Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kuzum senin çocuğun küçük deyil mi?onunla nasıl uyuyorsun ki bu vakitte?ah bi o günler gelseydi benim için de.ben de kızımı bırakıp da uyuya bilsem...
küçük evet 3 gün sonra 4 yaşında olacak.. toprakcım benim biraz uykum var yanımda benimle çizgi film izler misin derim ya da yanımda oturup arabalarınla oynar mısın derim tamam der yaırm saat müsade eder bana.. ben de dinlenirim bu şekilde.. zaten akşam 8 de yatıyor pek gerek kalmıyor böyle yapmaya..

damlacım takım kaptanı bu şekilde konuşamaz bence. diyet yapmayan ya da yapmicam ama siz yapın diyen takım kaptanı motivasyon düşürür.. diğer üyeler de onu takip eder.. yapmicaksan bile yazmamanı tavsiye ederim.. menü verme gerekirse. nacizhane tavsiyem..

Damlam bugun sohbet gunum . Ama biliyorsun ben boylede kilo veririm
Cumaya hedefim 65 li rakamlar demistim teyit edeyim :)

günaydın aebenim
bugün hiç bir şey yapmicam kendime tatil ilan ediyorum. iş yok mu var tabi ama yapanı olmicak..
toprağı okula götürücem dönerken de markete ugricam. sonra da komşuya çıkıcam. ama gitmeden yemek yicem karın kuruldusuyla oturmak istemiyorum :)))

kızının okulu nasıl gidiyor sevdi mi bölümünü?

Damlam bijo hakli kiz . Sen korumadasin kacamak ve menu yazmak bunuda bu cadilara soylemek zorunda degilsin :)
Sende gevsedin gormuyorum sanma he ..
60 dan 100 bile yukari cik cekecegin varbenden kaptan maptan bana sokmez haaaa..

Alisti okuluna iyi gidiyor ablasi bakalim ,ama ders saatleri cok fazla degil . Bugunlerde direksiyon dersleri var ikisini birden goturuyor . Bu gidislebenden once ona araba alinacak . Esefle kiniyorum hahayy ...

Arada bir ev isini sallamak lazim bijom iyi etmissin :)

gitsin gitsin gençken çıkarsın aradan. ben de liseyi bitirince hemen gitmiştim.. sonraya kalsaydı kalırdı eminim.. aman birinize alınsın da kullanırsınız kime lazımsa. keşke bana da alınsa hayallerr hayaller :) ama bir kadına özellikle ev hanımı ve cocukluysa çok lazım araba. eşim 10 gündür gündüz evde uyuyor, araba aşşada ve ben o kadar rahatım ki anlatamam..
okuluna alışmasına da sevindim. yolu uzun ama ne zaman bitmiş anlamayacak bile. ayy o yaşlarda olsam keşke

Cok isim var birde gitmeden az spor yapsam sper olacak .
Aksam 4 saat utu yapmisim , esim geldi yarim kaldi hatta . Tum takimlarini kravatlari vs elden gecirdim . Diger utulerde hala bitnedi
Halilari yikamaya vericem bu sene gec kaldim ..

Hadi gorusuruz ugrarim arada .

Evetbijom hele bana direk sart . Bir iki ay once aliyorduk sonra mali krizler cikinca baska bahara kaldi . Bazan isyan ediyorum 3 sene once soz vermisti hala alacak . Esimi burdan kiniyorum ..aslinda sirkette araba cok da bende yok . . Adam korkuyor hanim arabasiz bukadar geziyor araba olsa evede gelmez diyo korkuyor sanirim ahaha ..

İyi aksamlar ..

Elif, nazli gelmediniz kacaklar sizi ...

Damlam sen ipleri iyice gevsettinmi kiz banami oyle geliyor ? Hani takim nerde bijo sizden duzrnli geliyor takimda olmadigi halde huuuuuu kizlarrrr !

tuvalet eğitimindeyiz abla sorma dakika başı çiş çiş tuvalete koşuyoruz

günaydınlar mutlu sabahlar

aeben ablaya dediğim gibi doriş bezi attı bikaç gün önce bi yandan da ona koşturuyorum durmadan. nasıl olcak nasıl gitçek derken kendi kendine bezini çıkarmak istedi ve maşallah 1 günde başladık lazımlığa yapmaya ne komik ve ne büyük mutlulukmuş herkesten topitop istiyoruz 10 tane bu habere karşılık

yediklerime gelince

sabah peynir, ekmek, ıhlamur

öğle bulgur pilavı, turşu, fıstık

ara 2-3 tatlı kaşığı tahin-pekmez

akşam yarım kase ezogelin çorbası

Damlam bijo hakli kiz . Sen korumadasin kacamak ve menu yazmak bunuda bu cadilara soylemek zorunda degilsin :)
Sende gevsedin gormuyorum sanma he ..
60 dan 100 bile yukari cik cekecegin varbenden kaptan maptan bana sokmez haaaa..
tamam kızlar tamam.mesaj alınmışdır.ama ben zaten menü yazmıycaktım ki.böyle samimi samimi düşündüklerimi yazmıştım

Benim de ehliyet almam için okumam gerek ama konsantre olamıyorum kiii...

günaydınlar kusura bakmayın dün uğrayamadım işler yoğundu biraz dünkü menüm

sabah
3 dilim ekmek
peynir
domates

öğlen
haşlama dana eti
salata

ara
1 adet armut

akşam
1 kutu süt

ara
3 adet medine hurması

spor olarak 30 dk koşu bandında yürüyüş 1 saat plates

Günaydın elifim.nerelerdeydin kız?senin cuma için hedefin kaç güzelim?
Seummu 74
aeben 65li rakamlar

Hoş geldin sen de nazım.güzelim senin cuma için hedefin ne?

Kızlar ben işlerimi falan bitirdim.burada hava güzel.kızımı da alıp dışarı çıkıyorum.gelince yazarım...siz hedeflerinizi yazın.pumpul ablaaaa sen de

Egitiminiz hayirli olsun hehe pasaya 100 lolipop benden :)

Elifim hep karbon yemissin kiz cumaya kilo vermis ol bak !
Proya ve sebzeye yuklen biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…