Ama eleştirmesini o kadar iyi biliyorlar ki ablam.hele kaynana yok mu bana şöyle yap şöyle yap diyor ama kendi pasaklının biri.beni sinir eden şey o.ben kendi işimi kendim yaparım yoksa,zaten onların yaptığını da beyenmiyorum ben ama neyse ben vicdansızlıklarına sinir oluyorum..Karnimi doyurdum geldim ...
Damlam gelelim senin empati isine hihi .
Canim senin onlarin 2 bardagi tasimasina ihtiyacinmmi var ? Tam tersi ben olsam kendi elimle yapmayi tercih ederim . Hayatta kimseye minnetin olmayacak rabbim saglik verip yapabildikten sonra ..
Ev senin, koca senin, iste senin yap gitsin kizzz :)
Canlar gecsiniz simdi oturup agladiginiz kobulara ilerde ne cahilmisim
Kafami nelere takmisim diyceksiniz :) bos yere hayati kendinize zehir ediyorsunuz
İNşallah ilaçlar falan etki eder çabucak düzelir kuzum.Selam kizlar .
Sabah erkenden kizimin tahlili icin gitmistim . Sonuc asiri kansizlik tahmin etigim gibi .en az 2-3 ay demir ilaci kulanacak birde B 12 .
Karnim
Ac balik almistim yapip yiyeyimde gozum acilsin :)
Ah ablam sen de çok kötü yapmışsın.hem geç yemişsin hem tatlı poffff...Selam arkadaşlar,bu konuyu takip ettiğim halde çoğu kez bildirimler gelmiyor niye acaba?
Haftasonu diyeti aksatmam motivasyonumu olumsuz etkiledi.Dünki menümü paylaşarak bildirimime başlayabilirim sanırım..dün geç vakte kadar bişey yiyemedim oğlum hastalandı okula gidemedi üzüldüm o yüzden..,
Öğleden sonra 1 elma
Akşam yeşil salata ve 2-3 kaşık mantı yedim.,Amaaaaa şu sıralar tatlı krizlerimden dolayı bir kase irmik tatlısı yedim..cızzzzBu cuma kilo bildirimi yapacağım..hadi hayırlısı...
Damlam oda sen boyle hisset diye yapiyor zaten , sende bunu yutuyorsunAma eleştirmesini o kadar iyi biliyorlar ki ablam.hele kaynana yok mu bana şöyle yap şöyle yap diyor ama kendi pasaklının biri.beni sinir eden şey o.ben kendi işimi kendim yaparım yoksa,zaten onların yaptığını da beyenmiyorum ben ama neyse ben vicdansızlıklarına sinir oluyorum..
Damlam oda sen boyle hisset diye yapiyor zaten , sende bunu yutuyorsun
İnan bosa uzuluyorsun duymamazliktan gel etkilenme bile bak o zaman oda vazgecer . Su an senin hassas oldugun seyleri bildigi icin o hareketleri yapiyor . Kizlar biraz politika yapin :)
Kixlar her mesajda bildirim gelmiyor .. Hatta siz sayfaya girdikce yani okonuya ilginiz arttikca bidirim geliyor sanirim . Bildirime guvenmeyin linke gelin :)Banaysa hiç bildirim gelmiyor.şu izlemeyi ayrıntıyla bilen varsa anlatsın lütfennnn
Uygulama olduğu zamanda ne güzeldi ama her konuya mesaj geldiyinde mailme mesaj geliyordu.Kixlar her mesajda bildirim gelmiyor .. Hatta siz sayfaya girdikce yani okonuya ilginiz arttikca bidirim geliyor sanirim . Bildirime guvenmeyin linke gelin :)
Kararsızım arben ablacım kesinlikle çözüm değil ilaçlar bana bakıyor ben onlara aslında bütün huzursuzluk anksiyete depresyon hikaye tek gerçek manevi boşluk. Ama ben çok zayıfım dermanım olduğunu bile bile ona bile sarılamıyorumSeum onlari kullanmakda karalimisinseni uyusturmaktan sorunlarin ustunu kapamakdan baska bisiye yararmiki .
Ben ilacdan cok piskologla gorusmekden yanayim sorun cozumleri icin .
Rabbim sifa versin canim ...
Of seumum baklava ne ya baklava neee...hele simit de var orada...ooof of...diette olan biri bunları yemezzz...Kızlar benim bugün doktor günümdü o yüzden menüm şöyle
Rezalet menü :)
Sabah
Bir simit
Peynir
Zeytin
Domates salatalık
Öğlen
Bir fincan kahve
Bir dilim baklava
Akşam
Bir aydır ilk defa kızartma yedim karışık köfteli
Yoğurt
Salata
Kendimi çok şişman hissediyorum sabah filinta gibiydim
Kuzum senin çocuğun küçük deyil mi?onunla nasıl uyuyorsun ki bu vakitte?ah bi o günler gelseydi benim için de.ben de kızımı bırakıp da uyuya bilsem...selamlar
sorsaniz bugun hic bir sey yapmadim ama yine yiçinnum yine yorgunum
menu yazip azicik kestireyim.. belki de sabaha baglarim hic belli olmaz.
sebze protein gunumdu
sabah: cift sarili yumurtayla omlet, peynir, domates
oglen: 1 koca tabak kiymali taze fasulye, yogurt
aksamustu: bir suru dilim pasta (dukan)
aksam: 3-4 kasik taze fasulye yine
2.5 litre de su
Careni kendin diyorsun seumum ne diyimKararsızım arben ablacım kesinlikle çözüm değil ilaçlar bana bakıyor ben onlara aslında bütün huzursuzluk anksiyete depresyon hikaye tek gerçek manevi boşluk. Ama ben çok zayıfım dermanım olduğunu bile bile ona bile sarılamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?