Gunaydin canlarım
Günaydın canım benim.durumlar nasıl?Gunaydin canlarım
AMİNN .....
- Sokaga cikma yasagi ilan edildi persrmbeye kadar sokaklar tank panzer asker polis dolu ikibgecedir bildigin savas ortami vardi sehri kara dumanlar kapladi heryeri yakip yiktilar cok sukur sehidimiz yok simdilik birbirlerini yiyorlar baya leş varmis dua edin cocuklar cok korkuyor ben korkmuyorum sinirleniyorum en cok en nihayetinde ya şehit olunur ya gazi sıkıntı yok Allah bayraksiz ezannsız bırakmasın kim olursa oksun Rabbim mazlumları korusun
kek için fırına gerek yok tencerede de yapabilirsin. ben de fırında yapmıyorum ya mikrodalga ya tencere..Kek fikri supermis ya! Hic dusunemedim! Yalniz ben tatlandiricilarin falan zararli oldugunu dusundugum icin kesinlikle kullanmiyorum. En iyisi ekmek yapmak aslinda ama ogrenci evimizde firin yok. Aile evindr yapmak gerek.
Ben genelde omlete katmaya calisiyorum. Su 2 gundur yulaf kepegi kullanmiyordum. Soylediklerini duyunca bu yulaf kepegini ciddrn dikkate almam gerekiyormus onu anladim. Dun tartida 55.5 iken az once tartildim 56'yim.
Yulaf kepegi, yuruyus ve suya devam! :)
saol bedişim toprak daha dün iyileşti ben de işten güçten gelemedim buralara. sabahları bile yorgun kalkıyorum. neyse bayramdır tatildir bitti de düzene dönerim artık..Bijom kötaya öyledir sovuk netcen olcek bunla gali benimde herkes duydu anlat anlat herkese ams dusunsene
Beni 1 yildir gormeyenler 20 kilo kadar eksik bir halde kardilastilar tatliyi kabul etmemem konusunda kolay ikna oldular boylece toprak nasıl oldu?
örgü peynirin yag oranına bak yüzdesine göre hareket et biliyorsundur yüzdeleri zaten..ama guzel olmustu bence. Yulaf kepeginin tadi gelmedi bile neredeyse. Sabah yine krep yapacagim ama Pinar hindi fume falan almam lazim sanki. Boyle kuru kuru gitmiyor ya.
Orgu peynir var evde acaba arasina falan ondan mi koysam sabah? Yoksa kiyma kavurup azicik onu mu bilemedim. Fikir verirseniz sevinirim kizlar. :)
Amannn te bu kötü oldu ablam.inşallah bugün hall eder ve tam hızınla aramıza geri dönersin..merhaba ....
kızlar telimim ekranı gitti . yapılırmı yoksa çöpemi bilmiyorum bugun bir tamire götüreyim .. o yzden damla eskisi gibi her an bakamıyorum .. pc buluşmam zor oluyor hele akşamları eşim erken geldiginde hiç açamam ... evdeki eski telllerden birine taktım kartımı ama onlarında neti girilecek kadar degil ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?