Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nasil gidiyor kizlar direnin tatlilara cikolatalara ben fire vermedim henüz direniyorum
#direnkutahya aynen #direnbijoux
sifir kacamak... dukanin 1 cm bile disina cikmadim. cook zor oluyor hele ki evdeki kocaman en sevdigim tatliya ragmen.. ama biliyorsubuz dukanda bir lokma kacamak bile balona igne batirmak gibi. haftalarca duraklayabilirim.. bir taraftan cok guzel ipin ucu kacmiyor. oruclu gibi nefis terbiyesi :) halimden memnunum kisaca..

Gunaydin kizlaaaaaaar!!!!

Az once tartildim 55.5 kg ciktim!!!

Simdi regl donemime 1.5-2 hafta falan var diye her yerim sisti. Zayif gozukmuyorum maalesef.

Dukan'a gore ideal kilom 53.700 idi. Seyir evremin bitmesine son 46 gun kaldi. Bu zamana kadar Dukan'a aykiri tek bir sey yaptim. O da nescafe 2'si 1 arada icmek oldu maalesef.

Simdi su tuketimimi arttiracagim. Yulaf kepegi de yiyemiyordum dogru duzgun onu da adam gibi yiyecegim. Yürüyüş degil de kosu yapsam daha iyi olur sanki. Bacak icin egzersiz yapmaya baslayacagim evime dondugumde.

Hayatimi duzene sokacagim kizlar. Diyeti bozmak yok kesinlikle. 64.250 kg ile basladim ve su an resmen 55.5 kg gozukuyorum tartida. Inanamiyorum ya!

Bijoux sen de mi Dukancisin? :) Ay yasasin!

Cidden dedigin gibi nefis terbiyesi. Ideal kiloma ulassam bile hayatta yiyemem artik o cikolatalari pastalari falan. Kendimi Dukan'a ihanet ediyormus gibi hissederim resmen. Aliskanliga donusmeye basladi resmen.

Mesela su siralar canim tatli falan cekmeye basladi. Aciyorum google'i yaziyorum tum tatlilari fotograflarina bakiyorum, doyuyorum resmen. Ya da ev arkadasima tatli yapiyorum ona yediriyorum. Kendim yemis kadar oluyorum. :) Ev arkadasim benim yuzumden 2 kg aldi 3 haftada.

Kizlar tartidaki sayi degisimleri cok hizli gerceklesiyor Dukan'da ama dun etek falan denemek icin birkac magazaya girdim. Yine popom kocaman. Erimedi gitti. Seyir evrem bitene kadar eriyecegini umuyorum. Cidden cok cirkin bir goruntu. Uzuldum dun bayagi ama az once tartilinca sevindim. Onceden daha da kotuymusum dedim kendime. Iyi ki onlemini almaya baslamisim dedim.

Hic olmadigim kadar azimliyim kizlar annem ve ev arkadasim azmime hayran. Dukan sag olsun. :)

Bugün diyarbakir çook sicak canim buz gibi bisiler istedi kola visne suyunu es gectim yogurt ydim zeytin peynir salatalik ile kahvalti hic istahim yok massallah hp böyl gitsin

Merhaba kuzularım canlarım.yorgunluktan geberiyorum ama daha bir şey yok ortada biteremedim.şimdi kızımı uyutuyorum.sonra tam gaz devam.

Iyi geceler kizlar;

Size bir sorum olacak. Kendimi bu diyet isine o kadar cok kaptirmisim ki ideal kilima ulaştığimi fark edememisim. Dukan'a gore ideal kilom 55.700 kg ve ben su an eger tartida bir yanlislik yoksa 55 bucuk kiloyum. (Tarti dijital degil.)

Yalniz fizigim hala duzgun degil. Goguslerimde azicik kuculme oldu. Bacaklarimda da coook azicik incelme oldu ve belimde de tabi ama yine de popom ve baldirlarimda bir suru yag kutlesi var ve igrenc duruyor. Selulitlerim falan da var.

Sanirim kilolarimi kaslarimdan verdim. Seyir evremin bitmesine ise 45 gun falan kaldi.

45 gun daha ayni sekilde devam etmeli miyim sizce? Sadece yuruyusle olmayacak anlasilan bu is. Egzersiz de sart oldu. Bana tavsiye vermek isterseniz cok sevinirim kizlar ya. 45 gun sonra 40 kiloya kadar duserim yani eminim.

Günaydın 7.takımın fıstıkları.umarım hepiniz iyisinizdir.ben heryerim ağrıyor ve daha işim bitmedi.akşama da doğum gününe davetliyiz.dizin bayram ne zamanbitecek kızlar?bu takım ne zanan toplanacak?

