Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kizlar ben bugun biraz yogunum oglan dersanedrn gelsin kizilaya inicem okul icin yedek kitap vs bskicaz . Sonrada benim Kucuk cadiynan aksam milli mac var bayanlar basket maci ona gidecez . Hey allahim herkesin oglan meraklidir spor islerine benimde kiz merakli maclara .

bilgiler için çok sağol ablacığım . ozaman bu öğlen yeşil mercimek yemeği yiyebilirim yanında ayranla . ben ozaman bugünkü menümüde yazayım hemen ama akşam yemeği geç olabilir bugün çünkü akşama misafir var mecburen onlara ayak uyduracağım .

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık

öğlen
1 tabak yeşil mercimek yemeği
ayran

ara
1 adet armut

akşam
fırında tavuk bağet
salata
yoğurt

Günaydın kızlar damlacım geçmiş olsub evlat çok zor boğaz enfeksiyonu çok ateş yapıyor dikkat et ama 38,5u geçmedikçe düşürmeye çalışma enfeksiyonu öldürüyor ateş

Damlam ve kizlar malum haftaya cuma arefe kilo bildirim isinde sorun olurmu paylasim alaninda soruyorlar ..onumuzdeki haftayi gecip 2 haftalik liste yapalimmi diyorlar ...

Benim sahsim adina sorun olmaz ama sizler ve liste yapacak kaptanim sana sorun olursa ona gore cevap verelim .

Aslinda 1 haftaligina cuma
degilde persrmbe bildirim olsa ?
2hafta uzun oluyor ister istemez etkiliyor kilo verimini ..

menu supermisssss

Tünaydın kardeş takımcımmmmgüzel bir haftasonu olsun hepimiz için inş

Damlacım kuzuna geçmiş olsun bitanemmm bütün münikler hasta rabbim acil şifalar versin cnmm

Ankaralım hoşgeldin sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler dilerim bitanemm

aebenimm tbrkler 65 demkkk

nazcım msiafirin varmış kolay gelsin cnmm iradene kuvvet

Haftada 10 kilo mantıklı gelmedi bana affınıza sığınarak hızlı giden artılarıyla birlikte hızlıca geliyor
bedişşşş seni gördüm snaki hoşgeldin cnmm ve kaçtımm

Vallaha kızlar.bence 2hafta 1den olmasın.benim için cuma yapılması sorunolmaz da siz ne dersiniz bilmem.ama kesin iki haftalık olmasın.cuma olmazsa perşenbe olsun işte...

Günaydın kızlar damlacım geçmiş olsub evlat çok zor boğaz enfeksiyonu çok ateş yapıyor dikkat et ama 38,5u geçmedikçe düşürmeye çalışma enfeksiyonu öldürüyor ateş
Bunu bilmiyodum kuzum.şimdi 38.8di düşürmeye çalıştım.düşmüyor ki meret.uyudu kuzum şimdi..

Teşekkürler canım.inşallah tez zamanda geçer.çok kötü oluyorum ateş fırlayınca...

yazdım topiğine ama heralde niyeti yok takıma girmeye. doğum sonrası kilolarını vermeye çalışan bir anne. iyi olur diye düşünmüştüm ama istemedi heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…