- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
oy Elifim.desene sen de dün benimgibi tozutmuşsun.vallaha seni bilmem ama ben artılardaylm hem se 1.200.yani 60lm yeniden.1haftadır düzensiz beslenmenin sonucu bu.aslında benim de istediyim tam olarak buydu 60ı aşmamak.ama insan 58i görünce 60ı görmek istemiyor ki...günlük güneşlik ve sıcak izmir'den günaydınlar damlacım ve tüm kızlar
oğluşların altlarını değiştir, giydir fasılları bitti. kahvaltı yapmadan size bakayım dedim
akşam arkadaştaydık çiğköfteleri yedik bir güzelüstüne de 1 dl krokanlı pasta
biri beni durdursuuunnnn
o çatlaklardan ve sarkmadan bende de var hem de fenaaaaa...çok iyrenc duruyor,zaylfladıkca da daha bir çirkinleşiyor...ya kızlar bir de benim göbeğimde sarkma var çok iğrenç duruyor
ilk doğumdan sonra olmamıştı sanki hiç doğum yapmamış gibiydim ne çatlak ne sarkma. çok kilo almamıştım tabi 10 kg alıp 15 gün içinde 14 kg vermiştim
2. doğum tabi nerdeyse hiç ara vermeden oldu, 16 kg aldım şuana kadar 21 kg verdim ve göbeğim çok çirkin gözüküyor. hamileyken en ufacık bir çatlak olmayan karnım doğumdan sonra çatladı
Kimse yokmuuuuu
Kızlar polisimize askerimize çok dua edin buralar yanıyor heryeri yakıp yıkıyorlar silahlar bombalar susmuyor yolları kesiyiorlar aracları yakıyorlar evlere bile duman doldu
Gözlerimden uyku akıyor.kalanları da yarın ütülerim artık uyumak isti yorum aslında ama kaynana bugün erken gitmiş bari gidib kocişle tv izleyeyim fırsat bu fırsat : )))
Günaydın canlarımmmm...bayram bitti hadi bakalım herkes teker teker takıma...artıları eksileme zamanııı...
Bedişim canım Allah yardımcınız olsun,belalar sizden uzak olsun...
Nazım hoş geldin...artılarlamı geldin kızzz?
Kızlar polisimize askerimize çok dua edin buralar yanıyor heryeri yakıp yıkıyorlar silahlar bombalar susmuyor yolları kesiyiorlar aracları yakıyorlar evlere bile duman doldu
Ooo aferim nazım.tam gaz devam.işte diyetini yapan böyle yapar.yok bayrammış yok hastalıkmış.ben de ilk 15 kiloyu tam da böyle vermişdim işte.ama şimdi 1yukarı 2aşağı yapıyorum.mesela şimdi 1200 artıdayım : ((günaydın damlacığım çok şükür + larda değilim canım . bugün tartıldığımda kilom 67 idi yani 1,4 kg gitmiş benden :)
Amann ne karışıkmış durumlar.Allah yardımcınız olsun.dualarımız sizinle...ALLAH hepsinin yardımcısı olsun ve korusun onları . istanbulda da ortalık karıştı iyice 1 gün 3 saniye farkla göstericilerin arasında kalmaktan kıl payı kurtulduk . dün akşamda halamlara gitmiştik dönüşte bir kaç şerefsiz yolu kesip az ilerde otobüs ve araba yaktılar gitmeyin diyor biz dinlemedik tabi devam ettik yola ve yolda hiçbirşey yok insanları kandırıp olayların tam merkezine gönderiyorlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?