Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tamam ablam yavaş gitsin ama nooolur cumalaeı eksilerle gelll...bu haftaki gibi

kız damla rahat rahat yesem nasıl kilo verecem daaaa keke börek yiyen ben degilim yahu karıştırdın ablaları
Ayyyybenim hiç abla dediyim kimse olmadı.bizom azerice de abla kelimesi yok.ilk size abla dedim iyiki de dedimmm...Sizi seviyorummm ama teve ablamın katibesini daha çok sevdim...baksana bazen yarım yamalak yazıp bizi güldürüyor...katibeee kız sana da mı abla desem...

aa çok ilginç sizde abla yok hemi ?

Yaaaa ablalar siz neden görünmezsiniz?gizemli kadınlaaar siziii
damlam pc açmışken monti linkine de bakıyorum başka bir kaç yerde var oralarada bakıyorum ondan görünmüyor ... malum telden istedigim gibi bakamıyorum ....
ama katibe hanımı bilemem

damlam pc açmışken monti linkine de bakıyorum başka bir kaç yerde var oralarada bakıyorum ondan görünmüyor ... malum telden istedigim gibi bakamıyorum ....
ama katibe hanımı bilemem
Yok ablam yaa...ben sizi hiç online olarak aşağıda görmüyorum.4kişi çevrmiçi ama küto ve ben gözüküyorum...teve ve sen gizemlisiniz.hep öyle...

Oooo herkes gitmiş.zaten benimde çok uykum var.Aydasummm senin motivasyonun düşmüş haaa,yakında izne ayrılmak istersen şaşırmam.ama yok sana izin mizin.hadiii nerde benim eski aydamm..

neyse canlarım uyusam iyi olucak.iyi geceler hepinize.inşallah yarın kuzumun ateşi çıkmaz da benim için güzel 1gün olur. ..öptüm hepppinizi...katibeee kız seni de..

son sayfayi okuyabildim yarin bakicam gecmise
geberik durumdayim

damlam motivasyonum dusmedi kuzum tam gaz devam da mazeretlerim var
esim bugun ise gitti geri geldi hemen ates ishal onunla mesgulum
mevlut vardi bugun oraya gittik kizimla oglen
herkes tavuklu pilavini tulumba tatlisini yerken bir pirinc tanesi bilr surmedim agzima sekersiz cayimi ictim geldim

kizim cok hareketli arkadaslar pesinden kosmaktan yazamiyorum ki
eve geldik tv sehpasinin onune carpti duserken dudagi patladi kan revan
ay cidden zor bi gundu
oy ve her an ciyakliyo galiba bana bu gece uyku yok

menum

sabah

klasik karatay kahvaltisi

aksam

yesil mercimek yemegi
yogurt

feci alistim bu duzene ins mukafatini alirim

hadi katibryle ben de öptük seni.ve pıtırcığınıt

gunaydimlar

ay gece icime snmedi gecmisi okudum son sayfada uyumusum

bijo bilgiler icin tesekkur ederim
iradene hayran kaldim 18 gunde 5 kilo super

kutahya masallah kiz sporlarin harika

günaydınlar herkese dünkü menümü yazayım hemen

sabah
3 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates

öğlen
1 kepçe nohut yemeği
cacık

ara
1 adet şeftali

akşam
2 adet biber dolması ( içinde pirinç yoktu sadece kıyma soğan ve baharatlardan oluşuyordu )
yoğurt

dün spora gidemedim çok dişim ağrıyordu bugün telefi ederim artık

Yok ablam yaa...ben sizi hiç online olarak aşağıda görmüyorum.4kişi çevrmiçi ama küto ve ben gözüküyorum...teve ve sen gizemlisiniz.hep öyle...
yok canım ye ben görünürüm hep sende niye çıkmıyorki ???
birde siteye kk pro üyeleri var onlar isterse görünmezler . ama ben değilim ..
ben sık girip çıkıyorum yani bakıp yazıp çıkıyorum çogu zaman telden ondan göremiyorsundur
birde avatar resminin yaninda küçük bir yeşil yer var orası yeşilsede sitedesin anlamında ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…