- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Teveee aciktiysan bi ayran salata salla gitsin ac durma
tm kızlar hemen içeyim ayranıayran, leblebi iyi geliyor
hihihi valla yerden göğe kadar haklısın bi tercüman lazım bana ya da bir katibe:)Yaz kızım katibe.Nedir bu tevenin damladan çektiği.börek yok.çorek yok.Nspsın otlları.böcükleri.bırak yesin kekleti.börekleri hshaha bak nasıl uydurdumKızım damlam açluktan midem gurluyo yaaa brynime oksijen h2o gitmiyo alzaymirem mi ne oldum:)
Ay canım ya çok tatlısın...katiben yazdığı yere kadar iyiydi de kadın kalemi eline aldığı andan yine bi tercüman gerekhihihi valla yerden göğe kadar haklısın bi tercüman lazım bana ya da bir katibe:)Yaz kızım katibe.Nedir bu tevenin damladan çektiği.börek yok.çorek yok.Nspsın otlları.böcükleri.bırak yesin kekleti.börekleri hshaha bak nasıl uydurdumKızım damlam açluktan midem gurluyo yaaa brynime oksijen h2o gitmiyo alzaymirem mi ne oldum:)
Ben azeriyim Elifim.Baküde yaşıyorum.evet ya bayram.ama ne yapayım yaaa...hazır kızım annemlerdeyken hall etmem gerek.havalar soyudu. Halıları falan sermek gerek...yerler soğuk baya..bayramı temizlikle geçirceksin yani kolay gelsin şimdiden
nerde yaşıyosun damlacım
Biz zaten gazdayız hayatımmm...sen git geliyoruuuzzzz...afferim sana..Kizlaaaaar!!
Bugun tartildim vee 58 kilo ciktim!!!
Ideal kilom 55.790 kg.
Hedefime az kaldi ya. O etekleri, elbiseleri giymeme az kaldii! :))
Cidden bogazimi tutuyorum ya. Ev arkadasim hayretler icinde. Benden hic beklemedigi bir performans...
Hadi kizlar siz de basin gaza. Her gun yuruyus yapabilirseniz cok ise yariyor valla.
Hepimiz basaracagiz!
Ben azeriyim Elifim.Baküde yaşıyorum.evet ya bayram.ama ne yapayım yaaa...hazır kızım annemlerdeyken hall etmem gerek.havalar soyudu. Halıları falan sermek gerek...yerler soğuk baya..
Aaaa öylemi canım?neresnden?burdamı doğup büyüdü?benim de eşim azeri canım 2 hafta önce ordaydık hatta :)
Biz zaten gazdayız hayatımmm...sen git geliyoruuuzzzz...afferim sana..
Aaaa öylemi canım?neresnden?burdamı doğup büyüdü?
Afiyet olsun elifcim armut ilerleyen saatlerde sıkıntı yaratmasin hafif biseyler atistirsaydin yinede
Oksijenle su yer değiştirdi hayatım:)Beynimizde suyun neişi var tevem :)
Ben spora kalkiyorum hadi sizde kalkin hadi bakalım
Beklenen günün menüsü buyrunOksijenle su yer değiştirdi hayatım:)
yine olursun inşallah elifim 58 .. neden olmasın yeterki sen isteçok özendim ya amabende istiyorum 58
üniversiteye başladığımda 58 kg'ydum yani eşimle tanıştığımızda tam tamına 12 yıl önce
6 yıl sonra evlendiğimizde 63tüm cansıkıntısından yap yemekleri,ye aburcuburları, bir de üstüne pastanede başladım işe 5 sene de orda çalıştım oldum mu 77 off offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?