Ben haftasonu düyün sonra gözleme,çarşanba,perşenbe doğum günü hazırlıkları,sonrası yemekler falan yine de eksildim.hatta akşam yemeyinden önce 58.500düm...Damlam gecen hafta sonu gozlemer bana 1,5 kilo artiya maloldu bu hafta hem onu temizledim hmde kilo verdim .
Bu hafta temizliycek bisi olmasin vedigim kalcadan gobekden gitsin istoyorum . Tabi hafta sonu ne gosterir bilinmez .
Tam elifim patates oldumu diyecekdim kiii ödülünmüş.ok kuzum.kilo verenler her cuma kendine makul bir ödül belirleye bilir.kaptan olarak benim için sorun yok...daha yemedim ama yazayım bugünün menüsünü
10:00 domates,salatalık,maydanoz,2 dl peynir, 3 dl tam buğday ekmeği,zeytin,çay
12:00 türk kahvesi (yine komşuyla :) )
14:00 1 kase zeytinyağlı taze fasulye, salata , 1 brd ayran
ara 1 yeşil elma, 1 mandalina
tahminen 20:30 civarı fırında balık, marul salatası, soğan salatası, 2-3 parça fırında baharatlı patates
sonra da çay, kahve faslı olur
fırında patates de benim ödülüm olsun bugün ona göre seummucum
öptüm sizi yarın görüşürüz elif mutfağa kaçar
Damlam gecen hafta sonu gozlemer bana 1,5 kilo artiya maloldu bu hafta hem onu temizledim hmde kilo verdim .Super ablammm...sen kendini ödüllendirmemişsin yahu...
Ablam mesaj tekrarı olmuş galiba...Damlam gecen hafta sonu gozlemer bana 1,5 kilo artiya maloldu bu hafta hem onu temizledim hmde kilo verdim .
Bu hafta temizliycek bisi olmasin vedigim kalcadan gobekden gitsin istoyorum . Tabi hafta sonu ne gosterir bilinmez .
Ay telin gozunde kalmis bende gitmemis diye bi daha yoladim . Ama gitmis :)Ablam mesaj tekrarı olmuş galiba...
Ben suyu fazla abartmamaya caisiyorum saati yok. canim cekince iciyorum yemeklerden 2 saat sonra ... Yemek esnasinda ve hemen sonrasi icmemeye calisirim sindirim problemiyspar kizlar .Suyumu akşam yazayım çünkü ben menü verirken yazıyorum sonra yarım litre daha su içiyorum
Bu arada akşam aç yatıyoruz ya kızlar su içmenin buna bi zararı var mı sanki bi arkadaş en son 10 da bırakıuyorum suyu da demişti
Ben suyune zaman canım çekdi o zaman içerim.çoğu zamanda da bugünki gibi 3litreyi geçerim...yemekden önce sonra fark etmez...Ben suyu fazla abartmamaya caisiyorum saati yok. canim cekince iciyorum yemeklerden 2 saat sonra ... Yemek esnasinda ve hemen sonrasi icmemeye calisirim sindirim problemiyspar kizlar .
Yemekden yarin saat once 2 saat sonra icin sularinizi vede aralarda ..
Aferin kütommm...her cuma artık kahvaltılarını erken yaparsın inşallah...Menumu vermeye geldim
Sabah 10:30 dikkatatinizi cekerim
Karatay kahvaltısi
Aksam 2 kase ayran corbasi salata bikac catal etli patlicanlı fırın yemeginden
Su bol spor toplantiya gittim geldim yurudum basim cok agriyor canim isterse bisiklet ya da trambolin olabilir
Ayyy çok güldüm...spor gibi olmasa da yakmışsındır 1şeyler...tgüldümost: 37088664 .!.:Akşam mönüm Saat 7 de 3 köfte.yarrım tabak az pişmiş üdtüne çiğden tetryağ koyup karıştırdım.Yrşilşikle beraber 1 tabak yemiş oldum.
Ve kapanış.akşama çay var ama::)
Spor denir mi bilmiyorum odamın yömünü drğiştirdim kaslarımı sıkıp gevşeterek hihiji çok kandırıkçoyım he
eVet ablam takipdeyim...2tane bile yeni üye super olur fakat kalıcı üyeler...Ay telin gozunde kalmis bende gitmemis diye bi daha yoladim . Ama gitmis :)
Damlam hadi erdin muradina istedigin gibi bir takimin oldu hehe ...
Yeni uye dusun derim sayimiz az
4.olcaz inşallah...Kacinciyiz bu arada telden bakamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?