Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Seummu ayran ic leblebi ye karbonhidrati azalt acikmassin

Mantarin saplarrini sulu yemekte kullanirim ben
Karbonhidrattan mı acıkıyorum ben ya doğru valla cumadan beri ekmek kek spagetti bayrama kendimi sıkıp 75le girerim diyordum birde 77 buçuk oldum ya şaka gibi

Bugünkü menüm

Sabah

yarım haşlanmış yumurta.

3 dilim tam buğday ekmeği. Yarım kibrit kutusu peynir.

Bir incir.

Ara bir incir daha.

Öğlen

1 dilim tam buğday ekmeği Kıymalı bamya.

Aralarda gidip gelirken bir kibrit kutusu beyaz peynir yarım kibrit kutusu kaşar.

Akşam

1 kase sebze çorbası.
1 kase mantar patates

Su 2 litre yarım saat yürüyüş

selamlar canlar
masallah herkes bayram telasinda
temizlikler yapiliyor kolay gelsin hepinize

kutahya ne guzel bu bayram yalniz gecmeyecek senin icin
cok sevindim
hedefede. ulastin sayilir ama sakin birakma bizi

aeben ablamda temizlik yapmis bugun

nazcim cok gecmis olsun dis agrisi cekmedim hic ama zor oldugunu duydum

damla naptin alisveris yaptin mi
kizin nasil oldu

ben bugun komsuya ciktim oturmaya cagirdi
dn de mevlut vardi yemediydim biliyonuz kadincegiz sigara boregi patates salatasi serbetli bi tatli yapmis
derdimi anlattim beni anlamadilar biliyorum ama izah ettim karataydan dolayi yiyemedigimi kirilsi sanirim ama bozamazdim
dedm bak ideal kiloma geleyim evde parti yapcam cagircan sizi o gun catlayana kadar yicez ama lutfrn suan anlayin beni diye
bol bol sekersiz cay ictim
5 ay katlansinlar bu halime ya nolcak

menum

sabah

klasik karatay kahvaltisi

aksam

1 tabak eristeli yesil mercimek yemegi
kurutulmus biber patlican yogurtlamasi
4 cigkofte

İyi akşamlar canlarım,kuzularım...ben uorgunluktan ölüyorummm...güzelce alış veriş yaptım.oooh yarasın çok güzel şeyler aldım.kızıma alış veriş ettik.havalar soğudu ya üşür k6zum.eskiler de küçüktü.bir h
jean pantalon,1de de jean bir tulum aldım kendime.çok güzel duruyor...2tane de çok ta kalın olmayan kazak aldım,idealdan makyaj malzemeleri aldım 4çeşit,anlayacağınız 370tl harcadim ve de 80tl de kızıma...çok mutluyum.şimdi de annemlerdeyim.siz de bir güzel kaynatmışsınız.camlar silinmiş,perdeler yarım yamalak takılmış...neyse kızlar. Uyusam iyi olacak.öptüm çokk...

Son düzenleme:
iyi geceler ..
daha yeni eve geldik desem .... tabiki biz kazandık maçı . gerisini ıstanbula yolladık diger maclar orda ...

sevgili rakibem maşallah ne güzel menü olmuştebrik eder devamını dilerim ....

aydasu canım maşallah sanada sen bozma karatayını .inan bozsaydın gerisi gelirdi ..

seum afiyet olsun canım sık sık atıştırmak iyi degildir . ara yapacaksanda bir aran olsun

güle güle giy damla ......

Geç oldu ama menüm

sabah .
omlet . peynir ,salatalık .3 ceviz.

öyleyin .
etli yeşil fasulye
çoban salata
ayran ..

17.evden çıkmadan .
k.k tahin helvası ..
5 fındık ..

bugun su 2 lt belkide daha fazla oldu ..
akşamda baya yürürdüm ...

Aebenin guzel menu bu ara tahin hrlvasi durumu nedir
Benim menum bugun bakliyat gunu oldu mercimek bitti sonunda karatyda yumurta yiyemeyenler kahvaltida bakliyat balik et yiyebilirmis yani bakliyat yiyebikirim ona gore kahvaltim
Mercimekti kuruyemis unuttum ama

Aksam fasulye pilaki havuc patatesleri ayikladim yemedim
Salata ayran

Oyy cok yoruldum isler azaldi
Sarma icli kofte yaptim bayramlik attim dolaba daha nolsun bugunluk yeter yarin okula gidicem tanisicaz arkadaslarla hocalarla ders programini falan alicakmisiz pek ümidim yok ama iyi arkadasliklar yasarim inş. Yada en azindan okulu birakmak zorunda kalacak kadar sıkıntı çıkmasın

Seummu canim kilo vermek isteyen biri incir yiyemez yememeli bugunki acligigin sebebi kesinlik o incirler glisemik indeksi cok ucuk ve 3 dilim ekmek yarin dene bak farki gor kayisi yiyebilirsin incir olmaz

