ha evet kuzum.aslında bilmiyorum neden ama türkçe kendimi daha rahat ifade ediyorum.dizilerin etkisinden herhalde.mesela duygulandım bir şey düşünücem ya yazıcam onu türkçe daha iyi yapıyorumaa azeri misinben de diyorum neden bazı kelimeleri garip yazıyor. çok güzel yazıyorsun o zaman türkçe'yi diğer azeri arkadaşara göre.. bravo..
ben de ben de 59 istiyorumdukan amca yılbaşına olucaksın dedi ama nedense hiç olamayacakmışım gibi geliyor. en son 57 falandım 12 yıl önce senin gibi..
teşekkür ederim aydasucum istersem yapıyorum da istemem lazım işte :) o da eylüle nasipmiş bakalım..
Ben de nedense öyle adapte olamam.sorumluluk iyidir ya.ayrıca bu gün keyfin yerinde sanırım.enerjin çok güzel kuzum..herkese günaydın,
ben de dünkü menümü yaziyim.. (protein günü)
sabah: 1 yumurtayla sucuklu omlet, zeytin, peynir
öğlen: tavuk ızgara, yoğurt
ara: helva tarçınlı
akşam: yoğurt (regl olunca canım yemek istemiyor mide boş kalmasın diye yedim)
yeşil çaydır mistik çaydır 2 lt sudur standart
40 dk yürüme
ama hava soğuyor. aşkımı artık servise vericem galiba. o zaman yürüyüşler nasıl olur bilmem. belki evde leslie yaparım..
bu arada pantolonlar bollaşmaya hatta biri düşmeye başladı yaşasın (-)
böyle dışardan takılmak güzelmiş ya... aeben ve küto sizi şimdi anladım
Allah kavuştursun ablam...oh ne güzel rahat rahat ysparsın işini.
Beyciğim.aşkım.ömrü hayatımın güya izin günü ama ssbahın köründe çıktı banka
oğlanın okul işi artık öğleden sonra kavışuruz.Öpüldünüz .
sağol balım .Allah kavuştursun ablam...
Tevecim bizim yaslarsa vede evligigi ceyrek asira yaklasmis evlilerden boyle guzel sozler duymek ne guzel dimi :)sağol balım .
ben de dikkatini çekerim çook uzun süre dışardan takip ettiniz böyle iyi diye :)niyekü bijom sorumluluk ,geldin gittin diyen yok diyemi
ama dikkatini çekerim bende bedişte takımdayızsıkı yönetim daha iyi tabi benim için .sen her halükarda sıkı yönetimdesin zati
damlacım gelip gelip size kızıyorum diye sen beni asık suratlı aksi biri sandın galiba da tam tersiyim aslında :)))) bugün enerjim eksilerde bile denebilir regl sancısından ama yine de teşekkür ederim :*Ben de nedense öyle adapte olamam.sorumluluk iyidir ya.ayrıca bu gün keyfin yerinde sanırım.enerjin çok güzel kuzum..
Aaa o ne demek bedis hedefine gel ama sakin biryere gitme yahu ..Kizlar 71 e azıcık kalmış kütonuz yuvadan uçacak az kaldi:)
Gitmem canım merak etme listeden çıkarım sadece daha fazlasına izin yokAaa o ne demek bedis hedefine gel ama sakin biryere gitme yahu ..
Eh bunada sukur . 5 yil once 75 sin altina izin yoktu . Bir iki kiloda caktirmadan verirsin maksak 6 li rakamlari gor bedisim birde diyeti birakinca zaten 1-2 kilo oynar .Gitmem canım merak etme listeden çıkarım sadece daha fazlasına izin yok. 70 yetermiş
İsleri halledenlere helal olsun nasil usrniyoum anlatsmsm misafirimde grliyor kutahyadan kardesim ( esimin) burada bayramlar çok zorgrcyor yalniz olunca arkadaslarda izne gider grnrlde esim brnim elimi brn onun rlini oprriz o bana cikolata tutar ben ona telrfonla ararız herkezi boyle olurdu iyi olacak kardesle gezeriz tavla oynariz film seyrederiz ben yaparım onlar yer ....
Nazlım dişin agriyomus gecmiş olsun canim ya bedede ara ara var yırsıyorum burada dr a gitmeye gecistirilecek boyutta simsilik Allah şifa versin
Nasil yazmisim ya teveee katibeni ödünç verirmisin bana :)
Temizlik yapmam lazim tutmayin benü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?