- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Elifim
Mod degil encok mesaj yazanlar arasindaymissin , yanlis gormusum pardon da kiz okadar mesaji nerelere yazdin ?
Afiyet olsun nazlim ..
Sende durumlar nedir ablacim hafta sonunu telafi ettinmi ?
Ablacım bu benim taktiğim oldu artık dün akşam misafirlikten sonra hiç birşey yemedim sadece su içtim bir tane de mandalina. Ama ben her zaman istisnalar hariç beşte bitiriyorum yemeyi şimdi de çıkıcam yine gittiğim yer klasik kurabiye çay günü ama evde yiyip çıkarım orada kurabiye yemem kahvaltı ettim erkenden birazdan da bir tabak barbunya yiyeyim akşam beş gibi ya yoğurt ya da salata. Malum yarın cuma 74üm dedim yalancı çıkmayayım :)Modlar aradinda senide gordum yahu :)
Kizlar istenmedik
Misafirlik menulerini yemek zorunda kaldiginizda . Yiyin fakat az yiyin sonraki ogondede telafi yoluna gidin yada ac yatin . Bu hem zor durumda kalmanizi onler hemde kilo almamanizi .:)
Misafirlikte yemek zorundayim diye onunuze geleni silip supururseniz sonraki agondede nasil olsa bozuldu diyetim diye evdede yemege devam ederseniz Gecmis olsun kilo alirsiniz vede daha onemlisi azminiz bozulur topatlamaniz zor olurr
OZETLe misafirlikte Azzzz yiyinnnnn
Kahvaltıyı kaçırdım ablacım günün dvamında protein devam etsem olur mu. Kahvaltıda bir dilim tb ekmeği yedim az önce de buraya girmeden oğlum tostunu bırakmış bir lokma ama yine de beyaz ekmekten yapmıştımSeum biraya gelmedinizmi biliyorumki diyetden uzaksiniz
Yukarda yazdigin gibi yaparsan daha kolay telefi olur seum . 4 de bitiyse iyi bari yatana kadar eritmissindir umarim . Sanada bugun pro takilmani oneririm seumcum :)
10 yaşında 5.sınıfta...sağol midesini üşütmüş herhalde..kusma ishal ..bugün gitti okula...1 tane oğlum var Allah bağışlasın..bende farkındayım çok düzensiz oldu...önümüzdeki hafta içi 3 gün misafirim var yatılı...çok istiyorum ama istikrar konusu zorluyor..hep birşey çıkıyor..Pumpulum oglus kac yasinda ?
Gecmisler olsun ....
Canim olur lakin bu hafta bu paylasimla listeye girmen zor . Oglan iyilessin sende duzenli gel ve raporunu ver sonraki hafta bakariz :)
Pumpulum cocuk 1 tanemiydi ? Yazdiysan kacirdim kusura bakma ...
Çok teşekkür ederim Damlanurcum..Bugün iyiydi gitti okula..evet düzene sokacağım..diyeti bırakmış değilimm..günlük yediklerimi ajandama yazıyorum aslında..buraya girme konusunda sıkıntım var...hep birşeyler çıkıyor..bakıyorum zamanı geçirmişim...yarından itibaren düzenli bildirim yapmaya çalışacağım çünkü haftaya cuma listeye girmek istiyorum..Allah acil şifalar versin oğluna.o iyileşsin sonra katılımını düzelt lütfen ablam.az geliyorsun..
Motivasyon düştüyse kaldır güzelim.srn şimdi süt veriyorsun ya zayıflaman çok daha kolay,bizimkinden 2kat çok kalori harcıyosun.onun için bunu iyi deyerlendir güzelim.bu arada benim ismim aynura,kızımın ismi damla :)günaydınlar mutlu sabahlardamlacım çok haklısın motivasyonum düştü ( buarada adın damla mı? sanki azeri ismi değilmiş gibi geldi de
bedişim hoşgeldin nasılsın nerelerdesin neler yapıyosun?
aeben ablam oklavaların nerde ya çıkar salla azcık
Benim gönlümde bu hafta seni listeye eklemek vardı ama katılımın iyi deyilki be ablam.hadi bakalım kuzum ablam 1hafta daha kendini göstermeye çalış.menülerini paylaş ablam.oğlun da iyiyse ne güzel artık bizimlesin.çalışmıyormusun sen?Çok teşekkür ederim Damlanurcum..Bugün iyiydi gitti okula..evet düzene sokacağım..diyeti bırakmış değilimm..günlük yediklerimi ajandama yazıyorum aslında..buraya girme konusunda sıkıntım var...hep birşeyler çıkıyor..bakıyorum zamanı geçirmişim...yarından itibaren düzenli bildirim yapmaya çalışacağım çünkü haftaya cuma listeye girmek istiyorum..
Pumpulum gecmi evlendin cancazim oglan kucukmus daha ?
Canim telefondan giremiyormusun . Pc acmak zordur bilirim, buraya bakmak icin.
Oylen kursum vardi damlam yeni geldim .sen bu gün evdemisin ablam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?