Teve abla hoş geldin aramıza.seninle anlaşdığımız gibi izinli yazdım seni.be zaman istersen gel..Cicişler biliyorsunuz bayağıdır giremedim.izindeyim.Bol ysramazlıklsr ysptım ama kilo almadım kesinlikle.:)Şu gereksiz şryleri tükrtmedrn de yasanıyor pasta.cips.asitli içecrkler vs.Bunlaru tüketiyordum sizinle berabetken bıraktım ve hala bunlardan uzağım.-Öpüyorum sizleri arada gelirim böyle notlar bırakırım.
Selam svetim.canım o üst üste bildirimde bulunmadığında olur ya.hani 3hafta üst üste bildirimde bulunmazsa diskalifiye olunur ya.seum da bu hafta bildirim de bulunmuş ya...yoksa yanlış mı biliyorum?Hayırlı cumalar kardeş takımcımmbol şanslar dilerimm damlacım 2 kez bildirimde bulunmadı dersen 1 kez daha bildirimde bulunmazsa diskalifiye olur cnm benim geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi 3 e bölündü yazmalısın kuzum
tatlım geçen hafta herkes 2 haftalık bildirimde bulundu seum bulunmadığı için 2 haftalık sayılmış oldu ama normalde bakarsan 1 kez bildirimde bulunmadı o da sadece geçen hafta bu hafta bildirimde bulunmuş benmi yanlış biliyorum şimdi sen 2 . kez dersen 3, de diskalifiye olması gerekmez miSelam svetim.canım o üst üste bildirimde bulunmadığında olur ya.hani 3hafta üst üste bildirimde bulunmazsa diskalifiye olunur ya.seum da bu hafta bildirim de bulunmuş ya...yoksa yanlış mı biliyorum?
Tamam canım benim.teşekkür ederim.iyiki varsın...damlacığım ben buralardayım paylaşım alanına listeyi koycağımız zaman söylersen koyarım hemen
E ben de onu soruyorum ya kuzum ÜST ÜSTE 3kez bilsirimde bulunmazsa diskalifiye olmuyormu?şimdi seum bunu kırmış ya.şimdi sen 2ye bölünmelimi diyorsun canım?tatlım geçen hafta herkes 2 haftalık bildirimde bulundu seum bulunmadığı için 2 haftalık sayılmış oldu ama normalde bakarsan 1 kez bildirimde bulunmadı o da sadece geçen hafta bu hafta bildirimde bulunmuş benmi yanlış biliyorum şimdi sen 2 . kez dersen 3, de diskalifiye olması gerekmez mibak 3, takımda da aynı durumda olan var onlar da benimd ediğim şekilde bildirim yaptı bir bak istersen karar senin kuzum
Yazmasına öyle yazayım sorun deyil de ben mi o diskalifiye kuralını yablış anlamışım?tatlım geçen hafta herkes 2 haftalık bildirimde bulundu seum bulunmadığı için 2 haftalık sayılmış oldu ama normalde bakarsan 1 kez bildirimde bulunmadı o da sadece geçen hafta bu hafta bildirimde bulunmuş benmi yanlış biliyorum şimdi sen 2 . kez dersen 3, de diskalifiye olması gerekmez mibak 3, takımda da aynı durumda olan var onlar da benimd ediğim şekilde bildirim yaptı bir bak istersen karar senin kuzum
E ben de onu soruyorum ya kuzum ÜST ÜSTE 3kez bilsirimde bulunmazsa diskalifiye olmuyormu?şimdi seum bunu kırmış ya.şimdi sen 2ye bölünmelimi diyorsun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?