İNŞALLAH haftaya en çok kiloyu ben vermiş olucam damla . bide ben haftasonu pek internete giremiyorum ama artık elimden geldiğince gelip menüleri paylaşıcam haftasonuda
ozaman tamam damlacığım .Geçmişe gittim ve baktım.kuzum bildirim yapmadan ayrılmışsın...bir yanlış yok yani...
Tamam ablam tamam.sen rahat ol.dereceyi kaçırdık o yüzden nazı da ekledim ablam.gelicek hafta bomba gibiyiz inşallah...Hersey tamammi kizlar . Yemek yiycem sonrada disari tekrardan
Ben çok sevinçliyim valla aeben ablacım hele de şu 6lı rakamlara bi insem varya 4 senedir üstümde taşıdığım yükten kurtulacağım. İnerim ama kendime güveniyorum artık ben akşam birşey yemezsem ölürüm sanıyordum alıştım artıkSeum aydasu vede elifim hadi bakalim kim birinci olacak onumuzdeki hafta ?
Super hayatım olsun bu da ödülün.ben de bugün kendimi kahvaltıda tereyağıyla ödüllendirdim.5de yedim en son yemeyimi ama akşam kinder çikolatam ve biscolata stiksim var dolapta.o da benim ödülüm olacak herhalde...Kızlar bugün kendimi ödüllendirdiğim için menüm pek güzel değil ama yarın ödüllza endirmeyeceğim için sıkıntı yok
Sabah
Mıhlama
2 dilim tam buğday ekmeği
Bir bardak çay
Ara: 1 kase puding
1 fincan t. Kahve
Yarım haşlanmış mısır
Akşam
Bir tabak pirinç pilavı
Bir kase ayran
Spor ev işi bol bol merdiven inip çıkmaca oğlum sağolsun :)
Super ablammm...sen kendini ödüllendirmemişsin yahu...Menum tamam olduguna gore yazayim ..
Sabah .
2dl ekmek . Peynir
Dom.sal.bib.
Yesilik ..aztereyag..
Oyleyin
1elma ,3ceviz
Aksam 17:30
Somon izgara .
Yesil salata ..
Simdiden 45 dk yurudum ..
Simdi cikicam ne kadar yururum bilinmez ..
İnersin cnm inersin devam......Ben çok sevinçliyim valla aeben ablacım hele de şu 6lı rakamlara bi insem varya 4 senedir üstümde taşıdığım yükten kurtulacağım. İnerim ama kendime güveniyorum artık ben akşam birşey yemezsem ölürüm sanıyordum alıştım artık
Hayır canım beim.ben bu yöntemi hiç bilmiyordum.bak dün pasta,mayonezli salata ve milföy yedim ama akşam aç yattım sabaha 500gram gitti.çok faydalı çoook...Ben çok sevinçliyim valla aeben ablacım hele de şu 6lı rakamyatdım i insem varya 4 senedir üstümde taşıdığım yükten kurtulacağım. İnerim ama kendime güveniyorum artık ben akşam birşey yemezsem ölürüm sanıyordum alıştım artık
Damlam gecen hafta sonu gozlemer bana 1,5 kilo artiya maloldu bu hafta hem onu temizledim hmde kilo verdim .Super ablammm...sen kendini ödüllendirmemişsin yahu...
Vallaha ablam ne yalan söyleyim ilk sen söylediyinde inanmamışdım.hatta ilk gün ben kilo almışdım hatırlıyorsan ama sonra tıkır tıkır gidiyor.ben bu hafta kesin hedefime ulaşırım.peki sonra ne yapıcam ben ya?56 mı insem acaba? : ))))Kizlar oylen cisda yeseniz abartmadan tabi gun icinde onu yakip aksam ac yatinca kilo bile veriliyor denendi onaylandi kac haftadir ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?