- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Ediyorlar saggolsun . Buyuk kizim 19 da elifim
Kucuk cadimda 16 olacak ..
Birazini o utuledi zatende kalanda hala dag gibi .
Benim de 70 hedefim yılbaşınayılbaşına hedef dedin de abla hadi hepimiz belirleyelim hedef bakalım kimler varıcak hedefine
Ne güzel ya maşallah siz hep diyet gruplarında mı tanışmıştınız
Monti linkini 2008 de acmisim elifim . Takim ondan biraz daha eskiydi ..
5 sene falan olmuştur diye tahmin ediyorum
Ben sendende eskiyim 7 yil oldu rahat asker yoluda gözledik yaa kızlar benim esim askerdeyken ben tek basima kaldim aha bu hatunlarla birde rahmeti pamugum vardı kedim beraber bekledikdi hey gidi günlerrMonti linkini 2008 de acmisim elifim . Takim ondan biraz daha eskiydi ..
Seum evet canim bedis, nazli ,elif ben 6 sene onceden tanisigiz . Sanal manal aile gibi oluyor insan . Mesela nazlinin
bekarligini enistenin istemetw gelmesini , elifin yeni evlilik donemlerini pastanede yedigi pogacalari , bedisinn pisiklet
turlatini patates diyetini hihi biliriz ..
Bedis Lara montideydi maytapda
Buralarda yillanan akrep var mesela ne mezun oldu nede kaptanlikdan ayrildi . Puskuut bide ben birakmadik buralari :)
afiyet olsun rakibem ...Gcce giremedim kızlarmenümü yazayom
Sabah
1 dilim ekmek
Az peunir
4 zeytın
3 parça kavun sekersi cay
Kızlarben çayımı uzun senelerdir şekersix içerim.insan alışıyo
ÖĞLEN
Bulgur 1 tabağa yakın
Yarım piliç inck
2 kasık yoğurt
İKİNDİ
Kek ve kavun malrsef
Akşam
Geçiştirdim.şekersiz çay
Güniçi su
Cnm ne zamandır kavun yemiyordum az da olsa yedimafiyet olsun rakibem ...
menün pek gözel olmamış. inşallah cuma sabahı vermiş olursun tevem .. havalar sogudu ya bende kavun karpuza sogudum
Rakiben senin nasıl gidiyo tartıldın mı ?Ben tartılmıyorum çünkü benim tartı sapıtık.eczanede tartılıyorum yolum düşerse bi gideyim diyorumafiyet olsun rakibem ...
menün pek gözel olmamış. inşallah cuma sabahı vermiş olursun tevem .. havalar sogudu ya bende kavun karpuza sogudum
tevem aynı tartı olmayınca anlaya bilirmisin .. ben her tartıda farklı çıkarımdaRakiben senin nasıl gidiyo tartıldın mı ?Ben tartılmıyorum çünkü benim tartı sapıtık.eczanede tartılıyorum yolum düşerse bi gideyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?