Pumpulum adin gecmisken cancazim deneme haftasi vede takim icin katilimin az canim menu bildiriminde pek yok .daha aktif olmani bekliyoruz .Kızlar ben işlerimi falan bitirdim.burada hava güzel.kızımı da alıp dışarı çıkıyorum.gelince yazarım...siz hedeflerinizi yazın.pumpul ablaaaa sen de
Günaydın elifim.nerelerdeydin kız?senin cuma için hedefin kaç güzelim?
Seummu 74
aeben 65li rakamlar
Egitiminiz hayirli olsun hehe pasaya 100 lolipop benden :)
Elifim hep karbon yemissin kiz cumaya kilo vermis ol bak !
Proya ve sebzeye yuklen biraz
Yok canım benim o bendün önce olmuş herhalde.ama sen benden sonra katılmışdın.gözden mi kaçırdım ben.olamazki ama.bu ay bitiyor.gelicek aydan herkes kendine aylık hedef belirleyecek.her hafta da haftalık hedef olacak,tutturmayana da ceza...günaydın canım annemler geldi gitti doruk'un çişi ege'nin ağlamaları derken kendime vaki ayırmak ne mümkün
hedef mi eeee 72'ye geri dönmek olsun hedefim
yılbaşı hedefleri belirlemiştik ya birde onları da liste yapmış mıydın damlacım?
Bizde bir kitap var içinde 700soru ve cevapları var.sınavda da o sorulardan 10tanesi düşüyor.onları iyice öyrenmek gerek.sonra da araba kullanarak sınav veriyorsun.evet ablam ben univ.mezunuyum.aslında mastr da yapıcaktım.sınavdan geçtim ama para lazımdı.destek çıkanım olmadı.nışanlıydım annemler cehiz derdindeydi,kayinvalidem ölsr para vermezdiSizde ehliyet isi nasilki damlam .
Orda genelde herkesin lise mezunu oldugunu biliyorum . Sende unv. Mezunuydun sanirim ne okumasiki bu ?
Yani çok aktif üyeleri ilgilendirir daha çok...bizi deyil...İyi aksamlar .
Sahiden nerdesiniz ?????
Damlam bu yarisma kk la ilgili ...
Kk daki uyeler arasindan balirlenen katagorilerde aday gosteriyorsun . Mesela su uye suna aday olsun diye .
Genelbir yarisma yani :)
Oh inşallah hedefine ulaştığında yersin güzelim...iyi akşamlarr
sabır testi bir günü gururla bitirmenin sevinciyle geldim.. reddettiğim dolu, koca tabağın fotosunu çektim kendim bile inanamadım çünkü. zayıflayınca aynısından hazırlayayıp yicem ama hahah
menmü yazayım kalkayım, toprak yatagıma gidelim diyor..
protein günümdü..
sabah: 1 haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, az biraz dukan kek
öğlen: yogurt+tarçın+kepek+tatlandırıcı karışımı
akşam: biraz ızgara tavuk göğüs
az su içtim bugün malesef (evde olmamanın zararları)
Supersin ablam ne diyim sana.vallaha ben annemlerden kilo alıp dönmek istiyorum yeniden güzel diyet yapa bilmek için.çok sevdim diet işini.mesela akşam yemeyini 8.30da yedik çok kötü hiss ediyorum kendimi...aç yatmak ne güzeldi ama...hafif hafif...Raporum ;
8:30
2dl ekmek , salata
Peynir .az omlet .
12:30
1 avuc findik
1 mandalina .
17:00( misafirlikte )
Corba, salata .
Lahana dolmasi .az corek .
30 dk tempolu spor .
30 +30 yuruyus .
1.5-2 lt su .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?