Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şimdi baktım kuzum 73.500
Allah oğlumuza da acil şifalar versin inşallah.hepimizin çocukları son bahar hastalığından nasibini aldı yani.offf
saol damlanurcum..
bugun 72.3 dum demek 1.2 gitmis super..

gecmis olsun dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. gececek insallah..

rapor veriyim gelmisken (protein gunumdu)
sabah: 2 haslanmis yumurta, peynir, zeytin, yesil cay
oglen: yarim tavuk gogus izgara durum, 1 dilim kek (dukan)
aksam: yok (hastanelerdeydim yiyemedim, eve gelince de gec olmustu bir parca peynir attim agzima)
2 litreden fazla su, mistik cay

herkese iyi geceler diliyorum..

Damlam pc imkanim su an canim . Yarin tumgunde kurbanla ugradirin . Ertesi sabahda erkenden yoldayiz .. Zaten pskuutte tatilde . Donusde gondersem olurmu ?
Birde ilk sayfayi kimse okumaz takimdan . Bana sorarsan sen sık sk buraya yaz :)

Damlam pc imkanim su an canim . Yarin tumgunde kurbanla ugradirin . Ertesi sabahda erkenden yoldayiz .. Zaten pskuutte tatilde . Donusde gondersem olurmu ?
Birde ilk sayfayi kimse okumaz takimdan . Bana sorarsan sen sık sk buraya yaz :)
Olur ablacım neden olmasın.kurallar zaten yeni gelenlere gerek.onlarada 7490cı sayfada kurallarımız var deye bilirim yani.belki bir gün tüm bir sayfayı takım hakkında bilgilerle falan donatırım.o super olur işte.mesela 7777ci sayfayı..ama ooooo oraya çok var daha...

Ben geldim once menu yazayim
Sahur karatay kahvaltisi
Aksam barbunya tavuk yogurt uzum salata yazinca cok oldu azcik orucluyken yiyemiyorum

Cok yorgunum market yerlestir pasta kurabiye vs. Yaptim mutfgi savas alanina cevirdim oysa dun gece halletmistim bidaha temizledim simdi oturdum gecmis varmi bakayim ben opuldunuz

Iyi bayramlar kizlaaar! :)

Bayram icin annemin yanina dondugumde cok zayiflamissin dedi. Sevindim asiri derecede. Sakin bozma aynen devam dedi. Bozmayacagim. Tam gaz devam.

Aman kizlar bayramda misafirler yesin tatliyi biz degil. :)

Kacamak yapacaksak da az yapalim ama ben yapmayi dusunmuyorum. :)

Nasil gidiyor kizlar direnin tatlilara cikolatalara ben fire vermedim henüz direniyorum

Ben de fire vermedim dahaa. Onca mis gibi baklava boreklerr ragmen.

Ama Nescafe 2 si 1 arada ictim 2 kez su siralar. Dukan diyeti yapiyordum yasakmis. Moralim cok bozuldu. Simdi yeniden baslamam gerekiyormus ama ben kaldigim yerden devam edecegim. Su an sade nescafe iciyorum bu serbestmis. :)

Ayrica kizlar ya kilo vermem yavasladi sanki. Anlayamiyorum. Sebebi az su icmemden kaynakli olabilir mi sizce?

Fargant afferim hic bozma moralinineskisine gore kat kat iyi besleniyorsun basa donmen falan gerekmiyor motivasyonunu bozmadan devam et tolore kullandin say nescafeyi kili vermen tabiki yavaslayacak duraklmada olabilir bunlar olagan seyler ilk donem odeem atiyosun verecek ya azaldikca daha inatci oluyor kilolar ama direnc kiriliyor pes etmessen suyu sakin ihmal etme bobreklerin icin kiloyu gec yaninda su sisesi tasi o zaman iciliyor

Bende bozmadim diyeetimi hemde hic tanimadigim evkerde bile cevirdim napayim emeklerimi cope atamam tatli karbonhidrat az olunca gercekten insanin cani istemiyor canan hoca ne diyor seker sekerin mayasi yedikce canin istiyor menum
Sabah kahvalti klasikti ama bir kucuk k,ekmek yedim bayram kahvaltisi sabah 8 de

Aksam 19 a kadar lokma yemedim
Biraz sarma karataya uygun yaptim bulgur ve zeytinyagli 3 kucuk icli kofte ayran corbasi salata darisi yarina artık

Vallaha ben bayeam falan anladım b6 bayramdan.yemek bile yoktu evde.12saat hiç duraksamadan,yemeden içmedenev temizledim.daha da bitmedi.yarın da mutfak,tuvalet banyo temizliyi var...çok yorgunum...çok uykum var....iyi geceler canlarım.hepimize güzel uykular.menülere dikkkat kızlar...

Afferim sana kütom.darisi tüm qizların başına...

Oooh dokturmussun kUtahya ellerine saglik valla. Kokusunu buradan aliyorum.

Ayrica bravo, ayni kararlilikla devam ediyoruz. :)

BayraminiZ mubarek olsun hatunlar .
Gec oldu ama et isini yeni bitirdim . Sabah erkendende memlekete yolculuk . Hepinizi Allaha ismarladim .
Bugun sabah niyetliydim kurban etimle actim orucumu . O yuzden tek ogun yedim. Ama aksam disarda kiyma yaptirirken asimle kunefecide oturduk . Bir kac dilim kunefe ..
Oylenki menumda asikar kavurma yufka salata ayran ...

Mutlu ,umutlu ,saglikli bir bayram olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…