Elifim arkadasinmi ??http://www.kadinlarkulubu.com/forum...eldi-artik-zayif-anne-olmak-istiyorum.757390/
damlacım bak eğer kabul ederse yeni bir kan daha takıma
menu supermisssssbilgiler için çok sağol ablacığım . ozaman bu öğlen yeşil mercimek yemeği yiyebilirim yanında ayranla . ben ozaman bugünkü menümüde yazayım hemen ama akşam yemeği geç olabilir bugün çünkü akşama misafir var mecburen onlara ayak uyduracağım .
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık
öğlen
1 tabak yeşil mercimek yemeği
ayran
ara
1 adet armut
akşam
fırında tavuk bağet
salata
yoğurt
Hemsom uyguladugin diyetin linki varmi merak ettim ? Haftada 10 kilo nasil verilir ?öğle yemeğiii yoğurdumu kıyıp yiyemiyorum mm
O isterse yazsın bitanem.neden olmasın...http://www.kadinlarkulubu.com/forum...eldi-artik-zayif-anne-olmak-istiyorum.757390/
damlacım bak eğer kabul ederse yeni bir kan daha takıma
Vallaha kızlar.bence 2hafta 1den olmasın.benim için cuma yapılması sorunolmaz da siz ne dersiniz bilmem.ama kesin iki haftalık olmasın.cuma olmazsa perşenbe olsun işte...Damlam ve kizlar malum haftaya cuma arefe kilo bildirim isinde sorun olurmu paylasim alaninda soruyorlar ..onumuzdeki haftayi gecip 2 haftalik liste yapalimmi diyorlar ...
Benim sahsim adina sorun olmaz ama sizler ve liste yapacak kaptanim sana sorun olursa ona gore cevap verelim .
Aslinda 1 haftaligina cuma
degilde persrmbe bildirim olsa ?
2hafta uzun oluyor ister istemez etkiliyor kilo verimini ..
Bunu bilmiyodum kuzum.şimdi 38.8di düşürmeye çalıştım.düşmüyor ki meret.uyudu kuzum şimdi..Günaydın kızlar damlacım geçmiş olsub evlat çok zor boğaz enfeksiyonu çok ateş yapıyor dikkat et ama 38,5u geçmedikçe düşürmeye çalışma enfeksiyonu öldürüyor ateş
Teşekkürler canım.inşallah tez zamanda geçer.çok kötü oluyorum ateş fırlayınca...Tünaydın kardeş takımcımmmmgüzel bir haftasonu olsun hepimiz için inş
Damlacım kuzuna geçmiş olsun bitanemmm bütün münikler hasta rabbim acil şifalar versin cnmm
Ankaralım hoşgeldinsağlıklı ve kalıcı kilo vermeler dilerim bitanemm
aebenimm tbrkler 65 demkkk
nazcım msiafirin varmış kolay gelsin cnmm iradene kuvvet
Bunu bilmiyodum kuzum.şimdi 38.8di düşürmeye çalıştım.düşmüyor ki meret.uyudu kuzum şimdi..
farketmez benim içinde bayramda evdeyim çünküVallaha kızlar.bence 2hafta 1den olmasın.benim için cuma yapılması sorunolmaz da siz ne dersiniz bilmem.ama kesin iki haftalık olmasın.cuma olmazsa perşenbe olsun işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?