benelse 2 oğlun mu var Dorukve Ege adlarınds öylryse çok sevindim benim son postanın adı Doruk Ege:)tam süper perşembe yapmışız bugün
8:30 domates, salatalık, peynir, salça, yarım dl beyaz ekmek (tam buğday ekm. yoktu), 1 avuç çiğ fındık, çay
10:30 1 şekersiz nescafe , kurabiye
14:00 ekmek , peynir ,soda (yemek vardı ama canım hiç istemedi )
tamam artık yeter bu kadar akşam salatalıkla yoğurt yerim derken komşum aradı ' çarşıdayım çayı koy gevrek aldım geliyorum ' dedi , öteki komşuyu da çağırıp 5 çayı yaptık bir güzel
17:00 yarım gevrek, peynir, zeytin ,salça ,çay , Türk kahvesi
dünkü protein patlamasından sonra karbonhidrat patlaması yaşadım bugün
bebeğin ne kadarlıkben geldim bunalimdayim millet
bi bebeyle basa cikamiyorum ay skayet gibi geliyo bolede aslinda
hem dis hem hastalik zaten ustumden ibmezdi simdi costu ne kahvalti ne aksam yemeginde saniye inmiyo kucagimdan
doktora falan gittik bugun
kizim ustumden inmeyince ustelik gecede uyumayinca zombiye bagladim sinirlerim lacka evi sey goturuyo pof
suan bile ayagimda
uyuyunca yarinin yemegini yapcam aksamin bu vakti
dun geceydi sanirim sinir patlamasi sonucu mutfakta buldum kendimi leptin gitti cok uzuldum
bugun de butun gun doktordan sonra kiyafet bakindim moralim yerlerde 48 50 beden etek denedim igrecti bu durum
menumu de yazaym yarin ins eksi gorurum bayramdan sonra spora anca baslarim sanirim
menum
sabah
klasik karatay kahvaltisi
aksam
tarhana corbasi
etli nohutlu pirasa yemegi
sarimsakli yogurt
salata
2 kofte
bugun saatlerce yurudum sporum o olsun
kutahyam masallah hayran kaldim pantolon daralmasna ne mutlu sana
bisuru de is yapmissin masallah e tabi misafirler gelcek demi
orucnu da Allah kabul etsin canim
aeben ablam sarmalar sarilmis mantilar yenilmis afiyet olsun ablama
spor salonuna uyeligin mi var ablam
damla dugundeymis
seummu 42 beden ne mutlu hayal gibi suan bana
elif bebegin kac aylik ne guzel gitmis kilolar masallah sana
benim kizimin adi elif ne guzel
unuttugum varsa ki var aklimda kalmadi suan da affola
bende cok istiyorum dha cok geleyim ama gun ola hayrola bakalim
hayır hayır sakın böyle düşünme bütün olumsuzlukları sıralamışsın azimle devam et farzet ki hiç erimese en sonunda mecbur eriyecek diyetle fazla yağları atıyoruz nasıl olsa baldırlarda faZla değil mi. Bir gün sabret az ye akşam beşten sonra da birşey yeme sabah kalkınca tartıl hemen moda girersin ben öyle yapıyorumMerhaba kizlaar!
Kilo verme isini biraz daha ciddiye almam gerekiyor. Yakin zamanda gitmem gereken davetler var. Millet malum pek guzel oluyor benim de oyle olmam gerek. Baldirlarim erimiyor bir turlu ve etek giyemiyorum.
Ayrica hoslandigim bir cocuk var ve cocugun ilgisini cekebilmek icin şık olmak istiyorum haliyle. Etek topuklu ayakkabi falan giymek istiyorum ama sisman oldugum icin giyemiyorum.
Yulaf kepegi de yiyemiyorum artik. Sabah midem kalkti. Su icmeyi de unutuyorum. Bayramda eve gidince yuruyus de yapamayacagim 4 gun kadar.
Kizlar diyetim yalan mi oluyor acaba? Umutsuzluga kapildim biraz.
Günaydın canım ya benimki gibi artı çıksaGUNAYDINLAR
topiği ben acayım bugun dedım...
Sabah tartıldım ve artık acaba tartı bozuk mu demeye basladım ne asagı ınmıs ne yukarı gene aynı 100 gr bıle oynamaz mı ya pof
bakalım olmazsa bayramda bıle spor yapıp haftaya bı de ole gorelım cakıldım kaldım
benelse 2 oğlun mu var Dorukve Ege adlarınds öylryse çok sevindim benim son postanın adı Doruk Ege:)
ben geldim bunalimdayim millet
bi bebeyle basa cikamiyorum ay skayet gibi geliyo bolede aslinda
hem dis hem hastalik zaten ustumden ibmezdi simdi costu ne kahvalti ne aksam yemeginde saniye inmiyo kucagimdan
doktora falan gittik bugun
kizim ustumden inmeyince ustelik gecede uyumayinca zombiye bagladim sinirlerim lacka evi sey goturuyo pof
suan bile ayagimda
uyuyunca yarinin yemegini yapcam aksamin bu vakti
dun geceydi sanirim sinir patlamasi sonucu mutfakta buldum kendimi leptin gitti cok uzuldum
bugun de butun gun doktordan sonra kiyafet bakindim moralim yerlerde 48 50 beden etek denedim igrecti bu durum
menumu de yazaym yarin ins eksi gorurum bayramdan sonra spora anca baslarim sanirim
menum
sabah
klasik karatay kahvaltisi
aksam
tarhana corbasi
etli nohutlu pirasa yemegi
sarimsakli yogurt
salata
2 kofte
bugun saatlerce yurudum sporum o olsun
kutahyam masallah hayran kaldim pantolon daralmasna ne mutlu sana
bisuru de is yapmissin masallah e tabi misafirler gelcek demi
orucnu da Allah kabul etsin canim
aeben ablam sarmalar sarilmis mantilar yenilmis afiyet olsun ablama
spor salonuna uyeligin mi var ablam
damla dugundeymis
seummu 42 beden ne mutlu hayal gibi suan bana
elif bebegin kac aylik ne guzel gitmis kilolar masallah sana
benim kizimin adi elif ne guzel
unuttugum varsa ki var aklimda kalmadi suan da affola
bende cok istiyorum dha cok geleyim ama gun ola hayrola bakalim
Yakin olsak hic usenmem elifim sanada sararim . Uvunmek gibi olmasin makineye baslamis gibi sararim dolma kalem modunda :)ellerine sağlık abla benim de canım istiyor sarma ama yapamıyorum çocuklarla
Benim 3 oğlum var 18 yaş 14 yaş ve 1 yaş :)evet biri doruk biri egebiri 2 yaşında biri 3 aylık. ne güzel denk geldi isimler
senin kaç çocuğun var? kaç yaşındalar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?