Unuttum bak yazmayi demek asi min 3 oglu oldu oylemi amaninnn . Rabbim bagislasin .. Nuronunda 1 isterken 2 bebesi oldu kizlar . Ozke ne yaptiki durdan baska oldumu bebesi . O bir ara takimlara girip cikti ama duzen tuturamadi .. Sizin feceniz var gordugunuzu alin getirin yahu ...
Ref nasilki , enson yszistigimizda iyi degildi esinden ayrilmis . Babasi baya hastaydi su illet hadtaliktan
Taze fasulye, bizimkinin favorisi
Ne lapası bu:))Bahsetsene....güya bu tartıyı yeni aldım aradaki farkı göreyim diye her çıkışımızda farklı tartıyor,eczaneye de herzaman gidemiyorum.bu dijital tartılar bana göre değil.diğer tartım civalıydı.sağlıklı değildi ama anlıyordum dilinden.tevem aynı tartı olmayınca anlaya bilirmisin .. ben her tartıda farklı çıkarımda
benim iyi gitmiyor tevem . korktugum oldu benim meto rutın diyete alıştı . bir gün 65.8 diyo öburgun 66.
bugun lapa diyeti yapıyorum onunlada sabitlemezsem 65 şi bu kilo beni zorlar sanırım ... arada bayram var rutin bozulur haliyle kilom artsada tekrar kilo vermek için bu durum iyi aslında .. bakalım lapa ne kadar işe yarıycak ...
ohhhhhh mercimek missssssss afiyet olsun hepinize cnmMercimek corbasi koydum simdi ocaga en kolay o geldi banada cikmam lazim cunki bebeler okuldan gelince ac kalmasinlar . Bide mantar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?