Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İnşallah kuzum.evet canım her akşam raporlar mutlaka yazılsın lütfen...
İNŞALLAH haftaya en çok kiloyu ben vermiş olucam damla . bide ben haftasonu pek internete giremiyorum ama artık elimden geldiğince gelip menüleri paylaşıcam haftasonuda

Swet tesekkurler cancazim ...
Kizlar %1de hic fena degil tebrik ederim herkesi ...
Bu hafta takimlar cosmus sari kart yuzunden birazda sanirim ... Ya degilse ilk uce girerdik .. Saglik olsun hafta dediginiz nedir hemen gecer ....

Hafta sonunda gelin menu yazin hele sen rakibem teve bu hafta fena geliyorum ona gore ....

Elifim bende balik aldim simdi yapip yiycem bide corba yap iste ne guzel menu

Kızlar bugün kendimi ödüllendirdiğim için menüm pek güzel değil ama yarın ödüllendirmeyeceğim için sıkıntı yok

Sabah
Mıhlama
2 dilim tam buğday ekmeği
Bir bardak çay

Ara: 1 kase puding
1 fincan t. Kahve
Yarım haşlanmış mısır

Akşam
Bir tabak pirinç pilavı
Bir kase ayran

Spor ev işi bol bol merdiven inip çıkmaca oğlum sağolsun :)

Suyumu akşam yazayım çünkü ben menü verirken yazıyorum sonra yarım litre daha su içiyorum
Bu arada akşam aç yatıyoruz ya kızlar su içmenin buna bi zararı var mı sanki bi arkadaş en son 10 da bırakıuyorum suyu da demişti

Seum aydasu vede elifim hadi bakalim kim birinci olacak onumuzdeki hafta ?
Ben çok sevinçliyim valla aeben ablacım hele de şu 6lı rakamlara bi insem varya 4 senedir üstümde taşıdığım yükten kurtulacağım. İnerim ama kendime güveniyorum artık ben akşam birşey yemezsem ölürüm sanıyordum alıştım artık

Menum tamam olduguna gore yazayim ..

Sabah .
2dl ekmek . Peynir
Dom.sal.bib.
Yesilik ..aztereyag..

Oyleyin
1elma ,3ceviz

Aksam 17:30
Somon izgara .
Yesil salata ..

Simdiden 45 dk yurudum ..
Simdi cikicam ne kadar yururum bilinmez ..

Super hayatım olsun bu da ödülün.ben de bugün kendimi kahvaltıda tereyağıyla ödüllendirdim.5de yedim en son yemeyimi ama akşam kinder çikolatam ve biscolata stiksim var dolapta.o da benim ödülüm olacak herhalde...

Menum tamam olduguna gore yazayim ..

Sabah .
2dl ekmek . Peynir
Dom.sal.bib.
Yesilik ..aztereyag..

Oyleyin
1elma ,3ceviz

Aksam 17:30
Somon izgara .
Yesil salata ..

Simdiden 45 dk yurudum ..
Simdi cikicam ne kadar yururum bilinmez ..
Super ablammm...sen kendini ödüllendirmemişsin yahu...

İnersin cnm inersin devam......
Ben de akşam yeyemelere alıştım önceden 10 u buluyordu yemnem çünkü eşim geç geliyo
Şimdi beklemiyorum bile.Menüm:
Sabah 1 ince dilim ekmek.haş yum.domates saslatalık ceyrek bile değil.yarım kibrit peynir şekersiz çay
Öğlen et sulu sebze çorba,çeyrek porsiyon 2 kaşık yoğurt
Gün içi su
İkindi 1 kurabiye 1 çay
Akşam 8 de salata yiyeceğim yanına 2 köfte belki 2 kaşık bulgur
Hadin bakalım Aebenim pazartesi bizimdir:)

Hayır canım beim.ben bu yöntemi hiç bilmiyordum.bak dün pasta,mayonezli salata ve milföy yedim ama akşam aç yattım sabaha 500gram gitti.çok faydalı çoook...

Kizlar oylen cisda yeseniz abartmadan tabi gun icinde onu yakip aksam ac yatinca kilo bile veriliyor denendi onaylandi kac haftadir ...

Ben de yaxayım menümü o zaman.kaçamağım olursa da akşam yazarım.
11.00 tereyağ kk kadar,lor peyniri,2dilim ekmek,yeşil çay
17.00 3kaşıj pilav,3köfte,1bardak pul bib.li ayran,patlıcan turşusu.daha 1.5litre su. Su da en az 2 5litre olur.en az 20dakika spor olacak.taxarım artıları yine

Super ablammm...sen kendini ödüllendirmemişsin yahu...
Damlam gecen hafta sonu gozlemer bana 1,5 kilo artiya maloldu bu hafta hem onu temizledim hmde kilo verdim .
Bu hafta temizliycek bisi olmasin vedigim kalcadan gobekden gitsin istoyorum . Tabi hafta sonu ne gosterir bilinmez .

Kizlar oylen cisda yeseniz abartmadan tabi gun icinde onu yakip aksam ac yatinca kilo bile veriliyor denendi onaylandi kac haftadir ...
Vallaha ablam ne yalan söyleyim ilk sen söylediyinde inanmamışdım.hatta ilk gün ben kilo almışdım hatırlıyorsan ama sonra tıkır tıkır gidiyor.ben bu hafta kesin hedefime ulaşırım.peki sonra ne yapıcam ben ya?56 mı insem acaba? : ))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…