1.deolursun insallah elifim :)etap 2.si olmuşum
Söylemiştim ya ben sana kuzum.herhalse kaçırmışsın gözden...etap 2.si olmuşum
Söylemiştim ya ben sana kuzum.herhalse kaçırmışsın gözden...
canım fitile dikkat edin ilerde dışkı tutamamaya neden oluyorAnkaralım hoşgeldin menülerin bizimkine çok benziyor hatta biz akşam altıdan sonra hiçbirşey yemiyoruz yapabildiğimiz kadar ama haftada 10 kilo veren bahtlı arkadaş bizden çıkmadı
İnşallah o sen olursun.
Tevecim tam buğday ekmeğinin diliminin boyutu ne kadar bana yuvarlak verdiler ben kahvaltıda bir dilimi bitiremiyorum
İki haftalık liste değilde cumaya rapor vermek bana da uygundur
Damlam benim oğlum ilaca pek alışkın olmadığından fitil düşürmüştü bizim ateşimizi ama diğer hastalıklara göre biraz geç düşürdü. Birde ben 38,5 ateşe üzülmüyorum seviniyorum üstü beni çok korkutuyor ama. Allahım tez şifa versin miniğine
Yollardaaaaa.....nerelerdesiniz
Kızlar bana akşam yemeği fikri verin kendim için salatalık malzemem yok başka birşey de aklıma gelmiyor
Ne guzel benimde fikrim devam etme yonunde ama yumurta beni gercekten fena zorluyor yoksa baska bir sikintim yok ben meyve en bastan beri haftane bikac defa kahvaltida yiyorum 70 hedefim ama karatayi birakmiyacagim ama arada dedigin gibi nadiren kacamak ogunleri olacak boyle korumayi dusunuyorum olursada 67 kiloya hayir dememBen karataya devam bedişimm 1 yıl sonra tüm hücrelerim yenilenecek inşo yüzden bozmaya niyetim yok ama arada kaçamak yapmıyorum dersem yalan olur sadece mantıya dayanamıyorum ama tatlı türü hakikaten canım çekmiyor bir de meyveme kavuştum ama 15,00 ten sonra yemiyorum kuzum bunun harici herşey aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?