Nazlım senin gosterdigin cabanin yarisini bile gostermedim ben sen hakediyorsun hedefte olmayı ama bunyen inatcı canım
Mekanizmali perdenin yikamasi zor diyolar benim perdeler teee dugunden emekli olmadan deegistirsek bari
Ayni benim durum salonun perdeler makinada kocaaa camlar beni bekler ..Evet cok istiyosan 69 u birak olayimiz var karatayi birakmicam sporuda sadece 0kacamakli devam etmicem belki verirm bile
Perdeleri attim makinaya o camlar silinecek mecbur kendimle kavga ediyorum
Boyum 172 75kilo yeter der bana esim istemez kızar iriyim hala kemik yapisindan dolayi ama kaburgalar falan cikti o derece herkez klasik derlerya yuzun çökmüs. Falan diyorlar yani artık 44 beddene sigayim istedigimi giysem keske derdim 97 iken simdi simdi alt bolge ust dgilde omuzlarin kollahin massallahi var 42 bile bol geliyorKütocum neden 70in altına inemiyorsun ideal kilon mu yoksa 70benim ideal kilom 61 ama ben bu boyla 61 kilo olsam kuru kakalak olurum yüzüme bakılmaz valla
Kizlar takima heppera ablami davet ettim .Diyete basliycak yakinda . Gelirse cok mutlu olurum .
Ben neden tanimiyorum eskilerdenmi oda hoş gelir sefa gelirgülnihal ablam gelirse bende çok sevinirim :)
Eskilerden ama 6. Takimdan degil bizim 6. Takimzamanimiz kadar eski degil . Belkide eskidir tam hatirlayamadim simdi ..
Sahiden ben hangi takimdan tanoyorum abla seni gelirsen yaz yahu .. Eski 8. Yada 1. Yada 2 miydi vayyy anacim vay balik hapim nerde benim .....
Balik hapi demisken kulaanan varsa ocean tavsiye etti zilimin esi . Kendisi doktordur . En iyi yuksek icerik ve kalite olrak bu
markayi tavsiye etti ..
3 camim kaldi bedis .. Kiz eringec yoksa kabadanmi siliyon bakim iyi silllll ..
Bak akilli kizin hali baska iste :)aeben ablacığım gülnihal abla 1.takımdan bir ara bizimle monti linkinede yazdı ordan hatırlayabilirsin :)
Bak akilli kizin hali baska iste :)
canım ben eşimsiz nefes alamam.başka da kimsem yok birmitimize kenetlendik.Tevecim bizim yaslarsa vede evligigi ceyrek asira yaklasmis evlilerden boyle guzel sozler duymek ne guzel dimi :)
Esim bazan 3-5 gunlugune sehir disina gidince gelene kadar ne zor geciyor zaman ...Rabbim eksikliklerini gostermesin .
Rabbim mutlulugunuzu bozmasin .amin ..
Canım yıllar geçiyo acı.tatlı ama kim ne derse desin aşk bitmiyo...Amin canım Rabbbim cümlemizin yuvasına huzur versin.Tevecim bizim yaslarsa vede evligigi ceyrek asira yaklasmis evlilerden boyle guzel sozler duymek ne guzel dimi :)
Esim bazan 3-5 gunlugune sehir disina gidince gelene kadar ne zor geciyor zaman ...Rabbim eksikliklerini gostermesin .
Rabbim mutlulugunuzu bozmasin .amin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?