tek nazar pogaça olmuş sevgili rakibemBeklenen günün menüsü buyrun
Sabah 1 dilim ekmek
3 zeytin.yarım kibrit kutusu peynir.az tetryağ.domates.salatalık
ÇĞLEN
1 porsiyon servis tabağına yeşil salata.pilav.kabak etli
İKİNDİ
Ayran
AKŞAM
Yrşil salata.ev poğaça cnm tencere yemeği idtemedi
yürümekden ayaklarım agrıdı bediş sen bin pisikletineBeynimizde suyun neişi var tevem :)
Ben spora kalkiyorum hadi sizde kalkin hadi bakalım
afiyet olsun elifim ...bende yazayım menümü
10:00 domates sosu(kekikli, pulbiberli), zeytin, peynir, salatalık, 3 dl tam buğday ekmeği, yeşil çay
12:00 türk kahvesi, yarım muz
15:30 spagetti, dereotlu salatalıklı yoğurt
18:30 1 armut
zeytinyağlı barbunya pişirdim ama canım istemedi zaten karnım da aç değil
ha haha dimi ama bırak yesin kekleri böreklerihihihi valla yerden göğe kadar haklısın bi tercüman lazım bana ya da bir katibe:)Yaz kızım katibe.Nedir bu tevenin damladan çektiği.börek yok.çorek yok.Nspsın otlları.böcükleri.bırak yesin kekleti.börekleri hshaha bak nasıl uydurdumKızım damlam açluktan midem gurluyo yaaa brynime oksijen h2o gitmiyo alzaymirem mi ne oldum:)
yürümekden ayaklarım agrıdı bediş sen bin pisikletine
Tevecim canım sana da abla desem iyi olacak ya.böyle garip oluyorum.keşke yaşlar gizli kalsa.ne de olsa bizden büyük olunca insan çekiniyor.ama ablam poğaça cısss,hemi de akşam...canım post: 37127847 .!.:Beklenen günün menüsü buyrun
Sabah 1 dilim ekmek
3 zeytin.yarım kibrit kutusu peynir.az tetryağ.domates.salatalık
ÇĞLEN
1 porsiyon servis tabağına yeşil salata.pilav.kabak etli
İKİNDİ
Ayran
AKŞAM
Yrşil salata.ev poğaça cnm tencere yemeği idtemedi
Oooh yarasın bedişime...afferim.ben de istiyorum aleet..ama koşu bandııı...o da burda 1000tl falan...pahalıııBen geldim swetcigimin tavsiyesiburdaine yesilcayli suyumla birlikte ben ustüne hibiskus cubuk tacinda ekledim 45 dakika 350 kalori huhhhhh
Buraya çok yakın.universite falan okuduysa kesin baküde okumuşdur.nasıl anlaşa biliyormusun azeri kaynanayla?sumqayıt'tan. ailesi orda hala. eşim 15 senedir burda ama
Abenim benim katibe çok yaramaz hep kışkırtıyo beni.Daha önce 10 yıl kadar önce bu şekilde 6 ayda 8 kilo vermiştim baklava.börek.herşeyin yarımyağlısı.kekik suyu içerek verip hiç kilo almamıştım ta ki hamiş kalana kadar:)Ben mönümü yazdım azönce gitmemiş of tekrar yazacam şimdi.zKatibe kız nerdesin:)ha haha dimi ama bırak yesin kekleri börekleri
tevecim daha evvel diyet yapışmıydın ? yazdıysan unuttum kusuruma bakma
Afiyet balll şeker olsun.ama canım spagetti çekti beniim...bende yazayım menümü
10:00 domates sosu(kekikli, pulbiberli), zeytin, peynir, salatalık, 3 dl tam buğday ekmeği, yeşil çay
12:00 türk kahvesi, yarım muz
15:30 spagetti, dereotlu salatalıklı yoğurt
18:30 1 armut
zeytinyağlı barbunya pişirdim ama canım istemedi zaten karnım da aç değil
menun yazılı tevecim.Abenim benim katibe çok yaramaz hep kışkırtıyo beni.Daha önce 10 yıl kadar önce bu şekilde 6 ayda 8 kilo vermiştim baklava.börek.herşeyin yarımyağlısı.kekik suyu içerek verip hiç kilo almamıştım ta ki hamiş kalana kadar:)Ben mönümü yazdım azönce gitmemiş of tekrar yazacam şimdi.zKatibe kız nerdesin:)
Ama ablam bu şekilde 1aya 1kilo ancak verirsin...azcık dikkat edelimmm 1aya 4kilo verelimmm...6aya deyil de 2aya hedefimize ulaşalım...dini amaasteve37128131 .!.:Abenim benim katibe çok yaramaz hep kışkırtıyo beni.Daha önce 10 yıl kadar önce bu şekilde 6 ayda 8 kilo vermiştim baklava.börek.herşeyin yarımyağlısı.kekik suyu içerek verip hiç kilo almamıştım ta ki hamiş kalana kadar:)Ben mönümü yazdım azönce gitmemiş of tekrar yazacam şimdi.zKatibe kız nerdesin:)
Evet ablam haklı menün gözüküyor ya...bu yorumları zaten poöaçanı gördüyümüzden ablam...menun yazılı tevecim.
tevem yavaş ve kalıcı vermişsin .. demekki şimdide yöntemin böyle .... o yüzden ben çok eleştiren yorum yapmıyorum senin menülerine .. herkez kendini ,bünyesini bilir ....
afiyet olsun ....
damlam biz siz gençler kadar kolay veremiyoruz balım yaAma ablam bu şekilde 1aya 1kilo ancak verirsin...azcık dikkat edelimmm 1aya 4kilo verelimmm...6aya deyil de 2aya hedefimize ulaşalım...dini amaas
hmmm...o zaman ablam sen rahat rahat ye...ama o da olmazkiii...ya liste...amaan nasıl istersen öyle takıl ablam ya.yeterki cumaları eksiyle gelll....damlam biz siz gençler kadar kolay veremiyoruz balım ya
eger ayda 4 kilo versem bir ay sonra beni burda bulamazsın kızz
ben şahsen ayda 2 kiloyu versem yeter bana .
ben yavaş verip geri almamaya çalışıyorum damlam .. bunuda herşeyden yiyerek ve yavaş vererek yapmaya çalışıyorum planım bu yani
gülüm daja öncesinde çok çabuk kilo vermiştim aç kalarak sonra hepsi geri ggeldi fazlasıyla.O yüzden çabuk vermek istemiyorum.Tek eksiğim yürüyüş yapamıyorum.Termal şortu giyip yürüyordum ıpıslak yapıyo.yağlar eriyo.Ama ablam bu şekilde 1aya 1kilo ancak verirsin...azcık dikkat edelimmm 1aya 4kilo verelimmm...6aya deyil de 2aya hedefimize ulaşalım...dini amaas
Bizdede pahalı canımm bir yer ve gurultu sıkıntisi oluyor kosu bandinda bisiklette ayni goruyor b dusun derimOooh yarasın bedişime...afferim.ben de istiyorum aleet..ama koşu bandııı...o da burda 1000tl falan...pahalııı
kız damla rahat rahat yesem nasıl kilo verecem daaaahmmm...o zaman ablam sen rahat rahat ye...ama o da olmazkiii...ya liste...amaan nasıl istersen öyle takıl ablam ya.yeterki cumaları eksiyle gelll....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?