Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

geldim bile damlam

bugunku menum

sabah

klasik karatay kahvaltisi

aksam

tarhana corbasi
firinda hamsi
salata
2 kibrit kutusu tahin helvasi

spor yok reglden dolayi

valla kizlar harikasiniz bu hafya super kilolar verilmis ins haftaya daha da iyi olalim

rakibelerim hadi bakalim yaris baslasin

Benimki evdeydi o yuzden erken kalktim mecbur

Damla fazla olmamismi cikolatalar yaa bizi sıkıstiriyo kendi yiyo bizim kaptan hıh

Aydasu karataya uy sporsuz bile gidiyo hızlı sekilde bende öyle oldu en azindan

Teve afiyet olsun iyi gidiyorsun sende maşaAllah

kutahyam gecenki yazina.cevap veremedim kizimi sallarken yazayim ddim
geldigim yerde 3 sene kimseyle gorusmedim
zaten esim 12 24 calisiyodu bebek yoku hep keyif pesindeydik aramadim da

burdada kizim var gun nasil aksam oluyo bilmiyorum
kizim insanlari coxuklari xok seviyo onun icin sosyal olmak lqzim cok mutlu oluyo baska insam gorunce

apartmandan iki kafama yatkim arkadas buldum gibi bakalim en azindan bi kahve icmelik arkadasimiz olsun demi

sen sanslisin sanirim bu konuda ne mutlu sana
baska turlu vakit zor gecerdi

spora ins regl bitince baslicam
sen.ne.guzel yolum sonuna geldin
nasil hissediyosun kendini
diledigini giymek cok harika.bi duygu demi

gunaydinlar
hayirli hafta sonlari takimdaslarim, biz erkenden kalktik kizimla 20 kilo domates beni bekler, gun icersinde gorusuruz insallah

Günaydın kızlar.moralim çok bozuk .gece kızım ateşlendi ilk yarfım çağırdık iyme yaptılar indi,sonra yine kalkdl yine çağırdık yine iyne yaptılar ama düşmedi.hastahaneye kaldırdık bir sürü şey yaptılar indi çok şükür.gece uyudu yine kalkdı sabah ,boğazındanmış.hayatım söndü sanki ya.inşallah iyileşir çabucak : (((

Damlacım geçmiş olsun

çok geçmiş olsun damlacığım . çocuklar hasta olacağına biz olalım bizde geçen hafta hastalandık el ayak ağız hastalığına yakalanmıştık . serum yedikte kendimize geldik

çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin çabucacık inşallah

Damlacım geçmiş olsun

çok geçmiş olsun damlacığım . çocuklar hasta olacağına biz olalım bizde geçen hafta hastalandık el ayak ağız hastalığına yakalanmıştık . serum yedikte kendimize geldik
sağ olun kızlar.böyle bir virüsmüş işte.ateşi hiç bir ilaç düşüremiyor...çok kötü bir durum.en aşağı 38.5 oluyor.kahr oluyorum.

Kuzularım ben 30dakika spor yaptım,su 3litreyi geçti,4tane biscolata stick ve 2kinder çikolata yedim yeşil çayla...

bak sen kaptana ne yaramazlıklar yapmış bende yaptım bir cıss , fıstıklı kadayıf getirmişlerdi dondurmayla servis ettik. dondurma almadım küçük bir tane tatlı yedim

bak sen kaptana ne yaramazlıklar yapmış bende yaptım bir cıss , fıstıklı kadayıf getirmişlerdi dondurmayla servis ettik. dondurma almadım küçük bir tane tatlı yedim
Evet kuzum ya cuma akşamları kocamla kaçamak akşamı ilan ettim kendime.gece hastahanede falan o stresle gitmişdir ya onun kalorileri

Selam canım.hoş geldin aramıza.bize kendinden güzelce bahsedermisin
keyifle
22 yasindayim ankarakym ewliym bi oglusum ve oglumla gelen kilolrim vardiii
cogunu verdim.
1.72 boyundayim 62 ile ewlendim 73 ile hamile kaldim98 ile doguma gittim diyetlerle 63.5 dustum suan 1 haftada 10 kilo verme diyetindeym normalde haftada 3 kilo vererek dustm vucut alisti ve durdu bmde soklamak istesim bakalim ne olcakk

hoşgeldin

1 haftada 10 kg mu yanlış mı yazdın acaba ?

aramıza hoşgeldin . MAŞALLAH çok güzel kilo vermişsin İNŞALLAH bizimle burda hedefine ulaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…