Kütahya sen kaç yaşındasın kaç tane çocuğun varAllah efecige hayirli ömur versin bide tatlı kız kardeş inş. Amin ....
Ya ben ne edim yaş geciyo evet 0 da kalıcam ben adama okuutuuk asker ettik is sahibi oldu ev sahibi oldu bahanesini kalmadi hala ııh eskiden sonra derdi simdi hiçbirzaman herkesin sınavı farklı neyseki Allah dagina göre kar veriyor duysugal olarak benimde çok istegim yok ssadece mantıkn olmalı ve haksızlık gıcık ediyor yoksa bendeki rahat kimde var manevi olarak yürek sızın yok rahat korkuların yok diyorum arkadaslara ya simdiden sonra olsa tadida cikmayacak yaslindik akil basa yurudu öyle agucuk gugucuk bebişım olsun durumu yok herseyin farkindasin zorr iş
Tek çocuk zor geliyor bana hep ben de tekim hiç yardımcım yok annemden başka o da anne sonuçta herşeyi de ona anlatamıyorsun her an eli yetişmiyor. Bence ısrarla söylüyorum bir iki üç daha düşüngördüm bende resimleri canım ama 2.doğurdu diye biliyordum ama 3.yü görünce şaşırdım bende :) ne mutlu ona benim yaş geçti 1.de kalıcaz gibi gözüküyor bu gidişle
Allah efecige hayirli ömur versin bide tatlı kız kardeş inş. Amin ....
Ya ben ne edim yaş geciyo evet 0 da kalıcam ben adama okuutuuk asker ettik is sahibi oldu ev sahibi oldu bahanesini kalmadi hala ııh eskiden sonra derdi simdi hiçbirzaman herkesin sınavı farklı neyseki Allah dagina göre kar veriyor duysugal olarak benimde çok istegim yok ssadece mantıkn olmalı ve haksızlık gıcık ediyor yoksa bendeki rahat kimde var manevi olarak yürek sızın yok rahat korkuların yok diyorum arkadaslara ya simdiden sonra olsa tadida cikmayacak yaslindik akil basa yurudu öyle agucuk gugucuk bebişım olsun durumu yok herseyin farkindasin zorr iş
Allah efecige hayirli ömur versin bide tatlı kız kardeş inş. Amin ....
Bizim evde öyle valla o benden hızlı dağıtıyor benim toplama hızım<oğlumun dağıtma hızı
Babasıda dağınıklığı sevmez akşama kadar topluyorum tam babası geleceği zaman mutfaktan bir geliyorum ne çekmece kalmış ne dolap oyuncakların hepsi ayrı ayrı yerlerde canı sağolsun hiç kızmıyorum topla diyorum sadece şimdi öğrenmiş dağıttığını ben görünce hemen annem topla topla diyor eşyaları gösteriyorYerim
amin canım sağolasın . eşinde ikna olur birgün elbet elifin eşini hatırlamıyormusun kesinlikle istemiyordu ama 1. olduktan sonra hemen 2.olsun istedi . senin yaşında bişey yok canım ben 31 yaşınada anne oldum. ALLAH isteyen dileyen herkese nasip etsin herşeye rağmen çok güzel bir duygu. belki eşin şark görevinin bitmesini bekliyordur canım . doğuda olduğunuz için korkuları verdır seninle paylaşamıyordur .
Bu arada geleli karbonhidratin faydalarina sabahki yulaf ve biskuvi beni cok fena aciktirdi elime ne zamandir dolapta duran makarnexi aldim aldim geri biraktim ki bayilirim kendisine 2 yumurta omlet yaptim yedim böggg ustune agzimintadi gelsin diye 3 kuru kayisi iclerine ceviz
Ben geldim elifim ....
2gundur bende karatay kahvatsi yapiyordum 3. Gun dayanamadim yaf . Esim bile tavayi alinca yine yumurtami var dedi hahay ...
Montide en azindan sabah ekmege doyuyorsun yahu .
Badis gecen senin begendigin sayfada tam bugday ekmegin muzdan gl endeksinin daha yuksek oldugu yaziyordu .. Bu gl tablosu neye gore . Benim bildigim muzun gl endeksi tambugday ekmeginden yuksektir .
Zamaninda bende buyuk kizimi sallarken fiskos masasi bitirmistim o zaman net falan
hoşgeldinnn
uyku bastırdı ama ege uyurken bile sallanmak istiyor bir yandan onu sallayıp bir yandan pc'de takılıyorum işte
Zamaninda bende buyuk kizimi sallarken fiskos masasi bitirmistim o zaman net falan
yoktu ya .
Elifim oyke alistirmasan keske
Telden albumleri bulamadim elifim , pc acinca bakayim canim .kuzuların resimlerini ekledim abla bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?