Bedis biz kizartmasiz yiyek hahayy ...Kizarmalarin ustune dok birde damlam harika oluyor .
Bedis biz kizartmasiz yiyek hahayy ...
Degilmi elifim yaaa hep soykiyim diyorum sen gormemissindir damla azerbaaycandan haberin varmiydi
Yumurta yedim ben iki gun sonra cok zordu
Evet damla azeriazeri mi damla?
yumurta benim karatay yapamama sebebim ya, ben yumurta yiyemiyorum hiç
Tünaydınnn şekerlerrr alışkanlık oldu siz gelmesenizde ben illa geliyorum
Naz allah rahmet eylesin cnmmmm mekanı cennet olsun
damlacım özürdilerim ankaralıyım dikkatimi çekti o yüzden sormuştum akşamönemli olan kilo vermesi sonuç olarak tüm takımların amacı ortak yarışma kısmı tatlı bir rekabet sadece hayırlısı olsun kendisi ne karar verirse kuzum rüyan hayır olsun inş hiç aklına kötü şey getirme neye yorarsan o olur ekmek dilimlerini biraz azalt cnm benim sağlığın için kilo için demiyorum kuzum
aebencim haklısın enişteler olunca sizlerin gelmesi zor ben hürgeneral olduğum için
beslenme konusunda dediklerine katılıyorum bir diyet araştırılmadan yapılmamalı en ufak ayrıntı bile çok önemli olabiliyor dukan ben de yapmıştım fakat böbreklerden korktuğum için bıraktım ayrıca uygulama kısmı zor gelmiştio sosun içine bir de reyhan eklesen offf misss
bjoux sen ne güzel sistemi oturtmuşsun tbrk ederim cnmm
bedişş bize kızartma cıs kuzummm ama fırında ya da ızgara da yapabiliyoruz
benelse kuzum illa yumurta şart değil ki cnm bakliyat uygun çorbalardan et köfte türü yerli muz bunları da yiyebilirsin kahvaltıda
seumcumm diyetleri araştır hangisi sana uyacaksa ona başla kuzum bir de hepimizin metabolizması farklı benim iyi sonuç aldığım birşeyden sen alamazsın o yüzden en güzel kararı bünyenin tepkilerine göre kendin vereceksin
ve kaçtımmmm
biliyorum canım da insan et köfte istemiyor kahvaltıda biliyosun. bir ara yaptım ama hergünde muz istemiyor insanın canı
şimdilik böyle monti karatay biraz da elif style bir diyetle iyi gidiyoruz bakalım
öncelikle monti hakkında hiç bir bilgim yok..Bijocum zahmet olmazsa şu montiyle dukanla ilgili birkaç soru sorayım sana
Her ikisi de sağlıklı beslenme yöntemi değil mi yani diyet değil ideal kilona gelince kilo vermen duruyormu?
Benim işim biraz çok o yüzden hergün kendime özel yemek pişiremem ama salata falan hazırlayabiliyorum hangisi bana daha uygun?
Dukan için özel alışveriş yapmak gerekiyor mu mesela hergün et ya da süt ürünleri sebze gibi mesela benim bazen bir günlüğüne de olsa sebZe olmuyor bir gün et olmuyor aksar mı o zaman?
Doğru başlamak için kitabını falan okumak gerekir mi ya da çok araştırma yapmak yoksa basit mi?
Kızlar hepinize soruyorum aynı zamanda?
oturttum valla sweetcim teşekkür ederim. az sonra kalkıp kendime bayram çikolatası yapıcam hihihibjoux sen ne güzel sistemi oturtmuşsun tbrk ederim cnmm
Elifim ben de senin gibi takılıyorum.monti,karatay karışık diye,yada ekmekli karatay diyorum.ben ekmeksiz yemeklerin tadını alamam yaa...
Aynen elifim guya temizlik yapacaktim oturdum kaldim tembel ben illaki son dakikaya birakirim hep
Bençarşanba annemlere gidip kızımı oraya bırakıp düyün evine gidicem.sonra perşenbe düyünden sonra cumayı annemlerde kızımla geçirip sonra eve dönücem veeeee cumartesi pazar kış temizliyine başlıyorum.2gün sürecek.her a m a her yeri temizliycem.bayılıyorum böyle sıkı temizlik günlerine.heleki kəzımı da annemlere bırakınca super olucak rahat rahat temizlik yapıcam.ama kızım da hastaaa...nasıl olucak yaaa
hihihi valla yerden göğe kadar haklısın bi tercüman lazım bana ya da bir katibe:)Yaz kızım katibe.Nedir bu tevenin damladan çektiği.börek yok.çorek yok.Nspsın otlları.böcükleri.bırak yesin kekleti.börekleri hshaha bak nasıl uydurdumKızım damlam açluktan midem gurluyo yaaa brynime oksijen h2o gitmiyo alzaymirem mi ne oldum:)Ah tevem ah 1seni mesajları 1benim mesajları okuyanın baya 1kafa patlatması gerek anlamak içinBörek cısssss...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?