Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kütahya sen kaç yaşındasın kaç tane çocuğun var

gördüm bende resimleri canım ama 2.doğurdu diye biliyordum ama 3.yü görünce şaşırdım bende :) ne mutlu ona benim yaş geçti 1.de kalıcaz gibi gözüküyor bu gidişle
Tek çocuk zor geliyor bana hep ben de tekim hiç yardımcım yok annemden başka o da anne sonuçta herşeyi de ona anlatamıyorsun her an eli yetişmiyor. Bence ısrarla söylüyorum bir iki üç daha düşün

eşek bu adamlar eşek benimki de az üzmedi beni biliyosun bedişim. şükür Allah'ıma sonunda ikna oldu.inşallah rabbim senin eşinin kalbine de versin bu isteği. sonra benim eşim gibi der 'ben istemiyorum demedim ki' şimdi özellikle büyük oğlum babasının aşkı AŞTI diye bağırıyor babasına aşkım dicek sözde

amin canım sağolasın . eşinde ikna olur birgün elbet elifin eşini hatırlamıyormusun kesinlikle istemiyordu ama 1. olduktan sonra hemen 2.olsun istedi . senin yaşında bişey yok canım ben 31 yaşınada anne oldum. ALLAH isteyen dileyen herkese nasip etsin herşeye rağmen çok güzel bir duygu. belki eşin şark görevinin bitmesini bekliyordur canım . doğuda olduğunuz için korkuları verdır seninle paylaşamıyordur .

topla topla bizde de var :) kaç aylıktı oğlun? yakın galiba benimkiyle

bende 28 ve 30da bazen diyorum keşke daha erken anne olsaydım ama bazen de erken mi oldu diyorum biraz daha gezip dolaşsaydık keyfini sürseydik

Bu arada geleli karbonhidratin faydalarina sabahki yulaf ve biskuvi beni cok fena aciktirdi elime ne zamandir dolapta duran makarnexi aldim aldim geri biraktim ki bayilirim kendisine 2 yumurta omlet yaptim yedim böggg ustune agzimintadi gelsin diye 3 kuru kayisi iclerine ceviz

bende sabah 2 yumurta yedim içine kuru nane koyunca yumurta tadı gelmiyor bir de öyle dene canım

2gundur bende karatay kahvatsi yapiyordum 3. Gun dayanamadim yaf . Esim bile tavayi alinca yine yumurtami var dedi hahay ...
Montide en azindan sabah ekmege doyuyorsun yahu .

Badis gecen senin begendigin sayfada tam bugday ekmegin muzdan gl endeksinin daha yuksek oldugu yaziyordu .. Bu gl tablosu neye gore . Benim bildigim muzun gl endeksi tambugday ekmeginden yuksektir .

evet karatay'ın beni zorlucak olan kısmı o olur yumurta yiyemem ben hergün

yerli muz yiyin ekmek yemeyin diyor canan karatay eğer yumurta yiyemiyorsak

işte o yüzden benim diyet elif style oluyor ne monti ne karatay

hoşgeldinnn

uyku bastırdı ama ege uyurken bile sallanmak istiyor bir yandan onu sallayıp bir yandan pc'de takılıyorum işte
Zamaninda bende buyuk kizimi sallarken fiskos masasi bitirmistim o zaman net falan
yoktu ya .
Elifim oyke alistirmasan keske

Zamaninda bende buyuk kizimi sallarken fiskos masasi bitirmistim o zaman net falan
yoktu ya .
Elifim oyke alistirmasan keske

ah keşke ablam doruk'u da alıştırmıcam demiştim aynen böyle büyüdü. şükür artık hiç sallamadan sütünü alıp kendi yatağında uyuyor son bikaç aydır.

ege'yi hiç sallamıcam koycam uyusun dedim hamileyken hep ama alıştı sallanmaya malesef

Hayirlisi bakalim , kolay birakiyorlarsa idare edeceksin artik ..

Benim yine tatli isteme saatlerim geldi.
Meyve bari yiyeyim .

Yulaf beni cok tok tutuyor bedis , yaninda yumurtada olursa dahada tok tutyor. Piskevitlermi aciktirdi seni aceba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…