Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aebenim kolay gelsin bende gidip gleyim sil supur isleriyle balkon kaldi sarmam boregim icli koftem tamam tatliyla kurabiye yapicam taliya karar veremedim baklavami dilber dudagimi yapsam midyetatlisi mi yapsam gelince bakayim artik

günaydınlar herkese

dünkü menüm

sabah
3 dilim ekmek
domates
beyaz peynir

öğlen
kıymalı yumurta
yoğurt

ara
1 adet şeftali

akşam
1 adet tavuk baget
2 adet kabak dolması ( pirinçsiz )
yoğurt

malesef spor yine yok

günaydın hamarat hatunlar maşallah işler bitmiş

bende kalkar kalkmaz çocukların altını değiştir, giydir,karınlarını doyur şeklindeki klasik işlerimin ardından salonumu süpürdüm sildim. kardeşim geldi kahvaltıya, yeni gitti. ege'yi uyutuyorum şimdi. sonra da kalan işlerimi tamamlarım inşallah

bedişim okula mı başlıyosun? hayırlı olsun canım

damlacım güle güle giyin ciciclerinizi kızçenle

aeben ablam canan karatay sadece balıkla yiyin helvayı diyor

dünkü menümü de yazayım akşam yemeğimi geç yedim çünkü eşimi bekledik balık için

10:00 2,5 dl tam buğday ekmeği, domates, salatalık, kekikli zeytinyağlı salça, zeytin ,yeşil çay, meyve (dorişle meyve tabağı yaptık kendimize )

14:00 yarım kase zeytinyağlı barbunya, patlıcan turşusu, kandil simidi

18:00 1 avuç fındık

20:30 1 palamut ızgara, marul salatası

Kizlaar az once soganli kiymali 2 yumurtali omlet yaptim ve ayi gibi yedim. Cok pismaniiim.

Takımın halini çok güzel anlatmışsın ablam.birtanesin...sen nedersen de gizliden benim yardımcınsln sen.hatta ben sözde kaptanım.kaptan sensin sen : ))))
Aebenim kolay gelsin bende gidip gleyim sil supur isleriyle balkon kaldi sarmam boregim icli koftem tamam tatliyla kurabiye yapicam taliya karar veremedim baklavami dilber dudagimi yapsam midyetatlisi mi yapsam gelince bakayim artik
Kütom,bitanem okulun hayırlı olsun...
Spor yok ama menün super...
Simiti görmezsem eyer menün iyi Elifim..
Kizlaar az once soganli kiymali 2 yumurtali omlet yaptim ve ayi gibi yedim. Cok pismaniiim.
eyer aeben ablamın dediyi gibi cıs deyilse iyi,ama eyer cısssa çok kötü.biliyorsin dukanda cıss kesinlikle olmaz...

Fargant est. Yagsiz yaptiysan hic sıkıntı degil

Kizlar bayrammdan sonra cuma ve pazar gunleri okuldayım evler serinledi araba arabada pistim yandim cok sicaktı sabak sabah uyanmisim kahvalti edemedim tabi hic yiyemem erkenden azcik yulaf sut 3 light puskevit yedim bugun karatay kahvaltisi gumledi yani yine aman canım saolsun degil mi? :)

Kiz bedis yazmadimda ama benim kahvaltinin kopyasini cekmissin ....

Aaaa damlam ne demek estagfilullah .
Benim kisilik yapimdanmidir nedir damlam girdigim her toplumda istemedende olsa lider vasfina giriyorum burcum akrep ama yukselenim ne bilmiyorum sanirim aslandi ..anac bir yapim var vede
kraldan cok kralciyimdir. Kizlar senelerdir tanir beni de daha siz yenisiniz ..
. Senin bir sikintin var diyelim sen unutursun ama ben onu cozmeye
calisirim .
Gonlunuzde olayimda gerisi bos benim icin ...

Bedis okul gunlerin bizim isimize gelir hehe . Cuma erken kalkarsin hihi , pazarda sana kotu olmus escazinla gecirirdin

Bedis okul gunlerin bizim isimize gelir hehe . Cuma erken kalkarsin hihi , pazarda sana kotu olmus escazinla gecirirdin
Cuma 3 ten 6 kadar ama naberr pazar tam gun cumarteside evde ek gorev cikmazsa tabi ayy o memnun olur rahatca uyur zorla arabayi dönüste bana kullandirdi niyeti kötu bunun kendin git gel demeye getiriyo ya diyarbakirda bayan söför korkunc hem araba külüstür vites gecmiyi direksiyona kol kuvvet lazim kamyon şöfürümüyüm ben gücüm yetmiyor diyorum eskiden trafikte geziyomusumda sartlar degisti taksiyede binilmezki neyse ayarlarız bisiyler artık

