Nazlim desene ya annenle yada kayin valideyle kaliyorsun himmm . Olsun bakalim en azindan kendi evin var :) eskisi gibi degil :) agiz tadin yerinde olsunda ..evet ablacığım kv bende bakıyor onun evi biraz uzak bize el git yapması zor olur sabah 2 akşam 2 vesaitle gelip gitmesi gerekiyor . annemin baktığı günlerde biz bırakıyoruz ama şimdi havalar soğudu diye onun baktığı zamanlarda annemde kalıyoruz .
Valla yasit olmamiza sevinmedim desem yalan olur . Hahay laf aramizda bunlar hep genc .....hos daha bizde genciz peh ..YaşıtızBaşvuru formunu doldurayım ancak ben çok fazla olamıyorum buralarda günde 5 msj zorunluluğu varmış...haftaiçi uyarım ama bu haftasonu şehirdışına çıkıyorum mazaret kabul ediliyor sanırım :)
Aynen ben unv. Kizim var diyince sasiriyorlar ..Maşallah Allah bağışlasın benim 1 tane oğluşum var Allahım bağışlasın...genciz yahu bide söylemesi ayıptır yaşımı göstermediğimi söylerler :) 67 kiloya ineceğim fena motiveyim ...
Nazlim desene ya annenle yada kayin valideyle kaliyorsun himmm . Olsun bakalim en azindan kendi evin var :) eskisi gibi degil :) agiz tadin yerinde olsunda ..
76.8 kiloyum hedefim 67,boyum 172 cm...Aynen ben unv. Kizim var diyince sasiriyorlar ..
Kac kilosun ?
Hedefin nedir ?
Damlamin verdigi basvuru formunu doldururmusun pumpolcum seni daha iyi tanimis oluruz ?
Canım benim ama ben senin için koymuşdum kuralları.1.sayfadakı deyil kuzum.koyuyorum 1daha..76.8 kiloyum hedefim 67,boyum 172 cm...
1.sayfadaki formu kastediyorsun dimi?
Hoş geldim bijom.afferim sana ne diyeyim yani.Allah kolaylık versin.çabucak eski düzenine dönersin işallah.sen kv ile birlikde mi yaşıyordun?merhabalar.. herkes iyidir umarım.. öyle yoğunum ki tartılmıyorum bile.. sabah gözümü açar açmaz yoğunluk başlıyor. dukanımı bozmadım bu tempoya, önüme gelen onca yiyeceğe rağmen fakat yag oranlarına dikkat edemiyorum malesef.. inşallah haftaya her şey daha bir yoluna girer..
herkese kolaylıklar diliyorum..
inşallah ablam inşallah temizlersin.ben size söylüyorum ama kendim çok sıkamıyorum kemeri.koruma modundayım şimdi.listede deyilim diye de rahatım.ama tek umudum sizlersiniz.çok güzel olur inşallahYarin ayran asi yapayim diyorum bir aksilik cikmazsa tabiki ..
Yarin aksam yakin bir arkadasimin oglusunun kinasi var . Gece orda olucam . Malinşallah persembe su gecen haftaki 1 kilo artimin hepsini bu haftatemizlemek istiyorum .
Güzel ablam ne diyim.ben senin menülere pek uyamıyorum yav...ama önemlisi eksil,tatlı ye ,komposto iç ama eksil yeter ki...Menum
9:00
1mandalina
11kahvaltim
3dl . Eshakmek . Peynir
Domates , biber .
Cok az bal tereyag .
16:00
Bulgur pilavi tavuk
Salata . Visne komposto .
Corba . Minik dl tatli .
Sabah 45. Dk tempolu yuruyus
Aksamda pazar turladim ..
Su konusunda iddali degilim ...
teşekkür ederim damlacım. hayır kv ile yaşamıyordum ama çok seviyordum..Hoş geldim bijom.afferim sana ne diyeyim yani.Allah kolaylık versin.çabucak eski düzenine dönersin işallah.sen kv ile birlikde mi yaşıyordun?
hoşbulduk ablacım..İyi aksamlar kizlar nerdesiniz bakimmm .
Bijom hosgeldin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?