Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Damlam gecen hafta sonu gozlemer bana 1,5 kilo artiya maloldu bu hafta hem onu temizledim hmde kilo verdim .
Bu hafta temizliycek bisi olmasin vedigim kalcadan gobekden gitsin istoyorum . Tabi hafta sonu ne gosterir bilinmez .
Ben haftasonu düyün sonra gözleme,çarşanba,perşenbe doğum günü hazırlıkları,sonrası yemekler falan yine de eksildim.hatta akşam yemeyinden önce 58.500düm...

daha yemedim ama yazayım bugünün menüsünü

10:00 domates,salatalık,maydanoz,2 dl peynir, 3 dl tam buğday ekmeği,zeytin,çay

12:00 türk kahvesi (yine komşuyla :) )

14:00 1 kase zeytinyağlı taze fasulye, salata , 1 brd ayran

ara 1 yeşil elma, 1 mandalina

tahminen 20:30 civarı fırında balık, marul salatası, soğan salatası, 2-3 parça fırında baharatlı patates

sonra da çay, kahve faslı olur

fırında patates de benim ödülüm olsun bugün ona göre seummucum

öptüm sizi yarın görüşürüz elif mutfağa kaçar

Tam elifim patates oldumu diyecekdim kiii ödülünmüş.ok kuzum.kilo verenler her cuma kendine makul bir ödül belirleye bilir.kaptan olarak benim için sorun yok...

Kızlarımm,canlarımmm,arkadaşlarımmmmotivasyonunuz beni çooook mutlu ediyor çok.herkes yer yemez raporunu veriyor.artık takımımız hergün raporunu veren diyetini sporunu yapan 8 9 kişiden oluşuyor.supersiniz.inşallah sizinle sizin sayenizde gelicek hafta deyil derecede 1ciyiz.söz verelim mi buna hep birlikde?yemin ederim kızlar şu anda öyle gaxa gelmişim ki listede olsam var ya 6günü öyle sıkı tutardım ki haftaya en az 1.5kilo eksilirdim şu öyrendiyim yeni yömtemlerle.iyiki sixi tanımışım diyorum.4.takımdan sonra siz de benim hayatdakı şansımsınız...hepinizi kocaman kucaklıyorum ve öpüyorum.size güveniyorum.gelicek hafta 1.yiz inşallllah...

Super ablammm...sen kendini ödüllendirmemişsin yahu...
Damlam gecen hafta sonu gozlemer bana 1,5 kilo artiya maloldu bu hafta hem onu temizledim hmde kilo verdim .
Bu hafta temizliycek bisi olmasin vedigim kalcadan gobekden gitsin istoyorum . Tabi hafta sonu ne gosterir bilinmez .

Ablam mesaj tekrarı olmuş galiba...

Ben suyu fazla abartmamaya caisiyorum saati yok. canim cekince iciyorum yemeklerden 2 saat sonra ... Yemek esnasinda ve hemen sonrasi icmemeye calisirim sindirim problemiyspar kizlar .
Yemekden yarin saat once 2 saat sonra icin sularinizi vede aralarda ..

Akşam mönüm Saat 7 de 3 köfte.yarrım tabak az pişmiş üdtüne çiğden tetryağ koyup karıştırdım.Yrşilşikle beraber 1 tabak yemiş oldum.
Ve kapanış.akşama çay var ama::)
Spor denir mi bilmiyorum odamın yömünü drğiştirdim kaslarımı sıkıp gevşeterek hihiji çok kandırıkçoyım he

Bedis cektin kiz dikkatimizi kahvalti saatiyle hehe ,her zaman isteriz :)

Tevecim yarim tabak ustune tereyag koyup ne yedin ? ben cozemedim ....

Kahvalti icin kislik sos yapiyorum ...acili domtisli biberli ..

Tevecim
Kaslar oylede calisir :) hatta ben yururken karnimi icine cekerim . Kalcayida mumkun oldugunca sıkarim .

Ben suyune zaman canım çekdi o zaman içerim.çoğu zamanda da bugünki gibi 3litreyi geçerim...yemekden önce sonra fark etmez...

Aferin kütommm...her cuma artık kahvaltılarını erken yaparsın inşallah...

Ayyy çok güldüm...spor gibi olmasa da yakmışsındır 1şeyler...

E
Ay telin gozunde kalmis bende gitmemis diye bi daha yoladim . Ama gitmis :)

Damlam hadi erdin muradina istedigin gibi bir takimin oldu hehe ...
Yeni uye dusun derim sayimiz az
eVet ablam takipdeyim...2tane bile yeni üye super olur fakat kalıcı üyeler...

Kuzularım ben 30dakika spor yaptım,su 3litreyi geçti,4tane biscolata stick ve 2kinder çikolata yedim yeşil çayla...

İyi geceler hepinize.yanlış yapmıyorsam aydasum hariç herkes raporunu verdi.o da gelir mutlaka...hepinizi seviyorummmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…