Fargantcım keşke takıma katılmak imkanın olsaydı da listeye de girseydin.sounuçta doğru yoldasın.sana iyi şanslar.listede olmasan da gel arada kuzum...Fagant post: 37079802 .!.:Merhaba kizlar!
Yulaf kepegi diyette gercekten cok ise yariyor. Istah kapatiyor. Midede sistigi icin aclik hissi olusturmuyor. Eger Dukan diyeti yapiyorsaniz mucizevi bir urun oldugunu söyleyebilirim. Tadi cok kotu gerci.6 gundur kullaniyorum. Gunluk toplam 2 kasik yemem gerek bugun yerken cok zorlandim.
Zafere giden yolda cekilen cile kutsaldir diyerek sizlere de tavsiye ederim. Besinlerin sindirimini yavaslatiyor. Aniden kan sekerini cikartmiyor. Protein diyeti yapanlar icinse kolestrolu dengelemeye yariyor.
Yalniz yulaf kepegiyle yulaf ezmesi ayni sey degil aman dikkat. Buyuk marketlerde veya aktarlarda ambalajli bir sekilde bulabilirsiniz.
Ben kactim. Proje yapmam lazim simdi. Yeni haberlerle döneceğim.
Teş ederiz canım.artıkın beraberiz:)yeni arkadaşlarımız gelmişşş hayırlı olsunnn sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler dilerimmm7,takıma şans getirsinler inşşş
Teş ederiz canım.artıkın beraberiz:)
hayırlısı aydam .. sen nasılsın gelmeyince merak ettik ?damla bı senın son yazdıgını okudum, kuzum cok uzgunum belkı vermısımdır az da olsa ama suan reglıyım ben fazla cıkmayım dıye dua ettım resmen tartıya cıkarken sırf takım ıcın kı en azından kılo almıs gozukuyorum. kılom sabıt damlacım ama ınsallah haftaya bunun gururunu yasarım
AYDASUM GELDİYİNDE AŞAÖIDAKI TABLODAKI BİLGİLERİ DE YAZARMISIN LÜTFEN..Eki Görüntüle 1253596
evet canım benim rakibem teve...Aeben abla siz teveule mi rakipsiniz eğer öyleyse bende elifle rakip oluyorum o 72de ben 76 dayım ikimizin de hedef kilosu 65 eğer ben doğru okuduysam
yulaf kepeğinin tadına bayılıyorum ben sana neden kötü geldi ki tüh.. dukan yaptın mı da mecbur yemek zorundasın.. senin için kötü olmuş fakat yulaf kepeğinden ekmek yapabilirsin ya da yemen gereken miktarı helva yapıp yiyebilirsin veya kek.. çok alternatif var illa krep yapmak zorunda değilsin. baska bir öneri de yulaf kepeği karışımı satılıyor. onda günde 3 kaşık hakkımız. bir de onu dene istersen..Merhaba kizlar!
Yulaf kepegi diyette gercekten cok ise yariyor. Istah kapatiyor. Midede sistigi icin aclik hissi olusturmuyor. Eger Dukan diyeti yapiyorsaniz mucizevi bir urun oldugunu söyleyebilirim. Tadi cok kotu gerci.6 gundur kullaniyorum. Gunluk toplam 2 kasik yemem gerek bugun yerken cok zorlandim.
Zafere giden yolda cekilen cile kutsaldir diyerek sizlere de tavsiye ederim. Besinlerin sindirimini yavaslatiyor. Aniden kan sekerini cikartmiyor. Protein diyeti yapanlar icinse kolestrolu dengelemeye yariyor.
Yalniz yulaf kepegiyle yulaf ezmesi ayni sey degil aman dikkat. Buyuk marketlerde veya aktarlarda ambalajli bir sekilde bulabilirsiniz.
Ben kactim. Proje yapmam lazim simdi. Yeni haberlerle döneceğim.
AYDASUM GELDİYİNDE AŞAÖIDAKI TABLODAKI BİLGİLERİ DE YAZARMISIN LÜTFEN..Eki Görüntüle 1253596
haftaya birinciyiz inşallah kızlar ...duragan killarda olmadımı yüzde çok güzel olcak inşallah ....***7. TAKIM 380. ETAP***
aeben ( 66,5 /66.1 /0.4 /0,60 %)
mersa ( 86.8 / / / % )bildirimde bulunmadı,izne ayrıldı
mustang ( 76,5 / / / % )kendi isteğiyle ayrıldı
aydasu ( 86 / 86/0 / %0 )kilosu sabit
kutahya ( 73.5 / 72 / 1.5/ %2.04 )
teve( 70.0/ 68.5 / 1.5 /2.14% ) yeni üye.hedef kilosu 62
seummu ( 80.6/76.8 / 3.8/ % 2.36)yeni üye.yüzdesi 2e bölündü.hedef kilosu 65
benelse( 75.0/ 72.9/2.1 /2.8 )yeni üye.hedef kilosu 60
7.TAKIMIN ORTALAMASI %1.24
Olsun canım benim.ne olacak.önemli olan canınınn sağlığı bir de diyetini yapıyorsun ya bitti gitti.gelicek hafta daha iyi olur inşallah...yeter ki siz tam gaz devam edin...ıyıyım aeben ablam napayım reglyle temızlıkle ugrasıp duruyom bahane oldu kısa gırerken butun evı kaldırdım
heyecanlıyım haftaya spora baslıcam su regl bıtsın de
masallah ya takım ne kadar harıka kılo vermıs bayıldım tabloya keske benım de katkım olabılseymıs
tamam damlacım benim çıkmam lazım ... 4...5 gibi gelirim inşallah .. ben olmasamda nazlı yardımı olur sana .. ha birde listenin son halini kardeş takıma gönder kontrol ettir...Kızlar şimdilik durum böyle.mustangı bekleyelim.bir de dereceye giremezsek nazı da ekleriz inşallah.bakalım bekliyelim daha...belki bir mucize mustang gelir ve kilo vermişdir ha.ümid edelim...
Zaten kilosu yakın olanlar yarışacak güzelim.hele bir şu liste telaşı bitsin.akşam kimler kimle yarışacak yazıcam...bende rakıp ıstıyorum seummu var mı rakıbın yoksa gel yamacıma
Tamam ablacım.daha bekliycem mustang geli belki...tamam damlacım benim çıkmam lazım ... 4...5 gibi gelirim inşallah .. ben olmasamda nazlı yardımı olur sana .. ha birde listenin son halini kardeş takıma gönder kontrol ettir...
bende rakıp ıstıyorum seummu var mı rakıbın yoksa gel yamacıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?