Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın .......

hayırlı gunler olsun milletimiz vede ülkemiz için .....
bediş ilk sen akıma geliyorsun dıyarbekire bakınca .. eşimin yegenide orda ..allah yardımcınız olsun .. sadece sizin oralar kadar olmasada diger ilerde karısık. kudurdu kudurasıcalar . hele senin orada bediş iki grup bir biriyle savasıyormuş hay allahım arada bizin ülkemize oluyor ..
sonumuz hayrolsun inşallah .rabbım yardımcımız olsun ..

güzel bir bayram geçirdim . tv ve haberlere bakmamıştım hiç

eş dost ziyareti hariç bir çok yeni kişilerle tanıştım .. eşimden dolayı .. eh tahmin edersiniz ikramları .. hatta birgün kahvaltı harıcı yemek bile yemedim ikramlardan .... sonuç artı evet ama iyide oldu son günlerde duragan olan kilo vemem hizlanacak tekrar diyete başlayınca .. 1 kilo kadar artım var .. normal ,eskiden olsa 2,3 kilo olurdu artım.. bunu kaçamaklı diyet yapmamam borçluyum sanırım ....
bugun de başlıyamıycam sohbetimiz var ..ama aç yatıcam size söz ... yarında sıkı bir diyet ve sporla inşallah artılarımdan kurtulurum ..

• Sokaga cikma yasagi ilan edildi persrmbeye kadar sokaklar tank panzer asker polis dolu ikibgecedir bildigin savas ortami vardi sehri kara dumanlar kapladi heryeri yakip yiktilar cok sukur sehidimiz yok simdilik birbirlerini yiyorlar baya leş varmis dua edin cocuklar cok korkuyor ben korkmuyorum sinirleniyorum en cok en nihayetinde ya şehit olunur ya gazi sıkıntı yok Allah bayraksiz ezannsız bırakmasın kim olursa oksun Rabbim mazlumları korusun

AMİNN .....

Kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun. Benim paketim bitti giremiyorum siteye komşunun evinden haber vermeye geldim kusura bakmayın paketim yenilenince geleceğim hepinizi öpüyorum aklım sizde

Selam kızlaaar...nihayet işim bitti ve günler sonra oturdum,çayımı içtim.yarından düzünli günlerime geri dönüyorum inşallah.aeben ablam hoş geldin,seumum sen de hoş geldin kuzum.teve ablam nerde kaldı?aydasum da yok.hadi kızlarrrr...kaptanınız geri hayata döndüüüü siz de gelin.çok yorgunum ama yarın düzelirim kesin.bu arda kızımın da güzelim kahverengi ipek saçlarını kazıttık

Iyi geceler kizlar. 56.800 kg ile selamlar.

Hala ideal fizigime ulasamadim tabi. Egzersiz falan yapmam gerekiyordu ama duzensiz oldugum icin odevler birikti yine.

Bugun Dukan krebi yaptim. Midem yaniyor ama guzel olmustu bence. Yulaf kepeginin tadi gelmedi bile neredeyse. Sabah yine krep yapacagim ama Pinar hindi fume falan almam lazim sanki. Boyle kuru kuru gitmiyor ya.

Orgu peynir var evde acaba arasina falan ondan mi koysam sabah? Yoksa kiyma kavurup azicik onu mu bilemedim. Fikir verirseniz sevinirim kizlar. :)

kek için fırına gerek yok tencerede de yapabilirsin. ben de fırında yapmıyorum ya mikrodalga ya tencere..
akşamları tartılma moral bozar. hatta sadece protein günü ertesi tartıl bence..

saol bedişim toprak daha dün iyileşti ben de işten güçten gelemedim buralara. sabahları bile yorgun kalkıyorum. neyse bayramdır tatildir bitti de düzene dönerim artık..
20 kg görünce ikna olurlar tabi benim daha o kadar belli olmuyor.tü maşallah diyeyim de..

örgü peynirin yag oranına bak yüzdesine göre hareket et biliyorsundur yüzdeleri zaten..
yulaf kepeğini çok nadir sabah tüketiyorum ben.. genelde kahvaltıda haslanmış yumurta zeytin peynir yiyorum. sebze günümdeysem domates falan ekliyorum. kepeği öglen yersem beni çok tok tutuyor aklında olsun. sabah krep yapıp içerisine peynir domates koyup sarabilirsin.. ya da krebi dörde bölüp sandvic gibi arasına light kasar veya beyaz peynirle tost makinesinde tost yapabilrsin. biraz face dukan gruplarında takıl harika fikirler var..

herkese günaydın,
bayramda çok işim oldu, çok yoruldum haala atamadım ama şükür atlattık. oğlum da dün itibariyle toparlandı artık.
sıfır kaçamakla bayramı atlattım ama 4-5 gündür bir duraklamadayım. bir şeyleri değiştirmem lazım sanırım..
dünkü menümü yaziyim (protein günü)
sabah: 1 haşlanmış yumurta, 7 zeytin, peynir
öğlen: köfte dürüm (dukan krebiyle)
akşam: az tavuk, yoğurt
2 litre su ve 2 saate yakın yürüyüş. mistik çay, yeşil çay vs

mutlu günlerr....

Günaydın kızlaaaar.nerelerdesiniz böyle?bayramdı ev işiydi desik rapoe vermeyi bıraktık.ama bayram da işler de bitti nerede raporlar?yoksa siz de benim gibi uyuya mı kaldınız?herkes kendine gelsin her akşam düzenli olarak raporunu versin lütfen.benim gibi dün veremeyenler bugün yazsın.ben yazayım hemen
11.00 2yumurta,2dilim ekmek,salatalık,2dilim sucuk,çay
19.00 mantı,yogurt,çay
nescafe
2.5litre su.

veee mantıya rağmen eksilerdeyim...mantı nın miktarlnı nasıl yazayın bilemedim.ama eskiden 10tane yiyordum şimdi 5yedim...

Günaydın bijom.aferin sana.işte diyet yapan böyle olur,zayıflamak isteyen böyle olur.menün de şahane ne diyim...

merhaba ....

kızlar telimim ekranı gitti . yapılırmı yoksa çöpemi bilmiyorum bugun bir tamire götüreyim .. o yzden damla eskisi gibi her an bakamıyorum .. pc buluşmam zor oluyor hele akşamları eşim erken geldiginde hiç açamam ... evdeki eski telllerden birine taktım kartımı ama onlarında neti girilecek kadar degil ...

KIZLAR YARIN CUMA DAHA ŞİMDİ HATIRLADIM.
KURAL 1 :6DAN SONRA SADECE SU İÇİLECEK
KURAL 2 :YARIN 12.00A KADAR KİLO BİLDiRİMİ YAPILMIŞ OLACAK...

damlam yarın cuma benim 9 da kursum başlıyor .sonrasındada bir arkadaşın yasinine gidicem .. yani sabah ancak kilo bildire bilirim sana pek yardımım dokunmaz anlıycan ...

Amannn te bu kötü oldu ablam.inşallah bugün hall eder ve tam hızınla aramıza geri dönersin..

bjom ogluşun iyi lmasına sevindim canım .. hastalık mevsimi benim küçük cadıda evdee oda bayramı burnu tıkalı geçirdi . 2 gun rapor aldık ...

damlam üzülme kız kucunun saçı daha iyi gelir .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…