Maksrna cnm az pişmişindenBedis cektin kiz dikkatimizi kahvalti saatiyle hehe ,her zaman isteriz :)
Tevecim yarim tabak ustune tereyag koyup ne yedin ? ben cozemedim ....
Kahvalti icin kislik sos yapiyorum ...acili domtisli biberli ..
Damlacım geçmiş olsunGünaydın kızlar.moralim çok bozuk .gece kızım ateşlendi ilk yarfım çağırdık iyme yaptılar indi,sonra yine kalkdl yine çağırdık yine iyne yaptılar ama düşmedi.hastahaneye kaldırdık bir sürü şey yaptılar indi çok şükür.gece uyudu yine kalkdı sabah ,boğazındanmış.hayatım söndü sanki ya.inşallah iyileşir çabucak : (((
Günaydın kızlar.moralim çok bozuk .gece kızım ateşlendi ilk yarfım çağırdık iyme yaptılar indi,sonra yine kalkdl yine çağırdık yine iyne yaptılar ama düşmedi.hastahaneye kaldırdık bir sürü şey yaptılar indi çok şükür.gece uyudu yine kalkdı sabah ,boğazındanmış.hayatım söndü sanki ya.inşallah iyileşir çabucak : (((
Selam canım.hoş geldin aramıza.bize kendinden güzelce bahsedermisinselamlar
Günaydın kızlar.moralim çok bozuk .gece kızım ateşlendi ilk yarfım çağırdık iyme yaptılar indi,sonra yine kalkdl yine çağırdık yine iyne yaptılar ama düşmedi.hastahaneye kaldırdık bir sürü şey yaptılar indi çok şükür.gece uyudu yine kalkdı sabah ,boğazındanmış.hayatım söndü sanki ya.inşallah iyileşir çabucak : (((
Damlacım geçmiş olsun
sağ olun kızlar.böyle bir virüsmüş işte.ateşi hiç bir ilaç düşüremiyor...çok kötü bir durum.en aşağı 38.5 oluyor.kahr oluyorum.çok geçmiş olsun damlacığım . çocuklar hasta olacağına biz olalım bizde geçen hafta hastalandık el ayak ağız hastalığına yakalanmıştık . serum yedikte kendimize geldik
Kuzularım ben 30dakika spor yaptım,su 3litreyi geçti,4tane biscolata stick ve 2kinder çikolata yedim yeşil çayla...
İnşallah canım benim.çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin çabucacık inşallah
Evet kuzum ya cuma akşamları kocamla kaçamak akşamı ilan ettim kendime.gece hastahanede falan o stresle gitmişdir ya onun kalorileribak sen kaptana ne yaramazlıklar yapmışbende yaptım bir cıss , fıstıklı kadayıf getirmişlerdi dondurmayla servis ettik. dondurma almadım küçük bir tane tatlı yedim
keyifleSelam canım.hoş geldin aramıza.bize kendinden güzelce bahsedermisin
keyifle
22 yasindayim ankarakym ewliym bi oglusum ve oglumla gelen kilolrim vardiii
cogunu verdim.
1.72 boyundayim 62 ile ewlendim 73 ile hamile kaldim98 ile doguma gittim diyetlerle 63.5 dustum suan 1 haftada 10 kilo verme diyetindeym normalde haftada 3 kilo vererek dustm vucut alisti ve durdu bmde soklamak istesim bakalim ne olcakk
keyifle
22 yasindayim ankarakym ewliym bi oglusum ve oglumla gelen kilolrim vardiii
cogunu verdim.
1.72 boyundayim 62 ile ewlendim 73 ile hamile kaldim98 ile doguma gittim diyetlerle 63.5 dustum suan 1 haftada 10 kilo verme diyetindeym normalde haftada 3 kilo vererek dustm vucut alisti ve durdu bmde soklamak istesim bakalim ne olcakk
yok dogru duydun baya arastirdim en az 3 en fazla 12 kilo verenler var bemse 3. Gunumdeyimhoşgeldin
1 haftada 10 kg mu yanlış mı yazdın acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?