Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar ben işlerimi falan bitirdim.burada hava güzel.kızımı da alıp dışarı çıkıyorum.gelince yazarım...siz hedeflerinizi yazın.pumpul ablaaaa sen de
Pumpulum adin gecmisken cancazim deneme haftasi vede takim icin katilimin az canim menu bildiriminde pek yok .daha aktif olmani bekliyoruz .

Aksamlari gunun ozetini yazin
hepiniz aliskanlik haline getirin
...

Aydasummmmm hani yeni kararlar almistin nerdesinnnnnn ?

Nazlim afiyet olsun menun guzel .
Damlan iyi gezmeler . Cuma hedefini tuturamayan hafta sonu spor cezasi koyalim olurmu ?????

Günaydın elifim.nerelerdeydin kız?senin cuma için hedefin kaç güzelim?
Seummu 74
aeben 65li rakamlar

günaydın canım annemler geldi gitti doruk'un çişi ege'nin ağlamaları derken kendime vaki ayırmak ne mümkün

hedef mi eeee 72'ye geri dönmek olsun hedefim

yılbaşı hedefleri belirlemiştik ya birde onları da liste yapmış mıydın damlacım?

Cuma günü için hedef kilolar:
Aeben 65li rakamlar
Seummu 74
Naz 65.5
Benelse 72
Aydasu
Pumpul

HEDEFİNE ULAŞAMAYAN ÜYE HAFTASONU 2GÜN 1SAAT SPOR YAPACAK...ONU DA BURAYA RAPOR EDECEK...

Yok canım benim o bendün önce olmuş herhalde.ama sen benden sonra katılmışdın.gözden mi kaçırdım ben.olamazki ama.bu ay bitiyor.gelicek aydan herkes kendine aylık hedef belirleyecek.her hafta da haftalık hedef olacak,tutturmayana da ceza...

Sizde ehliyet isi nasilki damlam .
Orda genelde herkesin lise mezunu oldugunu biliyorum . Sende unv. Mezunuydun sanirim ne okumasiki bu ?
Bizde bir kitap var içinde 700soru ve cevapları var.sınavda da o sorulardan 10tanesi düşüyor.onları iyice öyrenmek gerek.sonra da araba kullanarak sınav veriyorsun.evet ablam ben univ.mezunuyum.aslında mastr da yapıcaktım.sınavdan geçtim ama para lazımdı.destek çıkanım olmadı.nışanlıydım annemler cehiz derdindeydi,kayinvalidem ölsr para vermezdi

Aeben ablaaaa yetişşşş...nedir bu yarışma?anlat bi lütfen.ben hiççç duymadım kiii

Neredesiniz kızlar yine sessiz burası.ben geldim.annemlerdeyimmmm...inşallah huzurlu 1kaç gün geçiricem...

İyi aksamlar .

Sahiden nerdesiniz ?????

Damlam bu yarisma kk la ilgili ...
Kk daki uyeler arasindan balirlenen katagorilerde aday gosteriyorsun . Mesela su uye suna aday olsun diye .
Genelbir yarisma yani :)

Raporum ;

8:30
2dl ekmek , salata
Peynir .az omlet .

12:30
1 avuc findik
1 mandalina .

17:00( misafirlikte )
Corba, salata .
Lahana dolmasi .az corek .

30 dk tempolu spor .
30 +30 yuruyus .
1.5-2 lt su .

iyi akşamlarr
sabır testi bir günü gururla bitirmenin sevinciyle geldim.. reddettiğim dolu, koca tabağın fotosunu çektim kendim bile inanamadım çünkü. zayıflayınca aynısından hazırlayayıp yicem ama hahah
menmü yazayım kalkayım, toprak yatagıma gidelim diyor..
protein günümdü..
sabah: 1 haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, az biraz dukan kek
öğlen: yogurt+tarçın+kepek+tatlandırıcı karışımı
akşam: biraz ızgara tavuk göğüs
az su içtim bugün malesef (evde olmamanın zararları)

Anam bu ne deyişiklik olmuş yazmak yerinde(ha ha türkçesini bulamadım)...

İyi aksamlar .

Sahiden nerdesiniz ?????

Damlam bu yarisma kk la ilgili ...
Kk daki uyeler arasindan balirlenen katagorilerde aday gosteriyorsun . Mesela su uye suna aday olsun diye .
Genelbir yarisma yani :)
Yani çok aktif üyeleri ilgilendirir daha çok...bizi deyil...

Oh inşallah hedefine ulaştığında yersin güzelim...

Raporum ;

8:30
2dl ekmek , salata
Peynir .az omlet .

12:30
1 avuc findik
1 mandalina .

17:00( misafirlikte )
Corba, salata .
Lahana dolmasi .az corek .

30 dk tempolu spor .
30 +30 yuruyus .
1.5-2 lt su .
Supersin ablam ne diyim sana.vallaha ben annemlerden kilo alıp dönmek istiyorum yeniden güzel diyet yapa bilmek için.çok sevdim diet işini.mesela akşam yemeyini 8.30da yedik çok kötü hiss ediyorum kendimi...aç yatmak ne güzeldi ama...hafif hafif...

Ay ay ay kimleri görüyorum kütocum hoşgeldin nasılsın nerelerdesin mezun oldun bizi unuttun bende mezun
lurum inşallah. Yılbaşına 70 hedef koymuştum ama her hafta 1 kilo istikrarlıyım böyle giderse hiç duraklamazsa -ki duraklar- yılbaşı zamanı mezun olurum.

Geçmişe bakamadım canlar bugün yine hastanedeydim sonuçlar için oradan kahvaltıya davet edildim annem yaşında bir abla gebertti beni diyet miyet yok diye oradan da güne geldim allah ne verdiyse en son dörtte yeme merasimi bitti ama menü yazmıcam utancımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…