hoş geldin kütom.seni iyice merak ettik be güzelim.keşke gelmişken ne yapıp ettiyini yazsaydın.Ben geldimm damlam nasilsin
O annen yaşında kadın keson kendi kiloluymuş.ya kızım sen ona neden kulak veriyorsun ki?neden yiyorsun kiiiii...yaşında post: 37434164 .!.:Ay ay ay kimleri görüyorum kütocum hoşgeldin nasılsın nerelerdesin mezun oldun bizi unuttunbende mezun
lurum inşallah. Yılbaşına 70 hedef koymuştum ama her hafta 1 kilo istikrarlıyım böyle giderse hiç duraklamazsa -ki duraklar- yılbaşı zamanı mezun olurum.
Geçmişe bakamadım canlar bugün yine hastanedeydim sonuçlar için oradan kahvaltıya davet edildim annem yaşında bir abla gebertti beni diyet miyet yok diye oradan da güne geldim allah ne verdiyse en son dörtte yeme merasimi bitti ama menü yazmıcam utancımdan
Allah acil şifalar versin oğluna.o iyileşsin sonra katılımını düzelt lütfen ablam.az geliyorsun..selam arkadaşlar çok fazla giremiyorum oğlum rahatsız bügünde okula gidemedi..yarın sabah dün ve bugünkü menümü yazsam olur mu?
Kutom hosgeldin ..Ben geldimm damlam nasilsin
Pumpulum oglus kac yasinda ?selam arkadaşlar çok fazla giremiyorum oğlum rahatsız bügünde okula gidemedi..yarın sabah dün ve bugünkü menümü yazsam olur mu?
günaydınlar mutlu sabahlardamlacım çok haklısın motivasyonum düştü ( buarada adın damla mı? sanki azeri ismi değilmiş gibi geldi de
bedişim hoşgeldin nasılsın nerelerdesin neler yapıyosun?
aeben ablam oklavaların nerde ya çıkar salla azcık
Ay ay ay kimleri görüyorum kütocum hoşgeldin nasılsın nerelerdesin mezun oldun bizi unuttunbende mezun
lurum inşallah. Yılbaşına 70 hedef koymuştum ama her hafta 1 kilo istikrarlıyım böyle giderse hiç duraklamazsa -ki duraklar- yılbaşı zamanı mezun olurum.
Geçmişe bakamadım canlar bugün yine hastanedeydim sonuçlar için oradan kahvaltıya davet edildim annem yaşında bir abla gebertti beni diyet miyet yok diye oradan da güne geldim allah ne verdiyse en son dörtte yeme merasimi bitti ama menü yazmıcam utancımdan
Elif sen citir anne olmak istemiyormuydunnnnnn ?
Yarin hedefin 72 unutma fazla cikarsan ceza var hafta sobu spor yapacasin kurtulus yok .
Bugun pro takil sende benim gibi . Kahvalti yaptinmi ?
Elif sen nerde modluk yapiyorsun kk da ?
Dun menude yazmadin sennnn
Super o zaman ama ekmek yeme yaninda ! Salata yogurt ekle . Bolda su hadi bugun dun yediklerinizi temizleyin bakimmmm .kahvaltı yapmadan buraya girdim şimdi yapçaz oğluşla
et sote yapıcam bugün protein günü olsun
Modlar aradinda senide gordum yahu :)mod mu ? hiçbir yerde ablacım o nerden çıktı ki
menü yazmıyım valla kek, tuzlu kurabiye yedim öğlen.
Seum biraya gelmedinizmi biliyorumki diyetden uzaksinizAy ay ay kimleri görüyorum kütocum hoşgeldin nasılsın nerelerdesin mezun oldun bizi unuttunbende mezun
Geçmişe bakamadım canlar
bugün yine hastanedeydim
sonuçlar için oradan kahvaltıya
davet edildim annem yaşında bir
abla gebertti beni diyet miyet
yok diye oradan da güne geldim
allah ne verdiyse en son dörtte
yeme merasimi bitti ama menü
yazmıcam utancımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?