Fargantım güzelim.tebrik ederim seni.hedefe ulaşmışsın.ama dükanı hiç bilmediyim için 1şey diyemem.bazen senin kilonu abarttığını düşünüyorum.55kiloda o dediyim kadar popo baldır nasıl olur anlamadm.

günaydın kızlar iyi bayramlar iyi haftalar

eşim evdeydi haftasonu giremedim bir türlü. 1 saat önce işe gönderdim çocuklar uyurken ütülerimi yaptım

kaçamak yapmadım dersem yalan olur baklava da yedim çikolata da sonuç +400 gr

bugün normal düzene geçiyorum tekrar

sabah pijamalarla +400 gözüküyordu, pijamasız tartılınca tam 72

sabah pijamalarla +400 gözüküyordu, pijamasız tartılınca tam 72
Güzelmiş işte kuzum.ne güzel kilo almamışsın.ben düzensiz beslenme sonucunda 1kilo artıdayım.kaçamak demiyelim de geç saatte işlerim bitdi e saayşt 12de de yiyince artdım normal olarak.ben yarindan normal düzene dönerim inşallah.sizde bayram ne zaman bitiyor güzelim?

işleri bitirdin güzelim yarından itibaren toparlarsın sen kendini

bayram 4 gün canım yarın son

dukanciyim evet yaklasik 25 gunluk.. dukan hakatten saglikli beslenmeyi ogretiyor. sanirim ben de evreleri tamamladiktan sonta dedigin gibi eskisi gibi pisbogaz olmam..

Bugün diyarbakir çook sicak canim buz gibi bisiler istedi kola visne suyunu es gectim yogurt ydim zeytin peynir salatalik ile kahvalti hic istahim yok massallah hp böyl gitsin
burasi da pek soguk kötayam napcez?
beni de oyle durumlarda zero kurtariyor allahtan serbest. yogurt yedin demek bravooo

yulaf kepegi yemezsen kaslarin erir. iste bu yuzden gunde 2 kasik yulaf kepegi yemek zorunlu cunki baska karbonhidrat almiyoruz biz.. ben daha 7 kg civari verdim ama bedenlerim kuculdu pantolonlarim bol geliyor.. ama kepegimi hic eksik etmedim.
unutuyorum veya sevmiyorum diyorsan bir kerede 8 kasiklik kek yap 4 gun ye tavsiyem ya da ekmek ayni sekilde.

biz gittik gittik gittik, bize geldiler geldiler geldilerr ama kacamaksiz atlattim hepsini sukur.. daha 7 kg civari olmasina ragmen iltifatlar aldim cok hosuma gitti :) esimin sayesinde de diyet yaptigimi bilmeyen kalmadi püff
evdeki tatlimin (sutlu bir tatli) aynisindan yapicam kendime 3.evreye gecince odul ogunleri icin. kendime soz verdim cunku cok canim istedi. 2-3 dilim kaldi. birileri gelse de bitirse

Kek fikri supermis ya! Hic dusunemedim! Yalniz ben tatlandiricilarin falan zararli oldugunu dusundugum icin kesinlikle kullanmiyorum. En iyisi ekmek yapmak aslinda ama ogrenci evimizde firin yok. Aile evindr yapmak gerek.

Ben genelde omlete katmaya calisiyorum. Su 2 gundur yulaf kepegi kullanmiyordum. Soylediklerini duyunca bu yulaf kepegini ciddrn dikkate almam gerekiyormus onu anladim. Dun tartida 55.5 iken az once tartildim 56'yim.

Yulaf kepegi, yuruyus ve suya devam! :)

İyi geceler kizlar nasil gidiyor bayramam
Menum
Sabah nesfit sut
Aksam bulgur pilavi tavuk sote salata ayran

Tatli seker ciko yemedim 2 badem sekeri yedim dun sadece iyi gidiyor yani + sız atlatıcam bayramı inş.

Dam
Am bayramin son günü yarın az kaldı ellerine saglik evi mis etmissin

Elifim tebrikler zarrsız bayrami atlattik galiba superiz biz

Fargant kilo verdikceinsan kucuk kusurlara kafayi takiyor inanamiyor insan eskisinden kat kat iyi olduguna zamanla alisicaz bijom dogru demis kepekle bisiler yap mutlaka ye firin yoksa fincan kek yap lavas yap krep yap gozleme yap borek yap helva yap dukanda cok secenek var kepek icin su iciyomusun su?

Bijom kötaya öyledir sovuk netcen olcek bunla gali benimde herkes duydu anlat anlat herkese ams dusunsene
Beni 1 yildir gormeyenler 20 kilo kadar eksik bir halde kardilastilar tatliyi kabul etmemem konusunda kolay ikna oldular boylece toprak nasıl oldu?

İyi akşamlar kızlar.ben geberiyorum artıkın yorgunluktan.işlerimi yaotım.kocamaaan ütü işim kaldı.onu da tarın hall ederim inşallah. Doğum fününe de gittik geldik.bıktım şu düzensizlikden düzensiz beslenmekden.inşallah yarindan normale dönerim.kütom,bijom aferin size.

Günaydın canlarımmm,güzellerim.yağmurly ve rüzgarlı bir Bakü sabahına açtık gözümüzü,hava çok soğuk.iyi oldu aslında.çoook ütü yapıcam bugün...siz de gelin artıkkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…