Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Huuu bugun pazartesi nerdesinizzzzzz ????

Benim isler yogun biraz temizlik yapicam .. Aksam bebelerin disci randovusu var .

Telden yazinca sesli noktali harfler olmadigindan eksik cikiyor , pc den sorun olmuyorda idare edin artik ...

Damlacim ve kizlar paylasim alanina bakilirsa bu hafta bildirim yok ..
Olsun bakalim damlam sen cuma bizim takimn icin liste yaparsin ...

günaydınlar mutlu sabahlar

sabah sabah hamaratlığım üzerimde çocukların odasıyla, yatak odasının camlarını sildim perdeleri attım yıkansınlar.kış geldi artık cam kapı kapandı perde yıkama zamanı.

kahvaltıyı hazırladım küçüğü uyutayım büyükle kahvaltımızı yapıcaz inşallah

dünkü menüm

11:00 domates, salatalık, zeytin, peynir, 3 dl tam buğday ekm., çay, 1 avuç çiğ fındık

16:00 1/2 tabak tereyağlı patlıcan yemeği, kocaman bir tabak marul salatası, 1 brd ayran

18:00 2 yk bol tarçınlı muhallebi

bu son derken komşum mercimek köftesi verdi 3-4 tane ondan yedim

gece de çok acıktığım için 1 salatalık, çeyrek armut, 1 muz yedim

bütün haftasonu kaçamaklarına rağmen sabah -de olmak iyi geldi 72,5

hayır olsun inşallah

bende uçak bileti alma için az çabalamadım rüyamda

bıjo merak ettıgım bırsey var
dukanda hanı test falan yapılıyor ya gunluk ne yemen gerektıgınının menusunu de verıyorlar mı
mesela karatayda ornek beslenme lıstesı yok
dukanda test yapıyorsun başlamadan.. yaşını, bilek cevreni, kaç dogum yaptığını, en az ve en yüksek kilonu vb nunun gibi şeyleri soruyor. bu cevaplara göre sana hedef kilolar ve program veriyor..
dukanda menü yok.. sadece sınırsız izinliler ve asla yememen gerekenler var.. bir de sınırlı izinliler var..
bunlar 1 ve 2. evrede.
3 ve 4 de o yasaklar da kalkıyor.
yani gece 2 de bile kalkıp izinlilerden yiyebilirsin. ama yasaklardan 1 lokma bile yiyemezsin.
kısaca dukan bu.. tabi kitabını okumak daha ayrıntılı bilgi veriyor. neyi nasıl yapacağını biliyorsun.
bugün dukanda 18.günüm ve 5,1 kg verdim. 2.evredeyim. bir gün sadece protein bir gün sebze-protein yapıyorum. çok memnun ve tokum..

Son düzenleme:
günaydın herkese. bol eksili mutlu bir hafta olsun. bayramda hepimize kolay gelsin
dünkü menümü yaziyim. sonra hafta başı işleri ve aşkımı okula götürmece..
hava burda çok soğudu. kombileri yakıyoruz artık. bu sene baya erken başladık. hayrolsun bakalım..

(sebze-protein günümdü)
sabah: 1 haşlanmış yumurta, domates, zeytin, peynir
öğlen: dukan usulü kısır ve dukan usülü helvalı muhallebi (2 kase)
akşam: ızgara tavuk göğsü, yoğurt
2 lt yakın su.. yeşil çay.. aa mistik çayımı içmeyi unutmuşum

günaydın aebenim

bijoux dukan bana çok karmaşık ve zor bir diyet gibi geliyor hep. özel menüleri, özel pişirme şekilleri...çok uğraştırıcı sanki

kombiyi akşam biz de açtık, bizim için iyiydi de çocuklar üşücek diye korktuk

günaydınlar herkese hayırlı bir hafta olsun hepimiz için . dün misafirlerim vardı sonrasında da dışıra çıktık onun için gelemedim . şimdide azcık işim var onu bitirip geliyoeum hemen

nazlişkom soğuk değil mi hava ? burda fırtına var resmen dışarı çıkılcak gibi değil çocuklarla

aeben ablam kahvaltıdaki domates sosundan esinlenip bugün bende kahvaltıya sos yaptım değişiklik oldu

doğranmış domatesleri ,zeytinyağ, kekik, pulbiberle pişirdim ekmek bana bana yedik oğluşla

dukan aslında çok basit.. özel menüsü yok. pişirme şekli ızgara veya haşlama basitçe.
fakat diyetimi tatlandırayım dersen biraz uğraşıyorsun. kabarmış ekmek, tencere keki, pasta yemek istiyorsan zaman veriyorsun.. yoksa menüsü de pişirme şekli de özel değil.. 1 gün protein (et ızgara,yumurta yoğurt vs), 1 gün protein ve sebze böyle gidiyor..
bana değil de başka diyet yapanlara en zor gelecek yanı 1 kere bile kaçamak yaparsanız günlerce duraklama yaşarsınız.. budur. ama ben yapıcam dedim mi yaptığım için bu kısım bana zor gelmiyor. o yüzden de her gün tıkır tıkır gramlar iniyor..

bizimkinin burnu akmaya başladı bile.. okulda üşüyemez sıcacık. ya evde üşüdü (zırt pırt cocuk yıkayan biriyim), ya da okula gidip gelirken üşüdü.. yakarız kombileri ne yapalım yeter ki sağlıklı olsunlar..

Ah ah ben de aynı konudan dertliyim.haftasonları salıyorum kendimi.ama bana izin var.çünki hedefime az kaldı.size yok ama kesinlikle.hem sizin sonuçlar listeyi etkiliyor,takım için hedefe ulaşana kadar haftasonları da diyetinize dahil.ven kaptan olarak cuma günü azcık salmaya izin veriyorum ama sadecr cuma günü.yok ben yapmam diyorsanız ne ala başımın tacısınız.neyse ablam hele bir bayram geçsin ben cumartesi pazarlar da sizleri dümsüklemeyi bilirim...cuma annemlerde olucam ya.inşallah kuralları da hazırlarım...

Damlacim ve kizlar paylasim alanina bakilirsa bu hafta bildirim yok ..
Olsun bakalim damlam sen cuma bizim takimn icin liste yaparsin ...
Evet ablam biliyorum.benden başka hayır diyen yok.olsun biz takım içi yarışıyoruz zaten.takımda yüzdesi en çok olan arkadaş takımın gözdesi en has hatunu olacak...takım üyelerine duyruluuuur...

Aman bijom çok dikkat et.hastalık kötü ((

çok değişik dukan tarifleri var ya onun için dedim özel menüler diye.

benimkilerin de burnu akmaya hapşurmaya başladılar. karşı komşunun torunu nezle oldu geçen hafta burda kalıyordu annanesinde, galiba ondan bulaştı. çocuk yıkama konusunda bende aynıyım, kaka yaptı koş banyoya, terledi koş banyoya, üzerini kirletti koş banyoya...hatta şimdi yıkadım daha büyüğü kahvaltıda üstü başı ağzı yüzü kirlendi diye yıkayıverdim hemen

Ayyy kızlar ankaralıyım hem 13.takıma katılıyor hem buraya.nasıl olur böyle bir şey.aynı anda iki takıma katılmak asla olmaz.13.takıma gidip uyardım kendisini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…