Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bugünün bol proteinli menüsü

8:30 1 avuç leblebi kuru üzüm ( kahvaltı öncesi temizlik için enerji :))

10:00 2 yumurtadan kurunaneli ,maydanozlu omlet , domates, salatalık, peynir ,zeytin, yeşil çay

13:30 salata (ızgara palamut, domates, maydanoz), 2 tatlı kaşığı tahin-pekmez, 1 maden suyu

ara fındık, leblebi, 1 armut

18:30 et sote, salata ( turp,havuç,mor lahana)

Son düzenleme:
Menum sabah 9 yulaf süt 3 diyet buskivi

Öglen 2 yumurtadan omlet kimyonlu (elif nanelide denicem saol)

Aksam acikmadim ama domates biber meyve niyetine

Su az. Spor temizlik yapiyorum daha ne sporu :)

Bijooo piştttty gel yukarı bakayım

İyi aksamlar .

Menum
Yulaf sut . 2 piskevit .
Peynir .

Ara
yarim elma
2yudum sut .

Oylen
Kabak ve cicegi
Yogurt .

Aksam
Peynirli salata .
5 fistik .

20+20+40 yuruyus .
1.5 lt su ... Yesil cay .

Bugun sistigimi hissediyorum . Nedeni nedir bilmem . Aksam salata baya vardi omu sisirdiki ? Kac gundur aksamlar cok az yiyordum benim meto alismasin sonra

Cumaya hedefim 65li kilolari sabitlemek .bayrama 65 hedefimdi tuturdum insallah . Benim hedefler kucuk kizlar siz ornek almayin :)
Yil basina hedefim 63. İnsallah .. Dedigim gibi benim hedeflef kucuk bakmayin si bana ...

yılbaşına hedef dedin de abla hadi hepimiz belirleyelim hedef bakalım kimler varıcak hedefine

Elif bedis menuleriniz guzel canlar afiyet olsun ....

Aydam kiz firsatinmi olmuyor biraz faxla geksen ne olur sankiiiiiiiii ?

Tevem ayni dilekler sanada canim azaltiniz gelmeyi yahu

Unuttum bak yazmayi demek asi min 3 oglu oldu oylemi amaninnn . Rabbim bagislasin .. Nuronunda 1 isterken 2 bebesi oldu kizlar . Ozke ne yaptiki durdan baska oldumu bebesi . O bir ara takimlara girip cikti ama duzen tuturamadi .. Sizin feceniz var gordugunuzu alin getirin yahu ...
Ref nasilki , enson yszistigimizda iyi degildi esinden ayrilmis . Babasi baya hastaydi su illet hadtaliktan

neler olmuş ne kadar uzun yıllar olmuş abla reelde olmasa da burda tanışmamız

neler olmuş ne kadar uzun yıllar olmuş abla reelde olmasa da burda tanışmamız
Ben hep buralardaydim elif , gerci sende buralardaydin , nazlimda sagolasiniz habersiz birakmadiniz beni . Mucuks ..

Dag gibi utu var abartmiyorum gercekden dagggg bi baslasam gerisi gelecek insallah .. En azindan esimin gomleklerini kuru temizlemeye verecem ya degilse bu utu beni bezdirdi iyce ..

aynen abla benim ütülenicekler de bana bakıyor karşıdan ama eşim gelmedi çocuklarla başlayamam şimdi ütüye. ancak onları uyutunca inşallah ya da yarın sabah

senin kızlar kaç yaşına geldiler? yardım yok mu kızlardan?

ara ara kaybolsam da buralardayım ben hep

Ediyorlar saggolsun . Buyuk kizim 19 da elifim
Kucuk cadimda 16 olacak ..

Birazini o utuledi zatende kalanda hala dag gibi .

Hadi kizlar bugun damla yok elif bedis haric menulerinizde yok !!!!!!

Eskilerrr enesin annesi gelmisti kisa bir sure onla. Konustuk ozgeyle kopmadik ,duru tek ve yek özge yaz kızım oldu hemde bikac yil oldu,aytenle gorusuyoruz hatta ben ankarada bulustum onla onlar ailecek bize geldilerdi eskisehire ımm başkaaa ref ten haberim yok eski facem silimdi benim gitti çok kisi , fatuyla konustum bi ara tel no degismemis oglu olmus adanaya tassinmis annesinin yanina ,ceylini buralarda görmustum nisanlanmisti en son,viva yi cok merak ediyorum yazdim ama ugramiyor kk ya baska baglantim yok , kirazdan haberim yok , niluferin kızı olmustu oda eski faceyle gitti, maytab oglanlari buyuttu ,yumugum guzelim benim var facede oda ,lara ve dido örtmenlerimizdende haberim yok ,baska kimler vardı okurlarsa burayı bi gelsinler eski günler çokgüzeldi dimi

Son düzenleme:

kimler gelmiş kimler geçmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…