saol damlanurcum..Şimdi baktım kuzum 73.500
Allah oğlumuza da acil şifalar versin inşallah.hepimizin çocukları son bahar hastalığından nasibini aldı yani.offf
Olur ablacım neden olmasın.kurallar zaten yeni gelenlere gerek.onlarada 7490cı sayfada kurallarımız var deye bilirim yani.belki bir gün tüm bir sayfayı takım hakkında bilgilerle falan donatırım.o super olur işte.mesela 7777ci sayfayı..ama ooooo oraya çok var daha...Damlam pc imkanim su an canim . Yarin tumgunde kurbanla ugradirin . Ertesi sabahda erkenden yoldayiz .. Zaten pskuutte tatilde . Donusde gondersem olurmu ?
Birde ilk sayfayi kimse okumaz takimdan . Bana sorarsan sen sık sk buraya yaz :)
Sabah sabah yüzümü güldürdün kütom...Allah gün boyu yüzünü güldürsün inşallah...
Nasil gidiyor kizlar direnin tatlilara cikolatalara ben fire vermedim henüz direniyorum
Afferim sana kütom.darisi tüm qizların başına...Bende bozmadim diyeetimi hemde hic tanimadigim evkerde bile cevirdim napayim emeklerimi cope atamam tatli karbonhidrat az olunca gercekten insanin cani istemiyor canan hoca ne diyor seker sekerin mayasi yedikce canin istiyor menum
Sabah kahvalti klasikti ama bir kucuk k,ekmek yedim bayram kahvaltisi sabah 8 de
Aksam 19 a kadar lokma yemedim
Biraz sarma karataya uygun yaptim bulgur ve zeytinyagli 3 kucuk icli kofte ayran corbasi salata darisi yarina artık
Bende bozmadim diyeetimi hemde hic tanimadigim evkerde bile cevirdim napayim emeklerimi cope atamam tatli karbonhidrat az olunca gercekten insanin cani istemiyor canan hoca ne diyor seker sekerin mayasi yedikce canin istiyor menum
Sabah kahvalti klasikti ama bir kucuk k,ekmek yedim bayram kahvaltisi sabah 8 de
Aksam 19 a kadar lokma yemedim
Biraz sarma karataya uygun yaptim bulgur ve zeytinyagli 3 kucuk icli kofte ayran corbasi salata darisi yarina artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?