Aman öyle şey olurmu ki?dün buraya gelmemiş ama oraya baya bi yazmış.kendisi isterse buradan ayrılıp orada yarışa bilir sorun yok ki burda.aki muhabbet hoşuma gitti yazmış, burdaki listeye girip oraya da menülerini yazcakmış
Aman öyle şey olurmu ki?dün buraya gelmemiş ama oraya baya bi yazmış.kendisi isterse buradan ayrılıp orada yarışa bilir sorun yok ki burda.
Ayyy ağzım sulandı ablam ya...ben de yaparım ve severim onu.ama hiç kahvaltıda yemedim...Tekrar selamlar ....
Ankaralim hemsom 7. Takim seni sarmadiysa yazip 13. Takima denemeye gecebilirsin , hic sorun olmaz kimse zorla biryerde olmak zorunda degilki .. Onemli olan saglikla kilolari vermek ha 7. Takim ha 13 .. Tek yapman gereken kucuk bir not birakmakti......
Elifim kahvaltilik sos 2 kisim benim biri kislik yaptigim oburu hemen kahvslti oncesi kizarmalarin istune yaptigim . Cocuklar cok domates sevmezler ama onu bayila bayila yiyorlar ..
Kizarmalik sos ; cok kucuk dogranmis yada rendelenmis yaz domatesi . Sarimsak . Karabiber kirmizi biber tuz vede isyege bagli maydonoz feslegen vs.
Nefis oluyor kizartmaya dokmedende yenebiliyor ...
Ayy bu sostan annem de yapardı aeben abla o kadar çok özledim ki o günleri. Okuldan eve geliriz yemek yemek yemek daha üstümüzü çıkarmadan anacım hemen getirirdi bayram ederdik. Bazı yıllar sabitlenebilse keşke orta son ve lisenin ilk iki yılını sabitlemek isterdim sonrası hep hüsran oldu benim hayatımda.Tekrar selamlar ....
Ankaralim hemsom 7. Takim seni sarmadiysa yazip 13. Takima denemeye gecebilirsin , hic sorun olmaz kimse zorla biryerde olmak zorunda degilki .. Onemli olan saglikla kilolari vermek ha 7. Takim ha 13 .. Tek yapman gereken kucuk bir not birakmakti......
Elifim kahvaltilik sos 2 kisim benim biri kislik yaptigim oburu hemen kahvslti oncesi kizarmalarin istune yaptigim . Cocuklar cok domates sevmezler ama onu bayila bayila yiyorlar ..
Kizarmalik sos ; cok kucuk dogranmis yada rendelenmis yaz domatesi . Sarimsak . Karabiber kirmizi biber tuz vede isyege bagli maydonoz feslegen vs.
Nefis oluyor kizartmaya dokmedende yenebiliyor ...
Bijocum zahmet olmazsa şu montiyle dukanla ilgili birkaç soru sorayım sanadukan aslında çok basit.. özel menüsü yok. pişirme şekli ızgara veya haşlama basitçe.
fakat diyetimi tatlandırayım dersen biraz uğraşıyorsun. kabarmış ekmek, tencere keki, pasta yemek istiyorsan zaman veriyorsun.. yoksa menüsü de pişirme şekli de özel değil.. 1 gün protein (et ızgara,yumurta yoğurt vs), 1 gün protein ve sebze böyle gidiyor..
bana değil de başka diyet yapanlara en zor gelecek yanı 1 kere bile kaçamak yaparsanız günlerce duraklama yaşarsınız.. budur. ama ben yapıcam dedim mi yaptığım için bu kısım bana zor gelmiyor. o yüzden de her gün tıkır tıkır gramlar iniyor..
bizimkinin burnu akmaya başladı bile.. okulda üşüyemez sıcacık. ya evde üşüdü (zırt pırt cocuk yıkayan biriyim), ya da okula gidip gelirken üşüdü.. yakarız kombileri ne yapalım yeter ki sağlıklı olsunlar..
Benim oğlum banyoyu yıkıyor ama bende yıkamadan rahat edemeyenlerdenim. Hele bu ara arasıra tuvaletini söylüyor her tuvalet sonrası banyo. Banyoyu sevmediği için tuvaletten vazgeçecek diye de korkuyorum. Daha küçük olduğu için pek bilmiyor tuvalete dokunuyor bende de hastalık oldu artık oğlum yürümeye başladığından beridir sanki mikrop ordularıyla savaşıyorum gün boyu :)çok değişik dukan tarifleri var ya onun için dedim özel menüler diye.
benimkilerin de burnu akmaya hapşurmaya başladılar. karşı komşunun torunu nezle oldu geçen hafta burda kalıyordu annanesinde, galiba ondan bulaştı. çocuk yıkama konusunda bende aynıyım, kaka yaptı koş banyoya, terledi koş banyoya, üzerini kirletti koş banyoya...hatta şimdi yıkadım daha büyüğü kahvaltıda üstü başı ağzı yüzü kirlendi diye yıkayıverdim hemen
Kizarmalarin ustune dok birde damlam harika oluyor .Ayyy ağzım sulandı ablam ya...ben de yaparım ve severim onu.ama hiç kahvaltıda yemedim...
Seummu ben cevap vereyim sanaBijocum zahmet olmazsa şu montiyle dukanla ilgili birkaç soru sorayım sana
Her ikisi de sağlıklı beslenme yöntemi değil mi yani diyet değil ideal kilona gelince kilo vermen duruyormu?
Benim işim biraz çok o yüzden hergün kendime özel yemek pişiremem ama salata falan hazırlayabiliyorum hangisi bana daha uygun?
Dukan için özel alışveriş yapmak gerekiyor mu mesela hergün et ya da süt ürünleri sebze gibi mesela benim bazen bir günlüğüne de olsa sebZe olmuyor bir gün et olmuyor aksar mı o zaman?
Doğru başlamak için kitabını falan okumak gerekir mi ya da çok araştırma yapmak yoksa basit mi?
Kızlar hepinize soruyorum aynı zamanda?
Sağol canım benim peki monti de böyle miSeummu ben cevap vereyim sana
Dukanda en önemli husus kesinlikle kaçamak kabul etmeyen bir yöntem en ufak kacamak uzun duraklamalara + kiloya sebep olur
Özel alışveriş yapman gerekiyor etin sütün yogurdun peynirin hrpsinin brlli yag seviyesi izni vqr yoksa yasaklar kismina giriyor
Yulaf kepegi burada kkilit noktasi atakta (test yapiyorsun bijom anlatmis ozelliklerine gore kac gun atak kac gun seyir yapacagin o testte cikiyor yiyeceklerin degil)1 .5 kasik seyirde 2 kasik ile cesitli tarifler yqpqbilirsin tatlandirici ve sinirli izinlilerle pasta boreek bile yapabilirsin farkli yontemler olmakla birlikte genelde 1gun saf protein 1 gun sebze + protein uygulaniyor agirlikli olarak
Evet kitabi mutlaka okuman gerekir bence en ufacik yanlisin bosa kurek cekmene sbp olacaktir
Hava sogudu yikamayin bebeleri cok fazla hasta olmasinlar Allah korusun
Aeben ne kizartması insanin aklina kötü kötü seyler getirmeyinaksam açlıktan kıvranarak uyudum şimdi nerdeki o iştah yumurta yüzünden hep bunlar hic yiyesim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?