- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Yulaf aciktirmiyor haklisin buskivi ve simdi aklima geldi sakız çignedim o yapmiştir ve erken uyanmakYulaf beni cok tok tutuyor bedis , yaninda yumurtada olursa dahada tok tutyor. Piskevitlermi aciktirdi seni aceba ?
Guzel fikir elifim .yılbaşına hedef dedin de abla hadi hepimiz belirleyelim hedef bakalım kimler varıcak hedefine
Elifim ben cepten sik sk girip bakiyorum canimkütahya,damlanur10,aeben yazıyordu aşağıda kimsecik kalmadı
Guzel fikir elifim .
Hadi herkez yazsinda damlam liste yapar hedefimizi yil basina:)
Benimki 63 .
Verirsin ayda 2 kilo elifim .
3 ay var 6 kg veririm diye umuyorum 66 diyorum
Unuttum bak yazmayi demek asi min 3 oglu oldu oylemi amaninnn . Rabbim bagislasin .. Nuronunda 1 isterken 2 bebesi oldu kizlar . Ozke ne yaptiki durdan baska oldumu bebesi . O bir ara takimlara girip cikti ama duzen tuturamadi .. Sizin feceniz var gordugunuzu alin getirin yahu ...
Ref nasilki , enson yszistigimizda iyi degildi esinden ayrilmis . Babasi baya hastaydi su illet hadtaliktan
Ben hep buralardaydim elif , gerci sende buralardaydin , nazlimda sagolasiniz habersiz birakmadiniz beni . Mucuks ..
neler olmuş ne kadar uzun yıllar olmuş abla reelde olmasa da burda tanışmamız
Ben hep buralardaydim elif , gerci sende buralardaydin , nazlimda sagolasiniz habersiz birakmadiniz beni . Mucuks ..
Dag gibi utu var abartmiyorum gercekden dagggg bi baslasam gerisi gelecek insallah .. En azindan esimin gomleklerini kuru temizlemeye verecem ya degilse bu utu beni bezdirdi iyce ..
Ediyorlar saggolsun . Buyuk kizim 19 da elifim
aynen abla benim ütülenicekler de bana bakıyor karşıdan ama eşim gelmedi çocuklarla başlayamam şimdi ütüye. ancak onları uyutunca inşallah ya da yarın sabah
senin kızlar kaç yaşına geldiler? yardım yok mu kızlardan?
ara ara kaybolsam da buralardayım ben hep
Hadi kizlar bugun damla yok elif bedis haric menulerinizde yok !!!!!!
Eskilerrr enesin annesi gelmisti kisa bir sure onla. Konustuk ozgeyle kopmadik ,duru tek ve yek özge yaz kızım oldu hemde bikac yil oldu,aytenle gorusuyoruz hatta ben ankarada bulustum onla onlar ailecek bize geldilerdi eskisehire ımm başkaaa ref ten haberim yok eski facem silimdi benim gitti çok kisi , fatuyla konustum bi ara tel no degismemis oglu olmus adanaya tassinmis annesinin yanina ,ceylini buralarda görmustum nisanlanmisti en son,viva yi cok merak ediyorum yazdim ama ugramiyor kk ya baska baglantim yok , kirazdan haberim yok , niluferin kızı olmustu oda eski faceyle gitti, maytab oglanlari buyuttu ,yumugum guzelim benim var facede oda ,lara ve dido örtmenlerimizdende haberim yok ,baska kimler vardı okurlarsa burayı bi gelsinler eski günler çokgüzeldi dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?