cnm akşam yrmeği çok az yedım.1 kalın dlim ekmeğin çeğreğini yedım gece de acıktım haliyle karsı koyamadım.pişmanım hakim amca pardon hatlar karoştı hıhıhı menumYahu yeme gece gece şu keki.biz ağzımıza meyve dahi koymuyoruz sen kek yiyosin tevecim.olmaz canımcım olmaz...
arbenim dün sana cvp yazdım sandım meğrr gıtmemiş.evet aynıyız hrmen hemen.ne guzel.Ysrışs varım tabı.Bu arada K ütom uyatını aldım akşam yemeğini es geçtım yemedım.Afiyet olsun damla ve teve ..
Tamam insallah teve haftaya yarisiyoruz seninle .arbenim dün sana cvp yazdım sandım meğrr gıtmemiş.evet aynıyız hrmen hemen.ne guzel.Ysrışs varım tabı.Bu arada K ütom uyatını aldım akşam yemeğini es geçtım yemedım.
Hrkrse bol iiştshsız gunler d iliyorum.
Hadı bakalım:)Tamam insallah teve haftaya yarisiyoruz seninle .
Csnım ssdece skşam pızza 3 dilim yemen kotu olmuş oğlen kacsmağın sorunlu drğil bana gore.yutuyuş.ev işi eritmişdindır.yarın dıkkat edersın.Bu akşam ağzıma hiçbişey koymadım oleyKızlar merhaba
Bugün hiç uğrayamadım malum bayram yaklaşıyor temizlik yaptım akşamüstü de ikindi çayına davetliydim sonra da eşimle dışarıya çıktık anlayacağınıZ bu günkü menüm rezalet. Ama çok uzun zamandır görmediğim bir arkadaşım gelmişti oraya davet ettiler eşimle de tam toparlanma aşamasındayız itiraz edemedim hatta çok ta memnun oldum :)
Sabah
Biber haşladım iki kaşık zeytinyağı ve suyla üzerine sarımsaklı yoğurt iki dilim kepek ekmeği
Öğlen
Bir tabak barbunya
Bir dilim kavun
Ara
Bir fincan sütlü kahve
Bir tuzlu bir tatlı kurabiye
Hindistan cevizli top 1 tane(misafirlikte)
Akşam
3 dilim pizza
Bir bardak ayran
Su 2 litre
Spor ev işi+ 15-20 dk yürüyüş
msdsllah iyi gıtmışdın zMenüm
Gec kalktım meyve süt
Aksam yarım kase mercimekcorba az bulgur pilavi tavuk sote salata ayran
Spor 45 dakika
Kız sede vur dedik öldurmuşün aksam yemek yede gece atistirma ama dayanabildiysen super yarin gorursun farkıCsnım ssdece skşam pızza 3 dilim yemen kotu olmuş oğlen kacsmağın sorunlu drğil bana gore.yutuyuş.ev işi eritmişdindır.yarın dıkkat edersın.Bu akşam ağzıma hiçbişey koymadım oley
msdsllah iyi gıtmışdın z
Kutücüğüm brn dr skşam yrmek yemedım ac yatscağım bugun
valla billa artık boyleKız sede vur dedik öldurmuşün aksam yemek yede gece atistirma ama dayanabildiysen super yarin gorursun farkı
Şu aç yatma işi baya etkiliymiş ha.ben dün aç yatamadım ya tartının mili 60 a yaklaşmış yine.bugün de aç yatamıycam misafirlik akşam çünki.ama yarın kesin yatarım.teve gelsin bakalım o hayrını görmüşmü aç yatmanın.Gunaydin ...
Kahvalti hazirlayim gelirim .
Artimin 300 gr kalmis . Ama bugun sohbet var izin gunum . Artik yatin isi sıkı tutup kilo vermeye calisicam . Tabi bugun yine ac yatilarak cislardan etkilenmemeye calisilacak
Not : baksana tevem ac yatmaya alismis bile :))))
Sağ olasın ablam...inşallah.benim için edilecek en büyük dua huzur ablsm,içimde huzura ihtiyacım var : (((Damlacim nice yaslara insallah aybalam agiz tadinla sagliginla hayirli omurler gecir . Dogum gunun kutlu ola :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?