Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ah aydam yakin olsan keske azda olsa kizina bakardim canim sende uyurdun
Halin fena gorunuyor rabbim sifa versin insallah ..
Bijom senin caya bende bakiyorum marketleri dolanirken ama gozume carpmadi bacim

Allah razı olsun ıyı kalplı ablam benım, Rabbım yardım edecek napalım bu da bızım sınavımız dıyorum annem orda kahroluyor ama elden bırsey gelmıyor atlasa ucaga gelse ne kadar kalcak enınde sonunda gurbet ıste, gececek ınsallah, benım de aılemle akrabalarımda cay saatı yaptıgım gezmelere gıttıgım gunler gelecek ınsallah...

Tabiki gelecek aydam . Bizde gectik sizin gectiginiz yollardan belki daha zorlusundan . Bunada sukurde :) .
Bu yazdiklarina seneler sonra gelir okursun . :) ah ne gunler yasamisim diye unutma her yagmur sonrasi gunes dogar :)

Damla kiz bu sabahnerde kaldin ?

Ben erken regl oldum tuzu azaltayimda sismeyim bari :)
Ayran asi icin bakliyatim pisiyor .

benim oğluşta 12 haziran 2013 doğumlu ayda şu aralar bir yaranazki sorma salondaki sehpanın üzerine çıkıp bodoslama aşağı atıyor kendini sanada çok geçmiş olsun canım İNŞALLAH en kısa zamanda toparlarsın

günaydın ablacığım

bijo tekrar başınız sağolsun mekanı cennet olsun İNŞALLAH

dünkü menümü yazmayı unutmuşum aklımdayken yazayım hemen

sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık

öğlen
1 tabak türlü
ayran

ara
1 adet armut

akşam
1 kutu süt
1 avuç çiğ fındık

spor olarak 20 dk koşu bandında yürüyüş 1 saat aerobic step
bugünde plates dersine giricem bakalım nasıl olacak ders ama şuanda bütün karın kaslarım ve bacak ve baldırlarım çok acıyor

aydasucum ben o çaya bayılıyorum. yani severek isteyerek içtiğim bir kaç bitki çayından biri.. yarı süt yarı suyla hakatten harika. kokusu mutfagı sarıyor o derece.. aslında burası da küçücük bir yer olmasına rağmen bazı yerel marketlerde bile görüyorum.. ben genelde migros veya kipa dan alıyorum.. kutusuna baktın mı netten belki gözünden kaçıyordur çok fazla bitki çayı kutusu oluyor raflarda..
o kadar övdüm yalnız bir de beğenmiyormuşsun : )))))

Bijom senin caya bende bakiyorum marketleri dolanirken ama gozume carpmadi bacim
senin bulman daha kolay aslında aebenim.. alırsanız akşamları için...

biz 2010 doğumluyuz 6 aylıktan beri haalaa orta sehpamız yatak odasında dikiliyor : ))))

Migrosa bakmamistim . Gecengunde utu kolasi icin gitmistim aklima gelmadi . Yolum duserse bakayim , normal marketlerde pek yok canlar ben bakmistim burda ...

Günaydın canlarım.ne güzel toplanmışınız sabah sabah.ben geç kalkmıştım.kv de gelmeden yatağımı falan toplayayım derken tüm işlerimi hall ettim.şimdi kızımı dışarı çıkıyorum...gelince görüşürüz...

Kızlar dün gelemedim akşam misafirim geldi elinde tatlıyla maalesef dayanamadım yedim kendimi kilo almış hissediyorum bu arada hazımsızlık tavan yaptı balon gibiyim dün akşam misafirden dolayı Menümü yazamadım bugün yazayım
sabah
bir dilim tam buğday ekmeği
İki haşlanmış yumurta domates salatalık

Öğlen
bir tabak türlü yemeği

Arada misafirliğe gittik diyet patladı
iki haşlanmış mısır
İki dilim baklava

Akşam
bir porsiyon kuru fasulye salata

akşamında akşamı
iki şekerpare bir dilim baklava patlamış mısır çay sabah bir tartıldım 76,5 kiloyum

Bugün yarın yine misafirlikteyim ama tutucam kendimi akşama kadar bol bol su akşam yemeğinde de sadece salata belki yarın sabah 75li rakamlar vermeliyim

Ya ben bu geçmişi okuyorum ama nasıl cevap vereceğim bilmiyorum çoklu alıntı yapamıyorum
En iyisi Böyle yazayım
Pumpul hoşgeldin ablacım ben de 80le başladım şimdi 76 kiloyum senle çok yakınız
Aydasu ve Naz benimde küçük bir oğlum var aynı yaramazlıklardan bende göz açamaz durumdayım
Aeben abla aydasuya yaptığın kıyağı bana da Yapsan keşke. Benim de kimsem yok yakınımda ki benim gurbetim bitmeyecek bir gurbet çünkü ben buraya evlendim ve artık ömrümün geri kalanını burada geçireceğim gibi görünüyor.

Aydasu bende çok özeniyorum akrabalarıyla ailesiyle gezmelere çay-kahve keyiflerine giden insanlara ama dediğim gibi senin birgün bitecek benimse bi değişiklik beklentim yok. Elden de akraba olmuyor insana. Can ciğer komşuların oluyor taşınıyorsun senede bir kez görüşmeye başlıyorsun ben biraz fazla karamsarım bu konularda beş sene oldu hiç alışamadım bu memlekete

Seum biliyormusunki ankarada kendi kanimdan hic kimsrm yok . Bir eltim var oda uzakta aksamlari bazan gideriz . Benim yakinlarim arkadaslarim komsularim canim . Sizin henuz cocuklar kucukte ondan ilerde sizde edinirsiniz es dost . Sizingibiyken birakin cevrem kendime bile vaktim yoktu
İnanin cocuk sevgim cok fazla ciddi diyorum ikisine birdende bakabilirdim arada bir siz dinlenin diye :)

Seum guzel menuleri patlatmissin . Lutfen bugun dikkat et bak damla takimdan atar bizi ...
K

Hepsini bende yapamiyorum telden tek tek mesajlarin altindaki cevapla yerine bas seum ..

Gerçekten mi aeben abla şimdi umutlandım biraz ben seni çok aktif görüyorum çünkü. Doğru diyosun çocuklarla hiç bir yere çıkılmıyor. Bak 12:30 da evden çıkacağım hala ayağımda sallıyorum ne zaman uyuyacak ne zaman uyanacak. Ev uçuyor gitmeden birde yemek yetiştirmem lazım inan şaşırıyorum ne yapacağımı. Tek çocukla böyle...

Yok canım benim hiç kızmıyorum sana.çünki biliyorum ki fırsat bulumca geliyorsun hemen ve zor durumdasın.geçer kuzum inşallah.yeterki dietini bozma ve artılarla gelme bitaem...

B
benimki kız olduğu iç7n galiba öyle çılgınlıklar yapmıyor.çıkıyor sehpaya ama atlamıyo.annne de de (gel yani)diye bağırıyor.ay Allah korusun atlamasın da zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…