Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Elifim
Mod degil encok mesaj yazanlar arasindaymissin , yanlis gormusum pardon da kiz okadar mesaji nerelere yazdin ?

sohbet bölümünde sayfamız vardı daha önce abla işteyken can sıkıntısından oraya takılıyordum. sonra bişeyler oldu girmedim uzun zaman falan. sonra da bebek topikleri derken doldu mesajlar :)

günaydınlar herkese dünkü menüm

sabah
2 dilim ekmek
domates
salatalık
beyaz peynir

öğlen
2 adet biber dolma ( sadece kıyma soğan ve baharatlardan oluşuyordu )
yoğurt

akşam
1 avuç çiğ fındık
1 kutu süt

spor olarak 15 dk koşu bandında yürüyüş 1 saat aerobic step

Afiyet olsun nazlim ..
Sende durumlar nedir ablacim hafta sonunu telafi ettinmi ?

ne olmuş yine cevap yeri değişmiş buranın neyse..
yılbaşı hedefi mi belirliyorsunuz? hm benim tam yılbaşında 62.1 olmam gerekiyormuş testime göre. o zaman ben de kendimce 62 diyeyim yılbaşı hedefimi. şimdi reglim sabah oldum ama 69 lu kilolarda olduğumu sanıyorum.

ben de dün misafirlikte tabak istemiyorum diyince çok şaşırdılar. sonra sebebini söyledim, şeker hastası olmak istemiyorum diyince aferin kızım yeme yeme dediler.. hepimiz şeker hastasıyız biliriz sen dikkat et dediler. çok şaşırdım :)))) ilk defa bu konuda takdir aldım valla.. ısrar yok takdir var, toplumumuza çok ters ama olması gereken..

aebenim inşallah alırsın araba. valla çarşı senin pazar benim bir rahat edersin ki.. gezme tozmaların 2 katına çıkar..
yılbaşı hedefin biraz az değil mi yahu 2 ayda 1 kg mi vereceksin?

sassy suyu biliyor musunuz? bugün onu içiyorum ödemlerimi atacak inşallah.. bir kere de regl bitince içeceğim inşallah faydalı olacak..

Ablacım bu benim taktiğim oldu artık dün akşam misafirlikten sonra hiç birşey yemedim sadece su içtim bir tane de mandalina. Ama ben her zaman istisnalar hariç beşte bitiriyorum yemeyi şimdi de çıkıcam yine gittiğim yer klasik kurabiye çay günü ama evde yiyip çıkarım orada kurabiye yemem kahvaltı ettim erkenden birazdan da bir tabak barbunya yiyeyim akşam beş gibi ya yoğurt ya da salata. Malum yarın cuma 74üm dedim yalancı çıkmayayım :)

Seum biraya gelmedinizmi biliyorumki diyetden uzaksiniz
Yukarda yazdigin gibi yaparsan daha kolay telefi olur seum . 4 de bitiyse iyi bari yatana kadar eritmissindir umarim . Sanada bugun pro takilmani oneririm seumcum :)
Kahvaltıyı kaçırdım ablacım günün dvamında protein devam etsem olur mu. Kahvaltıda bir dilim tb ekmeği yedim az önce de buraya girmeden oğlum tostunu bırakmış bir lokma ama yine de beyaz ekmekten yapmıştım

10 yaşında 5.sınıfta...sağol midesini üşütmüş herhalde..kusma ishal ..bugün gitti okula...1 tane oğlum var Allah bağışlasın..bende farkındayım çok düzensiz oldu...önümüzdeki hafta içi 3 gün misafirim var yatılı...çok istiyorum ama istikrar konusu zorluyor..hep birşey çıkıyor..

Allah acil şifalar versin oğluna.o iyileşsin sonra katılımını düzelt lütfen ablam.az geliyorsun..
Çok teşekkür ederim Damlanurcum..Bugün iyiydi gitti okula..evet düzene sokacağım..diyeti bırakmış değilimm..günlük yediklerimi ajandama yazıyorum aslında..buraya girme konusunda sıkıntım var...hep birşeyler çıkıyor..bakıyorum zamanı geçirmişim...yarından itibaren düzenli bildirim yapmaya çalışacağım çünkü haftaya cuma listeye girmek istiyorum..

Motivasyon düştüyse kaldır güzelim.srn şimdi süt veriyorsun ya zayıflaman çok daha kolay,bizimkinden 2kat çok kalori harcıyosun.onun için bunu iyi deyerlendir güzelim.bu arada benim ismim aynura,kızımın ismi damla :)

Benim gönlümde bu hafta seni listeye eklemek vardı ama katılımın iyi deyilki be ablam.hadi bakalım kuzum ablam 1hafta daha kendini göstermeye çalış.menülerini paylaş ablam.oğlun da iyiyse ne güzel artık bizimlesin.çalışmıyormusun sen?

Selammm .

Seum kiz gezmede beni gectin otur evinde hahayy . Saka canim dagit kafani ilaclardan iyidir disari cikmak

Pumpulum gecmi evlendin cancazim oglan kucukmus daha ?

Canim telefondan giremiyormusun . Pc acmak zordur bilirim, buraya bakmak icin .

Seum canim proya yuklendigim gun ekmek namina bisi yemiyorum .
Bugunki menum u yazayim mesela .

8:30
Peynir , ceviz . Zeytin . Sut .

13:30
Kavurma . 1 ks . İspanak .
Sogan . 6 findik

Aksam henuz belli degil .

Bijom gecen hafta 66.5 kiloydum canim 64 kilo iyidir yilbasi icin. 2.5 kilo 2 ayda normal benim diyet duzenime gore .acelem yok yani :) borek ,corek kacamakla normal yani :)
Asil hedefim yaza, rabbim omur verirse 60 -62 arasi gezinmek ...

***7.TAKIM 384.ETAP***

aeben ( 66.5 ///
%)
aydasu ( 86/// %)
seummu ( 75.5/// % )
benelse( 73.2///%)
naz (65.5///%.)

7.TAKIM ORTALAMASI:%

Spor yapmam lazim . Dun cokmu zipladim acep dizimde hasasiyet oldu .
Aksam ustu cikarim biraz hem yurur hemde markete ugrarim .

Ha unutmadan yazayim bijom mistik caya baktim gecengun migrosta . Kuruttum marketi kalmamis ahaha ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…