- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Benim 3 oğlum var 18 yaş 14 yaş ve 1 yaş :)
bir yandan ege'yi sallayıp bir yandan buraya yazıyorum. dorişe de omlet yaptım mama sandalyesinde kahvaltısını yapıyor. vişne suyunu devirmiş halı, yerler, dolaplar her yer vişne suyu. ve çatalı vişne suyuna bulandı diye üzülmüş. çatalı değiştirip sakince yerime dön
ya sabır, ya sabır, ya sabır...
evde temizlik yapıldığına dair en ufak bir belirti yok
Elifff bugunlerin tadini cikar ilerde mumla arayacaksin yemisim temizligi ne olcak bos ver ..:)
Benim hep verdigim bir ornek vardir elifim . Buyuk kizim okula baslamis bir yandan ona ders calistiriyorum ,kucugum 1.5 yasinda yeni yuruyor agi agi ( anne )diye en kucuk yeni dogmus .. Birde yanimda kosede oturan 3 ogun onune diyetine uydun yemek bekleyen bir kayin valide . Es dersen ancak hic yardimi yok .. Bugunleri gicirmis biri olarak diyorumki bazan ozluyorum o halleri :) .
hiç sesimi çıkarmadan üzerini değiştirdim, komşuannesine götürdüm 5 dk burda dursun benim sinirim geçsin dedim. ege'yi 2 dk bıraksam ağlamaya başlıyor
başım zonkluyor ağlıcam artık
yoruldum, bunaldım, daraldım
evde
Benim hep verdigim bir ornek vardir elifim . Buyuk kizim okula baslamis bir yandan ona ders calistiriyorum ,kucugum 1.5 yasinda yeni yuruyor agi agi ( anne )diye en kucuk yeni dogmus .. Birde yanimda kosede oturan 3 ogun onune diyetine uydun yemek bekleyen bir kayin valide . Es dersen ancak hic yardimi yok .. Bugunleri gicirmis biri olarak diyorumki bazan ozluyorum o halleri :) .
Cocuklara kizginlik saman alevi gibidir dk surmez . Rabbim onlarin acisini gosyermesin .
Ha
hayır hayır sakın böyle düşünme bütün olumsuzlukları sıralamışsın azimle devam et farzet ki hiç erimese en sonunda mecbur eriyecek diyetle fazla yağları atıyoruz nasıl olsa baldırlarda faZla değil mi. Bir gün sabret az ye akşam beşten sonra da birşey yeme sabah kalkınca tartıl hemen moda girersin ben öyle yapıyorum
Hiç farkında değildim şimdi çevrimiçi ayarımı düzenledim.Şyuan açık görünüyor olmalıyım.Aebenim benim oğlan üniversite ortamını dershane ortamlarını beğenmiyor.Sistemi beğenmiyor.İlk sınavdan çalışmadan bayağa yüksek puan aldı.İkinci üniversite sınavına girmedi açık öğretim okucam diye.Açıköğretim kamu yönetimine kaydını yaptırdık.Umuyopruz ki seneye üniversite hakkındaki düşünceleri yumuşasın 2 üniversite birden bitirsin.Allah yavrularımızın yüzlerine gülsün.bizlere de sabır versin inşalallah.Benelse cnm bebekli evde iş bitmez.Ya ben napim Doruk Ege hep oyun istiyo.koltuk tepelerinde düştü düşecek,sabır sabır çekiyoruz.Ben kimseyle görüşmüyorum.Bi de onları ağarlayıp arkamdan dedikodumu yapmalarına fırsat veremem artık.Naşşşşşşş:)Sen de rahat ol,bebeklerinle oyna.gül.Benim eşim de yardımcı sağolsun ama eskisi kadar değil.buna da şükür.Ne hanzo kocalar var.Elif teve gibi seninde sitede oldugun gorunmuyor ....
Hadi bana musade sicak yatak rahat ama islerim hala var . Cocuklar kahvalti ederken bir yandan baslayim bende
Ablam sen kilonu bildiremiycen dimi?sen de benim gibi şansını kayb ettin desene.ayrıca o hanzo kocalardan biri benimki.yemek tabağını bile kaldırdığında çok mutlu oluyorumHiç farkında değildim şimdi çevrimiçi ayarımı düzenledim.Şyuan açık görünüyor olmalıyım.Aebenim benim oğlan üniversite ortamını dershane ortamlarını beğenmiyor.Sistemi beğenmiyor.İlk sınavdan çalışmadan bayağa yüksek puan aldı.İkinci üniversite sınavına girmedi açık öğretim okucam diye.Açıköğretim kamu yönetimine kaydını yaptırdık.Umuyopruz ki seneye üniversite hakkındaki düşünceleri yumuşasın 2 üniversite birden bitirsin.Allah yavrularımızın yüzlerine gülsün.bizlere de sabır versin inşalallah.Benelse cnm bebekli evde iş bitmez.Ya ben napim Doruk Ege hep oyun istiyo.koltuk tepelerinde düştü düşecek,sabır sabır çekiyoruz.Ben kimseyle görüşmüyorum.Bi de onları ağarlayıp arkamdan dedikodumu yapmalarına fırsat veremem artık.Naşşşşşşş:)Sen de rahat ol,bebeklerinle oyna.gül.Benim eşim de yardımcı sağolsun ama eskisi kadar değil.buna da şükür.Ne hanzo kocalar var.
Hiç farkında değildim şimdi çevrimiçi ayarımı düzenledim.Şyuan açık görünüyor olmalıyım.Aebenim benim oğlan üniversite ortamını dershane ortamlarını beğenmiyor.Sistemi beğenmiyor.İlk sınavdan çalışmadan bayağa yüksek puan aldı.İkinci üniversite sınavına girmedi açık öğretim okucam diye.Açıköğretim kamu yönetimine kaydını yaptırdık.Umuyopruz ki seneye üniversite hakkındaki düşünceleri yumuşasın 2 üniversite birden bitirsin.Allah yavrularımızın yüzlerine gülsün.bizlere de sabır versin inşalallah.Benelse cnm bebekli evde iş bitmez.Ya ben napim Doruk Ege hep oyun istiyo.koltuk tepelerinde düştü düşecek,sabır sabır çekiyoruz.Ben kimseyle görüşmüyorum.Bi de onları ağarlayıp arkamdan dedikodumu yapmalarına fırsat veremem artık.Naşşşşşşş:)Sen de rahat ol,bebeklerinle oyna.gül.Benim eşim de yardımcı sağolsun ama eskisi kadar değil.buna da şükür.Ne hanzo kocalar var.
Ablam sen kilonu bildiremiycen dimi?sen de benim gibi şansını kayb ettin desene.ayrıca o hanzo kocalardan biri benimki.yemek tabağını bile kaldırdığında çok mutlu oluyorum(( ama ben babamdan falan öyle gördüyüm için alıştım artık.bizde erkekler iş yapmaz ki.. toplum böyle anacım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?