Erken sevinmisim tuh ....
Senin icin iyiyse hayirli olsun . Nasil ortam hosuna gittimi ?

temizlik işi bitti şükür ama dorişim sağolsun oyuncaklarını her yere dağıttığı için sanki ev hiç temizlenmemiş gibi

Erken sevinmisim tuh ....
Senin icin iyiyse hayirli olsun . Nasil ortam hosuna gittimi ?
Sence :)
Ögretmenlerle müşerref olamadık ögrenci bikac kisi vardı lise mezunu sadece yuzyuze alacaklar calisiyomus cuma uymadi herkes ne yapacagini bilmez bi hlde birlikte gorecez ne olacak batıya dönünce bana hasta emanet etmezlerse hiç kırılmam bu gidişle :)

temizlik işi bitti şükür ama dorişim sağolsun oyuncaklarını her yere dağıttığı için sanki ev hiç temizlenmemiş gibi
Oynasin kız yavruş nolacak amannn
Ha size yazicam unutiyorum bizim simitli asimiz oglanlari 3 lemiş facede gördüm bilmiyodum hamile fotolarindenk geldi 2 numara kucükya o zamandandir saniyordum. Güle güle buyutsun inş

Ha size yazicam unutiyorum bizim simitli asimiz oglanlari 3 lemiş facede gördüm bilmiyodum hamile fotolarindenk geldi 2 numara kucükya o zamandandir saniyordum. Güle güle buyutsun inş

gördüm bende resimleri canım ama 2.doğurdu diye biliyordum ama 3.yü görünce şaşırdım bende :) ne mutlu ona benim yaş geçti 1.de kalıcaz gibi gözüküyor bu gidişle

Tünaydın kızlar aeben abla uyarın için sağol evet bende farkındayım ama geçen hafta iyiydi menülerim kabul et cuma kilo vermenin sevinciyle bi kaçırdım ipin ucunu birde benim bu hafta özel günlerim onun için mazur görün canım sürekli bişeyler istiyor bekarlığımdan beri böyle bir hafta hamile gibi geçiyor :) hatta eskiden çok kötü bir ruh halim olurdu sanki birini pataklamasam rahatlamıycam bir hafta bu ruh halini bastırmakla geçiyordu işkence gibi geçen yıl tavan yaptı ilk defa bu ay kendimi çok iyi hissediyorum sinir stres öfke yok ama yemeye dayanamıyorum olsun zararın neresinden dönülse kardır bu sabah daha güçlü başladım iki dilim ekmek bir kk peynir domates salatalıkla öğlen yeni komşumuza hoşgeldine gidiyoruz orda yerim bişeyler akşam yemeği ya yemem ya da sadece salata yerim.

Ben yememeye dayanamıyorum oğlum da yemeye. Kürdan gibi Allahım ben nasıl yapcam. Bugün sevindim biraz pilav yedi diye arkasından elma istedi kabuğu boğazına takılmış öksürdü öksürdü ne yediyse attı. Bu ara çok öksürüyor soğuk algınlığından herhalde akşamları özellikle
Off çok üzülüyorum sanki sürekli aç geziyor aç uyuyor

Bizim evde öyle valla o benden hızlı dağıtıyor benim toplama hızım<oğlumun dağıtma hızı
Babasıda dağınıklığı sevmez akşama kadar topluyorum tam babası geleceği zaman mutfaktan bir geliyorum ne çekmece kalmış ne dolap oyuncakların hepsi ayrı ayrı yerlerde canı sağolsun hiç kızmıyorum topla diyorum sadece şimdi öğrenmiş dağıttığını ben görünce hemen annem topla topla diyor eşyaları gösteriyor Yerim

gördüm bende resimleri canım ama 2.doğurdu diye biliyordum ama 3.yü görünce şaşırdım bende :) ne mutlu ona benim yaş geçti 1.de kalıcaz gibi gözüküyor bu gidişle

Allah efecige hayirli ömur versin bide tatlı kız kardeş inş. Amin ....
Ya ben ne edim yaş geciyo evet 0 da kalıcam ben adama okuutuuk asker ettik is sahibi oldu ev sahibi oldu bahanesini kalmadi hala ııh eskiden sonra derdi simdi hiçbirzaman herkesin sınavı farklı neyseki Allah dagina göre kar veriyor duysugal olarak benimde çok istegim yok ssadece mantıkn olmalı ve haksızlık gıcık ediyor yoksa bendeki rahat kimde var manevi olarak yürek sızın yok rahat korkuların yok diyorum arkadaslara ya simdiden sonra olsa tadida cikmayacak yaslindik akil basa yurudu öyle agucuk gugucuk bebişım olsun durumu yok herseyin farkindasin zorr iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…