Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam arkadaşlar çok fazla giremiyorum oğlum rahatsız bügünde okula gidemedi..yarın sabah dün ve bugünkü menümü yazsam olur mu?

O annen yaşında kadın keson kendi kiloluymuş.ya kızım sen ona neden kulak veriyorsun ki?neden yiyorsun kiiiii...

selam arkadaşlar çok fazla giremiyorum oğlum rahatsız bügünde okula gidemedi..yarın sabah dün ve bugünkü menümü yazsam olur mu?
Allah acil şifalar versin oğluna.o iyileşsin sonra katılımını düzelt lütfen ablam.az geliyorsun..

Günaydın canlarımmm....bugün perşenbeeee yarın cumaaa...bugün 18.00dan sonra yemek yasak...sadece 4üye hedef belirlemişdi.aydasu da yine ortalarda yoktu.e şimdi yarın gelir nasıl olsa..çok kızgınım ona da...elifin de motivesi düşdü,önceleri daha çok geliyordu...

Pumpulum oglus kac yasinda ?
Gecmisler olsun ....
Canim olur lakin bu hafta bu paylasimla listeye girmen zor . Oglan iyilessin sende duzenli gel ve raporunu ver sonraki hafta bakariz :)
Pumpulum cocuk 1 tanemiydi ? Yazdiysan kacirdim kusura bakma ...

Damlam yilbasi hedefi belirlemistik canim ama herkes yazmamisti . Sen unuttun yada gozden kacirdin ..
Ben bile kac hedef koymustum unuttum simdi . Damlam not; turkcede değil yazilirken ğ kullanilir balim y değil . Bizim icin cok onemli değil lakin sen ogrenmeye meraklisin dogrusunu bil :) bende yapiyorum bir cok yazim hatasi , telden noktali harflerin hepsi yok mesela .Bazende acele yaziyoruz .

O zaman benim yil basi hedefte 64 olsun :)

günaydınlar mutlu sabahlar damlacım çok haklısın motivasyonum düştü ( buarada adın damla mı? sanki azeri ismi değilmiş gibi geldi de

bedişim hoşgeldin nasılsın nerelerdesin neler yapıyosun?

aeben ablam oklavaların nerde ya çıkar salla azcık

Elif sen citir anne olmak istemiyormuydunnnnnn ?
Yarin hedefin 72 unutma fazla cikarsan ceza var hafta sobu spor yapacasin kurtulus yok .
Bugun pro takil sende benim gibi . Kahvalti yaptinmi ?

Ben bugun pro takiliyorum . Cumaya gore eksideyim ama hedefimi goremedin , yarin sabaha insallah 65 li rakamlar . Ya olacak ya olacak baska yolu yokkkk .:)

sende bendensin tam sopalığız valla

bende dün güzel kahvaltımı yaptım. öğlen işyerinden arkadaşıma gittik başka bir arkadaşla. kanser tedavisi görüyor malesef hasta haliyle kalkmış kek, tuzlu kurabiye yapmış. yedim vallahi yalan söylemiyim ayıp olcaktı kadın hasta hasta uğraşmış

damlacım yılbaşı için hedef yazmıştık ama sen kaçırdın galiba 65 demiştim bende ama zor gözüküyor gözüme şimdi 67 diyiim en iyisi eğer liste yapıcaksan

Elif sen nerde modluk yapiyorsun kk da ?

Dun menude yazmadin sennnn

Elif sen citir anne olmak istemiyormuydunnnnnn ?
Yarin hedefin 72 unutma fazla cikarsan ceza var hafta sobu spor yapacasin kurtulus yok .
Bugun pro takil sende benim gibi . Kahvalti yaptinmi ?

kahvaltı yapmadan buraya girdim şimdi yapçaz oğluşla

et sote yapıcam bugün protein günü olsun

kahvaltı yapmadan buraya girdim şimdi yapçaz oğluşla

et sote yapıcam bugün protein günü olsun
Super o zaman ama ekmek yeme yaninda ! Salata yogurt ekle . Bolda su hadi bugun dun yediklerinizi temizleyin bakimmmm .

mod mu ? hiçbir yerde ablacım o nerden çıktı ki

menü yazmıyım valla kek, tuzlu kurabiye yedim öğlen.
Modlar aradinda senide gordum yahu :)

Kizlar istenmedik
Misafirlik menulerini yemek zorunda kaldiginizda . Yiyin fakat az yiyin sonraki ogondede telafi yoluna gidin yada ac yatin . Bu hem zor durumda kalmanizi onler hemde kilo almamanizi .:)
Misafirlikte yemek zorundayim diye onunuze geleni silip supururseniz sonraki agondede nasil olsa bozuldu diyetim diye evdede yemege devam ederseniz Gecmis olsun kilo alirsiniz vede daha onemlisi azminiz bozulur topatlamaniz zor olurr
OZETLe misafirlikte Azzzz yiyinnnnn

Seum biraya gelmedinizmi biliyorumki diyetden uzaksiniz
Yukarda yazdigin gibi yaparsan daha kolay telefi olur seum . 4 de bitiyse iyi bari yatana kadar eritmissindir umarim . Sanada bugun pro takilmani oneririm seumcum :)

Elifim
Mod degil encok mesaj yazanlar arasindaymissin , yanlis gormusum pardon da kiz okadar mesaji nerelere yazdin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…