Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ah seumum ah çok kızgınım sana şu anda.ben eksilin eksilin diye kendimi paralıyorum burada ama sen yemişsin de yemişsin. Lütfün bugün dikkat et.unutma sen burada sadece kendi için deyil takım için dü kilo vermek zorundasın.tam kocayla birlikde yapıyoruz derken şimdi de kocayla tozutmuşsun yahu : )))))

Ay canım benim,çok üzüldüm sizin halinize şimdi.düşünüyorum da şu kaynanayla bir de akrabalardan ailemden uzakta çıldırırdım her halde.beterinde beteri var demek ki.ama ablam haklı çocuklar bir büyüsün ana okuluydu okuluydu derken bir sürü arkadaş edirsiniz inşallah.ben bir kızını dışarı çıkarmakla kaç arkadaş edindim.fakay daha genç olduğumuz için ve de kocalar izin vermediyi için çok da geniş takılamıyoruz ama o da olur inşallah...

İyi günler canlarım.bu gün perşenbe perşenbe...DİKKATTT...6DAN SONRA YEMEK YOKKK...hem de gün boyu dikkat edelim lüten.listede olan 6kişi var,teve izinli diye yazılacak yani zaten o bir eksik bizim için. Bari siz yapmayın.eminimki diyer takımlarda güzel sonuçlar çıkacak..geçen hafta neredeyse h er kes artıdaydı..

Selam arkadaşım...

Ad: Pumpul
Boy:172 cm
Kilo:76.6
Hedef kilo:67
Kilo alma nedeni:abur cubur
Kilo vermeyi isteme sebebi: sağlık ve görünüm...

Pumbul hosgeldin . Ben senin hedef kilondanimnama senin kadar boyyy nerrdeee . Masallah sana .

Damlam teve ne zaman izin aldi benmi kacirdim mesajlariki ?

Damlam hani gecenlerde yaprak baklava falan yapmistikya cok yakkin arkadas ve komsum onun oglusunun bu aksam kinasi var . Onun evinden arkadaslarla hep birlikde cikicaz 6 da finiz konusunda soz veremiyorum . Ama yarin baskulde eksi gormeyi srnden cok istiyorum takimim adina :) dikkat edicem soz :)

Pumbul hosgeldin . Ben senin hedef kilondanimnama senin kadar boyyy nerrdeee . Masallah sana .

Damlam teve ne zaman izin aldi benmi kacirdim mesajlariki ?
:) Allah'tan boyum uzun o yüzden kilolu durmuyorum balıketliyim yani..

Tamam ablam anladım seni.sen maksimum dikkat etmeye çalış yine de...

İyi akşamlar canlar

Bugün açlıktan dizlerimin feri kesildi ama sözümü tuttum
Sabah
Önce bir tabak çorba içtim
Sonra bir dilim tam buğday ekmeği
Bir yumurtadan lorlu omlet
Domates salatalık

Öğlen
3 bisküvi

Akşam
Peynirli salata

1 saat yürüyüş full yokuş çıktım bebek arabasıyla
2 litrede su beşte bitirdim yemeyi

(Nolur şu hazımsızlığa hemen etkisini gösteren bir çare söyleyin kızlar ya)

seumum menün iyi güzelim biskuviler hariç.ama ben soruna dair cevap bilmiyorum kuzum.

İyi akşamlar canlarım.brn de bugünki menümü yazayım.
11.00 2dilim ekmek,2yumurta,salatalık,çay
ara çay
18.00 peynirli yağsız az pişmiş makarna,pul bib.li yoğurt
ara 3tane ceviz
1.5litre su.havalar soğuduğundan bu yana suyu fazla içemiyorum.bir de garip bir yene isteyim var.şimdi tokum ama yenek isti yorum. Bu bana ayda bir falan olur böyle.

Aeben abla teveyi sormuşsun.biz onunla geçen cuma özelden yazışdıq ya buraya yazmışdım.hem motive olamıyor,hem tartısı yok.gelmiycek takıma.ben de diskalifiye olmasın diye izinli yazayım diyorum.şimdi yinü özelden aordum bakalım ne vecap vericek

***7. TAKIM 383. ETAP***

aeben ( 67,1 / / / %)
aydasu ( 87/ // %)

teve ( 68.5/ / /% )izne ayrıldı
seummu ( 76.8/ / % )
benelse( 73.1///%)
naz (67//%)

7.TAKIM ORTALAMASI:%

***7. TAKIM 383. ETAP***

aeben ( 67,1 / / / %)
aydasu ( 87/ // %)

teve ( 68.5/ / /% )izne ayrıldı
seummu ( 76.8/ / % )
benelse( 73.1///%)
naz (67//%)

7.TAKIM ORTALAMASI:%
Damlanur ben haftaya bildirim yapacağım ya menü bildirimine ne zaman başlıcam peki?bu son sorum

Arkadaşlarım lahana çorbası diyeti yaptığımı belirtmiştim...bugün ki menüm..

Sabah kahvaltı yapamadım..
Öğle:1 kase çorba,1 etimek.
Ara: 1 muz,1 bardak kefir..
Akşam:2 etimek,1 muz,1 bardak light süt

2 fincan şekersiz az ssütlü nescafe..( vazgeçemiyorum)

2,5 Lt su..

4 mil Leslie Sansone ile...

Iyi akşamlar hepinize..

Canım benim izin verirsen sana abla diyicem.ablacım senin diyette nasıl bilmem ama 2muz çok çok fazla 1muz 2porsiyon meyve yerine geçer.ki bizim gün boyu 3porsiyon meyve yeme iznimiz var.ha montignac ve karatay diyetine göreyse neredeyse yasak tabi yanlışım varsa düzeltin.bu diyeti çok merak ettim.sana soruo da zamanını almayayım imkan bulunca bakıcam.evet doğru söylemiş seum deneme haftasından rapor vermeye başlıyoruz.sana 1sorum var ablacım.neden 7.takıma yazdın ilk?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…