Teve kahved sodada icebilirsin ama kahve sekersiz sodda sade olmali

Aydasu tebrik ederim bende oyle yapiyorum hatta illa bisey yiyeceksem ben bi bakayim benlik ne var diyip genelde yogurt yerim sanirim 5 ay sonra degil birakmak omur boyu boyle gideriz gibi gidelimde zaten birakmam ben buralari merak etme

Damla gule gule kullan yeni cicilerini canim benim

Son düzenleme:
geçenlerde birinizin menüsünde görmüştüm . aydasuydu gliba . sonra karatayın tahin helvasına izin verdigini hatırladım .. marketden almış bulundum , çok canım çekiyordu uzun zamandır ..

genelde öyleyemeginden 3..4.. sat sonra açlık degilde tatli birşeyler yiyesim geliyor acda degilim ama bir lokmada olsa tatlı birşey yiyesim var .. onu alınca agzıma herşey bitiyor .. şu an 7 saat olmuş bişi yemeyeli .. sabah tekrar 65li rakam görmek istiyorum .. görürüm inşallah ..

çok uykum var iyi geçeler hepinize .

İyi geceler aebenim aratay izin veriyor söyle baik yersen bir kibrit kutusu kadar tahin olasi balik zehirlenmesi veya agir metal icerme olasiligina karsi panzehir gorevi gordugu icinmis sekerli oldugu icin sivi tahini meyveye dokup yemek daha iyiymis ben balik yemedigim ocin bana helva yok

Günaydın canlarım,güzellerim.ben bu gün ve yarın çok gelemiycem kızlar.beni idare edersiniz artık.sık sık gelmeye çalışıcam.ama ne kadar olur bilemem.cumaya az kaldı kızlaaar...

günaydın herkese,
benim bugün hayatımın ilk veli toplantısı var :)) inşallah ömür boyu eyvahh öğretmen ne diyecek stresiyle değil de seve seve giderim toplantılara..

dünkü menümü yazayım
sabah: krep, zeytin, peynir,domates,salatalık
öğlen: köfte dürüm, zero
akşam: menemen,ayran
yürüme yapmadım arabayla gittim geldim okula 2 litreden fazla da su içtim

kız
bediş sen karataya devam edersen kilolar da iner ee koca kızar napcan :) en iyisi istediğin kiloya gelince kaçamaklı karatay yap.
aeben ablam ben de helvayı çok severim sanırım güce geçince kendime ödül yapıcam helva ödülü hem de fıstıklısından.
damlacım güle güle giyinin aldıklarınızı..
seummu 3 dilim sabah 1 dilim öğlen ekmek ve akşam patates olmaz.. tavsiyem sabah 2, öğlen 1 dilim ekmek ye ve patates vs illa yicem diyorsan öğlenleri ye..

benim de birkaç kotum ve gömleğim artık olmaya başladı. yeni kıyafetler almış gibiyim :) tam zayıflayana kadar bir şey almicam kendime söz!

Gunaydinlar efenim

Bijom benimde hayatımda ilk liseye gitme günüm
Karataya devam desigin gibi kacamakli meyve yemek bile cok yavaslatiyormus en azindan laf anlatmak istemedigim kisilerin yanina yerim gider hele o gun bi gelsin.. kıyafet alma bencede nasilsa onlarda bol glecek benim evdeki en olmayanlar bile bol artık ....

Aebenim asagidasin gunaydinnn

Damla dugunde iyi eglenceler

Gunaydin ...

Hala uykum var yahu . Kalkkip is tutmam lazim .. Bolkon camlari kaldi onuda haledersem tamamdir .. Pazar isi var birde bugun .. Oylende sohbete gitme ihtimalim var ...

Bijom oglusdan hayat boyu koltuklarin kabarir insallah . Allah razi olsun benim bebelerin 3 dende basim one hic egilmedisimdiden sonrada egilmez insallah ..

Bedis bende diyom helvaya hoca niye evet dedi diye demekki tahinin oyle bir ozelligi var . Onuda cok severim ama almayim eve :)

Damlam sen olmadan takim
olurmu kiz . Dugun arasindada gel emi ...

Anaaa guneydin bedis . Ha bugun okul vardi dimi hehe yasasin okul ..

BiSmillah diyip kalkiyim ben yoksa isguc bitmez . Daha yaprak saricam artik aksam sararim bugun yada yarin . Tatliyi gozum kesmiyor yahu hazir alsin bari esim . Belkide memlekete gideriz bizim is hic belli olmaz ...

Bedis , aydasu , nazlim , bijom diyetlerini oturttu artik .. Elifimde saglikli besleniyor sut veren bir anne olrak .Teveyle bizde kafamiza gore takiliyoruz . Damlada zaten kilo korumada gibi bisi .seum canim bi sen kaldin duzen oturtmafin kendine , kendine duzenli bir yok ciz .sunu bunu yap demiyorum ama ne yapacagini bil . Menulerini toparlaman lazim bak ilk hafta sisligide gitti artik yagdan verecek menuler yap kendine !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…