Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kızlar
kütocum valla ben ne zaman girsem senin ismin altta görünüyor o yüzden ben seni yine açık kalmıştır diye çıktım birde çok yorgundum dün bayram alışverişinden ama değdi. 42 beden elbise aldım kendime görümcemi çatlattım Şaka şaka keşke oda zayıflamış olsaydı ikimiz de aynıyız kilo olarak ama ben biraz incelmişim galiba :) gelecek bayram 40 dedim hiç zanetmiyorum dedi gaza geldim eve gelince eşim yine gece yarısı yemek istedi bir lokma bile almadım inşallah şişliğim de iner yarına kadar inmezse üzülürüm bayramı daha zayıf geçirmek istiyordum

günaydınlar herkese ... refi bende merak ediyorum aslında fecede vardı bende bir ara ama sanırım dondurmuş üyeliğini . kiraz bu aralar gezmelerdeydi enişteyle bol bol geziyorlar . gözdem vardı oda umreye gitti geldi .fatunun bir oğluşu var .

ne yemek yapçaksınız bugün? kararsız kaldım fikir verin

taze fasulye, pırasa, köfte, nohut...bilemedim napsam

Ne lapası bu:))Bahsetsene....güya bu tartıyı yeni aldım aradaki farkı göreyim diye her çıkışımızda farklı tartıyor,eczaneye de herzaman gidemiyorum.bu dijital tartılar bana göre değil.diğer tartım civalıydı.sağlıklı değildi ama anlıyordum dilinden.

off hava çok güzel tam gezmelik , sadece doruk olsaydı alırdım çıkar gezerdik biraz. ama ege'yle zor oluyor

çok bunaldım evde oturmaktan

çalışmayı bile özlücem nerdeyse artık

Bencede aferin elife :)

Tevecim pirinc lapasi diyeti linkini bir ara burayada koyarim canim . Pirinci suda pisiriyorsun 3 ogun onu yiyorsun yaninda ypgurtla falan . Serbas zamanda ayrintili yazarim . Simdi bir suru is bekler brni .

Bugun lapam suya dustu . Evdeki hesap carsiye uymadi malesef .
Sabah lapamla ypgirt yedim . Oglanin
okuluna ciktim . O arada yakin arkadaslarimdan biri aradi isin yijsa gel yaprak saricam dunde 7 trpsi baklava yaptim cok yorgunum diye . Guya
Kursuda astim komplekse spora gidecektim . Tamam dedim sen hazir et geliyom 1'-2 saat sarar ordan gecerim
dedim spor cantamida aldim yanima . 15 dk yol yuruyerek .. Ay yapraklar minnacik 3 tebcere sardik ama yaprak
normal olsa 6 tencere diyin siz ...
Simdi eve geldim . Zaman gecti komplex icin
Oyleyinde 1 kase corba ictim acil cikmistim .. Arkadasimda cocuklarina dolabindan manti cikardi . Ev sahibi ikram edecek iste . Samimi arkadasim
doyetimide biliyor ama laf annatmak
Mumkun degil yemeden bir yere gitmiyorsun . Anliycaniz lapa suya dustu 1tabak mantiyla . Canimiz sagolsun bakalim ....17deyedim artik bisi yemek yok ... Haaa bu arafa koca bir tencerede kendime saricsm yaprak . Bu gece ruyamda yaprak gormezsem iyi .

Aeben Ablacım kolay gelsin ama mantı bayram öncesi hiç olmamış. Hemde pirinç lapası gününde :) neyse yarın yaparsın bende hemen bakıcam bu lapa olayına duydum birkaç kere.
Benimde bugün bayramlık sonrası menüm gaza gelmiş menü:)
Sabah
Yarım kete
Bir kk peynir
Domates salatalık

Ara
Bir fincan türk kahvesi

Akşam
6 tavuk köfte
Salata

2litre su akşam da yürüyüşe çıkacağız

Geldimm
Menum.
Sahur makarna
İftar makarna
tatliyaptim kndime light puding ne zamandir duruyodu cekmede cok tatlandirici acisi var yiyemedim
bu superrr bisiy siz neler yaptiniz bakayim bir

tam süper perşembe yapmışız bugün

8:30 domates, salatalık, peynir, salça, yarım dl beyaz ekmek (tam buğday ekm. yoktu ), 1 avuç çiğ fındık, çay

10:30 1 şekersiz nescafe , kurabiye

14:00 ekmek , peynir ,soda (yemek vardı ama canım hiç istemedi )

tamam artık yeter bu kadar akşam salatalıkla yoğurt yerim derken komşum aradı ' çarşıdayım çayı koy gevrek aldım geliyorum ' dedi , öteki komşuyu da çağırıp 5 çayı yaptık bir güzel

17:00 yarım gevrek, peynir, zeytin ,salça ,çay , Türk kahvesi

dünkü protein patlamasından sonra karbonhidrat patlaması yaşadım bugün

Elif ben bugun saf karbonhidrat yapyi sen gene iyisin
Ama sahurda yumurta yiyemezdim onu canim istedi aksamda koca gelmeyince hala gelemiyor yemek yapmadim kalani yedim artik kahve iciyorum gelllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…