Canım benim izin verirsen sana abla diyicem.ablacım senin diyette nasıl bilmem ama 2muz çok çok fazla 1muz 2porsiyon meyve yerine geçer.ki bizim gün boyu 3porsiyon meyve yeme iznimiz var.ha montignac ve karatay diyetine göreyse neredeyse yasak tabi yanlışım varsa düzeltin.bu diyeti çok merak ettim.sana soruo da zamanını almayayım imkan bulunca bakıcam.evet doğru söylemiş seum deneme haftasından rapor vermeye başlıyoruz.sana 1sorum var ablacım.neden 7.takıma yazdın ilk?
Lahana diyeti farklı bu lahana çorbası diyeti...7 gün sürüyor ve hergün çorbaya ilave başka şeyler tüketiyorsun...kan grubum 0 pozitif..Pumpul lahana diyetinde muz varmiydiki yahu ? Tam uyuyurmusun ? Bir soru daha kan gurubun ne ?
Bak soru sormaya cekinme bizde soruyoruz ahaha .
Burda linki varsa buraya bi atsana pumpulum ..Lahana diyeti farklı bu lahana çorbası diyeti...7 gün sürüyor ve hergün çorbaya ilave başka şeyler tüketiyorsun...kan grubum 0 pozitif..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...eti-deneyimlerimiz.206/page-453#post-37348274Burda linki varsa buraya bi atsana pumpulum ..
Abende 0 gurubuyum . 0 gurubuna lahananin kilo verdirmedigini okumustum ondan sordum .
Ne zaman baslayip ne kadar
verdin pum .
Canim sen henuz deneme
haftasindasin obur cumaya kilo
bildirirsin listeye girersin
insallah . Bize ilk merhebe dedin kilon nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?