Tamam ablam yavaş gitsin ama nooolur cumalaeı eksilerle gelll...bu haftaki gibigülüm daja öncesinde çok çabuk kilo vermiştim aç kalarak sonra hepsi geri ggeldi fazlasıyla.O yüzden çabuk vermek istemiyorum.Tek eksiğim yürüyüş yapamıyorum.Termal şortu giyip yürüyordum ıpıslak yapıyo.yağlar eriyo.
Ayyyykız damla rahat rahat yesem nasıl kilo verecem daaaakeke börek yiyen ben degilim yahu karıştırdın ablaları
Aynı görüyor ne demek bedişim?yani hayrı aynı kadar mı?amaaan soruya bakarmısınBizdede pahalı canımm bir yer ve gurultu sıkıntisi oluyor kosu bandinda bisiklette ayni goruyor b dusun derim
Aynı görüyor ne demek bedişim?yani hayrı aynı kadar mı?amaaan soruya bakarmısın
aa çok ilginç sizde abla yok hemi ?Ayyyybenim hiç abla dediyim kimse olmadı.bizom azerice de abla kelimesi yok.ilk size abla dedim iyiki de dedimmm...Sizi seviyorummm ama teve ablamın katibesini daha çok sevdim...baksana bazen yarım yamalak yazıp bizi güldürüyor...katibeee kız sana da mı abla desem...
He damlam men bisikletten istifade edirem ayn işi görüp duruAynı görüyor ne demek bedişim?yani hayrı aynı kadar mı?amaaan soruya bakarmısın
He canım yok.bizde bacı var bacııı...aa çok ilginç sizde abla yok hemi ?
damlam pc açmışken monti linkine de bakıyorum başka bir kaç yerde var oralarada bakıyorum ondan görünmüyor ... malum telden istedigim gibi bakamıyorum ....Yaaaa ablalar siz neden görünmezsiniz?gizemli kadınlaaar siziii
Ayy kızlar yıktınız gülmektennn...biliyosun ha azericeyi..ama "görüp duru" çokk tatlıHe damlam men bisikletten istifade edirem ayn işi görüp duru
Yalniz baküden girdim kütahyadan çıktım :)
Yok ablam yaa...ben sizi hiç online olarak aşağıda görmüyorum.4kişi çevrmiçi ama küto ve ben gözüküyorum...teve ve sen gizemlisiniz.hep öyle...damlam pc açmışken monti linkine de bakıyorum başka bir kaç yerde var oralarada bakıyorum ondan görünmüyor ... malum telden istedigim gibi bakamıyorum ....
ama katibe hanımı bilemem
hadi katibryle ben de öptük seni.ve pıtırcığınıtOooo herkes gitmiş.zaten benimde çok uykum var.Aydasummm senin motivasyonun düşmüş haaa,yakında izne ayrılmak istersen şaşırmam.ama yok sana izin mizin.hadiii nerde benim eski aydamm..
neyse canlarım uyusam iyi olucak.iyi geceler hepinize.inşallah yarın kuzumun ateşi çıkmaz da benim için güzel 1gün olur. ..öptüm hepppinizi...katibeee kız seni de..
begeniyorsun işte damlam ..Bir de benim bir sorum var.hani burda mesajları beyenmenin bize 1faydası varmı?
yok canım ye ben görünürüm hep sende niye çıkmıyorki ???Yok ablam yaa...ben sizi hiç online olarak aşağıda görmüyorum.4kişi çevrmiçi ama küto ve ben gözüküyorum...teve ve sen gizemlisiniz.hep öyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?