Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selamlar canlar bizim bugün gezme+bayramlık alışverişi günümüzdü çok şükür tamamladık sülaleye alışveriş yaptığımızdan gece yarısı ancak bitiyor. Geleyim bugünkü menüme
Sabah
İki dilim kızarmış ekmek
Bir kk oeynir
Domates salatalık

Öğlen
Bir kk tavukgöğsü
Çeyrek milföy (dörde bölmüş öyle katlamış arkadaş)
Yarım kase makarna salatası
İki bardak çay

Akşam
Beşten önce ayranla yarım dürüm tantuni yedik alışverişte yanlız hiç abartmıyorum beş santim ya vardı ya yoktu sarma gibi

İki litre su dört saat de yürümüşümdür

Ozge istedigi ise girmisti evet ..
Ayten tup migde ameliyeti oldu.simdi istedigi kiloda ..
Kiraz nicini degistirmisyi TN nici oda bebek icin ugradiyordu ..
Fatutyu gorursrn selam soyle gelsin bi ..

Evet ya ne gunlerdi kimi gorursrn haber et gelsinler ozledik

5 sene falan olmuştur diye tahmin ediyorum
Monti linkini 2008 de acmisim elifim . Takim ondan biraz daha eskiydi ..
Seum evet canim bedis, nazli ,elif ben 6 sene onceden tanisigiz . Sanal manal aile gibi oluyor insan . Mesela nazlinin
bekarligini enistenin istemetw gelmesini , elifin yeni evlilik donemlerini pastanede yedigi pogacalari , bedisinn pisiklet
turlatini patates diyetini hihi biliriz ..

Bedis Lara montideydi maytapda
Buralarda yillanan akrep var mesela ne mezun oldu nede kaptanlikdan ayrildi . Puskuut bide ben birakmadik buralari :)

Ben sendende eskiyim 7 yil oldu rahat asker yoluda gözledik yaa kızlar benim esim askerdeyken ben tek basima kaldim aha bu hatunlarla birde rahmeti pamugum vardı kedim beraber bekledikdi hey gidi günlerr

Seummu bu saatte iuyumamissin yasasın her gece biriniz nöbetci kalınyanimda sıkîlıyorum ben ama teve aydasu damla bu gece gelmedini gözümyolda kaldı haberiniz olsun

Gcce giremedim kızlarmenümü yazayom
Sabah
1 dilim ekmek
Az peunir
4 zeytın
3 parça kavun sekersi cay
Kızlarben çayımı uzun senelerdir şekersix içerim.insan alışıyo
ÖĞLEN
Bulgur 1 tabağa yakın
Yarım piliç inck
2 kasık yoğurt
İKİNDİ
Kek ve kavun malrsef
Akşam
Geçiştirdim.şekersiz çay
Güniçi su

afiyet olsun rakibem ...

menün pek gözel olmamış. inşallah cuma sabahı vermiş olursun tevem .. havalar sogudu ya bende kavun karpuza sogudum

afiyet olsun rakibem ...

menün pek gözel olmamış. inşallah cuma sabahı vermiş olursun tevem .. havalar sogudu ya bende kavun karpuza sogudum
Rakiben senin nasıl gidiyo tartıldın mı ?Ben tartılmıyorum çünkü benim tartı sapıtık.eczanede tartılıyorum yolum düşerse bi gideyim diyorum

Rakiben senin nasıl gidiyo tartıldın mı ?Ben tartılmıyorum çünkü benim tartı sapıtık.eczanede tartılıyorum yolum düşerse bi gideyim diyorum
tevem aynı tartı olmayınca anlaya bilirmisin .. ben her tartıda farklı çıkarımda
benim iyi gitmiyor tevem . korktugum oldu benim meto rutın diyete alıştı . bir gün 65.8 diyo öburgun 66.
bugun lapa diyeti yapıyorum onunlada sabitlemezsem 65 şi bu kilo beni zorlar sanırım ... arada bayram var rutin bozulur haliyle kilom artsada tekrar kilo vermek için bu durum iyi aslında .. bakalım lapa ne kadar işe yarıycak ...

bugun fırsat olursa benim spor komleksine gideyim diyorum ama zor gibi .. öylen kursum var birde oglanın okuluna gidicem . dahada işlerim var.. fırsat olursa öyleden sonra kaçıçam bakalım

damlam dügündedir şimdi

bedişim gece yanlızmı kaldın kıyamam sana aslında yattıgım 1 di ama ütüden fırsat olmadı bakmaya .. hala bitirmiş degilim hani

sonra görüşürüz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…