnım ssdece skşam pızza 3 dilim yemen kotu olmuş oğlen kacsmağın sorunlu drğil bana gore.yutuyuş.ev işi eritmişdindır.yarın dıkkat edersın.Bu akşam ağzıma hiçbişey koymadım oley
Menüm
Gec kalktım meyve süt
Aksam yarım kase mercimekcorba az bulgur pilavi tavuk sote salata ayran
Spor 45 dakika
msdsllah iyi gıtmışdın z
Kutücüğüm brn dr skşam yrmek yemedım ac yatscağım bugun

Son düzenleyen: Moderatör:
Kız sede vur dedik öldurmuşün aksam yemek yede gece atistirma ama dayanabildiysen super yarin gorursun farkı

Günaydın canlarım benim...hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah...Allah yüzümüzü güldürüp içimizi aydınlatsın...tüm kötülükleri tüm kötü düşünceleri tüm kötü hissleri bizden uzak tutsun...içimiz huzurla mutlulukla dolsun inşallah...

Gunaydin ...
Kahvalti hazirlayim gelirim .
Artimin 300 gr kalmis . Ama bugun sohbet var izin gunum . Artik yatin isi sıkı tutup kilo vermeye calisicam . Tabi bugun yine ac yatilarak cislardan etkilenmemeye calisilacak
Not : baksana tevem ac yatmaya alismis bile :))))

Damlacim nice hayirli yaslara insallah aybalam agiz tadinla sagliginla hayirli omurler gecir . Dogum gunun kutlu ola :)

Şu aç yatma işi baya etkiliymiş ha.ben dün aç yatamadım ya tartının mili 60 a yaklaşmış yine.bugün de aç yatamıycam misafirlik akşam çünki.ama yarın kesin yatarım.teve gelsin bakalım o hayrını görmüşmü aç yatmanın.

Aydasu seni ne merakettik kiz ... Boceklerden kurtulmussun . Temizlikte yapilmis oh ne guzel ...

damlam aeben ablam valla merakta biraktim sizi kusuruma bakmayin nolur inanin baygin yattm.kac gundur bi de telden giriyom ya acilmiyo bazen bekleyemeden uyumusum

geldim ama.burdayim
bugun de dunya is var kizim gece uyumadi vay bana vaylar bana

Günaydınız kızlar hepimize hem ruhen hem de bedenen afiyet dolu birgün olsun.
Ben dün pek uğrayamadım kusura bakmayın ama işlerimi yaptım çok mutluyum. Bugün de biryere davetliyim ama gitmesem iyi olacak ilk defa gideceğiz ikramlarını yemesem ayıp olur kendimde yememe gücünü bulabilirsem gideceğim ama bugün çarşı pazar günü bol yürüyüş demek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…