Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şimdiii öncelikle aramıza hoş geldin.sana şunu söyleyim kuzum burda sağlıksız şok diyetler kesinlikle yasak.sen bir diyetini anlatsana canım?bu kiloda ne yiyip içip de haftada 3kl atıyorsun?

Şimdiii öncelikle aramıza hoş geldin.sana şunu söyleyim kuzum burda sağlıksız şok diyetler kesinlikle yasak.sen bir diyetini anlatsana canım?bu kiloda ne yiyip içip de haftada 3kl atıyorsun?
suan sok diyet yapmak zorundayim cunku bunyem durdu alisti saglikli diyete tam 7 ay sabah zeytn pynr domtes 1dlim ekmek oglen 2 ymk kasigi sebze yemegi salata aksamlari tvuk kofte salata yogurt kac ayim boyle gecti abur cubursuz sekersiz ekmeksiz ama baya kilo verdim suan kahvaltida 1 dilim beynirli borek 1 ymk kasigi lor peynir cay ile kahvaltimi yaptm borek dediysem avuc icinden az kucuk

aeben ablacığım bişey sormak istiyorum montide sabah ekmekli kahvaltı yaptık diyelim öğlende yemekte yeşil mercimek yemeği yiyebiliyormuyduk . bide üzüm ile ilgili yasaklar arasında olduğunu biliyorum ama sanki bir ara ana öğünlerde yenebilir gibi bişey konuşmuştuk beni bu 2 konuda aydınlatabilirmisin

Peki öylen ve akşam ne yiyceksin canım?ben de 60da dayanmışdım gitmiyordu hiç.ama şimdi de montignac yapıyorum.burada bilmediyin çok şeyi öyreniceksin daha kuzum.seninkin pek de sağlıksıza benzemiyor.öylen ve akşam ne yiyceksin?

Tunaydin bugun biraz rotarli kalktim ...

Ankaralim hemsom hos geldin .. Canim haftada 3-3 verirken nerdeydin Takimimizi ucururdun hehe .

Bende ankaradayim dikmende ...
Bunyen hizli demekki bizlerde genelde yazdigin gibi besleniyoruz ama okadar gitmiyor ... Sanslisin yani ..
Su an kac kilosun ?

Nazlisim montide haftada 10 ogun karbon hakin var say . Bunun 7 disi sabah ekmekli kahvalti kalan 3 bakliyat olsun .
Oyleyin yada aksam cok farketmez . Yeterki 3 nude ayni gun yeme . 1haftaya dagit ....

ewt hemen alip veren bunyem varr. Suan diyet basinda 63.5 dum simdi tartildim 61.9 ciktm 3 .gunumdyim amma karnmdan sesler gelyor 2 bardak su iceym

Uzume gelince kuru uzum baya cis yesil uzumuda et olmayan sebzeli yada karbonlu bir ogun arkasinda AMA az olmak kaydiyle yiyebilirsin .

ankaralymkadart: 37094907 .!.:
63.5ile basldm 3. Gunumdym 61.9
Güzelmiş kuzum.o kadar da sağlıksız deyilmiş.aramıza hoş geldin.senden güzel başarılı bir kilo verme ve katılım bekliyoruz.2haftalık deneme süresi var fakat katılımın ve uyumun iyi olursa gelicek cuma listede olursun inşallah.şimdi ben yeni kaptan seçildim.daha yazmış olduğum kurallar yok bilgisayarım bozuk diye.ama zamanla öyrenirsin.

tabii

Aaaaa damlam kuzucuga ne olmus ah yavrum simdi nasil cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…