Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aayyyy kötü olmuş aydam .. şimdi nasıl ?
küçükken benim büyük kızda öyle bir kaza geçirmişti çenesinin altı baya açılmıştı nerdeyse dikiş atacalardı ...
çocukarın bu dönemleri gerçekden zor gözlerin sürekli üstünde olacak ....

Son düzenleme:
nazlım geçmiş ola diş agrısı beterdir .....
şükür yıllardır çekmiyorum diş agrısı .. bi hocamız demişti. 2 rekat olarak kıldıgın namazlarda .(öylen . yatsı ve sabah )felak ve nası okursan rabbımın izniyle diş agrısı çekmezmişsin ... şükür o zamandan sonra diş agrısı çekmedim . hamdolsun ..
menünde süper afiyet olsun ....

çok sağol ablacığım dolgum düşmüş sanırım şimdi iyi çok şükür ağrı yok. akşam annem ağrı kesici verdi ondan sonra geçti.

Günaydın canlarımmm...burda yağmur var.Dilerim Allahdan yağmur içimizdeki huzursuzluğu yıkayıp taaa uzaklara okyanus ların dibine götürsün inşallah.çok şükür kuzum iyileşdi.kaynana yokkk,öyleden sonra annemlere gidicem,sonra doğum günümde aldığım hediye kartlarını harcamaya gidicemmm...ohhh inşallah hayal ettiyim gibi güzel 1gün olur...

Allah kızına da kocana da acil şifalar versin canım.menün iyiymiş güzelim.alırsın kuzum mükafatını.hadi bu hafta TAKIMIN GÖZDESİS,HAS HATUNU sen olursun belki..

Senin de menün çok güzel kuzum.bu menüleri gördükce var ya uçuyorum sevinçten...

Evet canım biliyorum onun pro üyelere ait olduğunu ama seni hiç online görmüyorum ben.ne aşağıda,ne de profil resminin üzerimdeki yeşilde.seni de teve ablamı da...

Bak ablam artık her üyede bu mümkün.sen herhalde sol aşağı tarafdakı butonu tıklamışsın...

sizin oralar çok pahalıymış damlam buranın net iki katı diyor eşim .. gelsene buraya alışverişe
dilediginden daha güzel bir gün olsun damlam

şok şok şok 71,8

günaydınlar her sabah tartılıyorum ve hergün - görmek beni mutlu ediyor. bir gün çakılıp kalcam bir rakamda o zaman asıl şoku yaşıcam ya neyse

oğluşla kahvaltı yapmaya gitmeden geçmişi okuyayım dedim öptüm sizi birazdan gelirim inşallah

Evet ablam aynen pahalı tam 2qatı.ayrıca da yeşillendin kız ablam..

Son düzenleme:
Amannn kızzz bu gidişle takımın gözdesi sen olucan haa...vallaha ben olmuyacağım kesin.hem annemlere gidiyorum hemdüyün evinde olucam.inşallah gelicek cuma hedefdeyim...

Ben azeriyim Elifim.Baküde yaşıyorum.
aa azeri misin ben de diyorum neden bazı kelimeleri garip yazıyor. çok güzel yazıyorsun o zaman türkçe'yi diğer azeri arkadaşara göre.. bravo..

çok özendim ya ama bende istiyorum 58

üniversiteye başladığımda 58 kg'ydum yani eşimle tanıştığımızda tam tamına 12 yıl önce
ben de ben de 59 istiyorum dukan amca yılbaşına olucaksın dedi ama nedense hiç olamayacakmışım gibi geliyor. en son 57 falandım 12 yıl önce senin gibi..

bijo bilgiler icin tesekkur ederim
iradene hayran kaldim 18 gunde 5 kilo super
teşekkür ederim aydasucum istersem yapıyorum da istemem lazım işte :) o da eylüle nasipmiş bakalım..

herkese günaydın,

ben de dünkü menümü yaziyim.. (protein günü)
sabah: 1 yumurtayla sucuklu omlet, zeytin, peynir
öğlen: tavuk ızgara, yoğurt
ara: helva tarçınlı
akşam: yoğurt (regl olunca canım yemek istemiyor mide boş kalmasın diye yedim)
yeşil çaydır mistik çaydır 2 lt sudur standart
40 dk yürüme

ama hava soğuyor. aşkımı artık servise vericem galiba. o zaman yürüyüşler nasıl olur bilmem. belki evde leslie yaparım..
bu arada pantolonlar bollaşmaya hatta biri düşmeye başladı yaşasın ((

böyle dışardan takılmak güzelmiş ya... aeben ve küto sizi şimdi anladım

sen bu azimle olursun bijom merak etme

niyekü bijom sorumluluk ,geldin gittin diyen yok diyemi
ama dikkatini çekerim bende bedişte takımdayızsıkı yönetim daha iyi tabi benim için .sen her halükarda sıkı yönetimdesin zati

bugun ev bana kaldı .herkesi yolladım artık gidin başımdan yahu diye temizlik günüüüüü
öpüldünüz hatunlar
oh ne güzel rahat rahat ysparsın işini.
Beyciğim.aşkım.ömrü hayatımın güya izin günü ama ssbahın köründe çıktı banka
oğlanın okul işi artık öğleden sonra kavışuruz.Öpüldünüz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…